QUOTE(Padangele @ 2012 09 16, 18:15)
grazus ir netoks daznas motyvas
QUOTE(Uodegyte @ 2012 09 17, 13:33)
baigiau jau prieš kelias savaites,nenorėjau rodytis ,bet neištvėriau
kad ir kokios tos asmenines priezastys buvo, gerai, kad finale vis tik nusprendei pasirodyt si grozi
QUOTE(asta30a @ 2012 09 17, 15:34)
jau truputi, kaip ir matosi zirgo profilis
sis zirgas turi kazka toooookio
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 09 17, 15:39)
Aš irgi evenweave'o labai nemėgstu
as ant lino nesiuvinejus, nes paskaicius siuvinetoju komentarus anksciau, man kazkodel islikus nuomone, kad jis grubus, nelygiais siulais ir t.t., todel pirmam bandymui ne ant aidos, nusipirkau juoda ewa 25 ct, siuvinejau per viena siula. Labai patiko. Dabar siuvineju ant 32ct beige (per du siulus) pora nedideliu darbeliu, tai irgi laabai patenkinta siuo audiniu. O va paskaicius jusu su uodegyte komentarus, sakau, gal as ko neizvelgiu
pasirodo, kad yra zmoniu, kuriems net labai nepatinka tas lygut lygutelis audinys
QUOTE(Naggy @ 2012 09 17, 18:28)
Prisiduodu ir aš ką per vasarą nuveikiau
man labai noretusi BS
mano mamai laaaaabai patiktu, nes pakalnutes jai yra viskas, ai dar frezijos
Grazu ir man
QUOTE(Dantiste @ 2012 09 17, 19:43)
O sakykit kas siuvinėjat didelius darbus, haed ir pan., siuvinėjant lapais, na griežtai pabaigi vieną lapą, tada pradedi šalia kitą, nebūna kad paskui vizualiai lyg ir matosi ta riba? anksčiau lyg buvo sakyta, kad reik kelis kryželius pratęst į kitą lapą, kad neliktų linijos, bet kiek mačiau procesų, dažniausiai lygiai lapą užbaigia
as irgi nelabai macius, kad butu pvz HAED nelygus uzbaigimai. Pati siuvineju lapais, reikes gal bandyt toliau pavieniais kryziukais uuzbaigti is kito lapo