Na, moterytes... prie jusu sauniuju darbuku isdrysiu ir as savojo pirmojo siuvinejamo darbuko eiga parodyti
jau truputi, kaip ir matosi zirgo profilis
tik aida labai jau susiglamziusi matosi
QUOTE(Uodegyte @ 2012 09 17, 15:30)
ant lino galbūt bet tuo metu norėjau kuo greičiau kibt ,ir neturėjau laiko ieškot lino ,tik dabar užsisakiau liną Zweigart liną Newcastle 40 baltos spalvos,tai kol kas dar nemačiau koks jis ,ant ewo tai ne puikus jis ,darbas gražiai žiūrisi,bet ant jo tik smulkius darbelius siuvinėt
Aš irgi evenweave'o labai nemėgstu
40 ct bus bais smulkus turbūt... Aš viską siuvinėju ant 32 ct, ir spalvų labai įvairių yra ir pats tas dydis siuvinėjimui, kad akys neišvarvėtų
O kodėl evenweavo taip nemėgstat? man linas irgi smagesnis, bet dažnai ir ant evo siuvinėju, nors man kartais jis per minkštas toks ILCS ant 25ct evo pradėjau, nu neištempiu aš jo ant rėmo tai uždėjau lankelį ir tada ant rėmo prilipdžiau tik tiek kad abiem rankom galėčiau siuvinėt. Nors dabar darbas į spintą nukeliavo kažkuriam laikui o dabar siuvinėju ant Charles Craft evo, va tas toks tvirtas bet kiek mačiau tik 28ct
asta30a, gražiai ryškėja žirgo siluetas
asta30a, gražiai ryškėja žirgo siluetas
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 09 17, 16:39)
Aš irgi evenweave'o labai nemėgstu
40 ct bus bais smulkus turbūt... Aš viską siuvinėju ant 32 ct, ir spalvų labai įvairių yra ir pats tas dydis siuvinėjimui, kad akys neišvarvėtų
siuvinejau ant 32 ,per stambiai man dar galvojau, kad man ne ta liną atsiuntė prisipirkusi smulkaus linoesu ,kryžiukai smulkūs ,man pats tas,tik audimas nelygus ,norėjau apvalų ornamentą siuvinėt ,kai pastebėjau kad tempiasi ,todėl 40 linas puikiai tiks smulkmenoms
kai norėjau siūlą užkišti už jau siuvinėtų ,man plyšinėt pradėjo bijau didelį darbą pradėt,kad paskui audinio siūlui trūkus ,iširtu kryželiai ,ir dėl kelių kryžiukų ,darbas perniek samplerius siuvinėt ant ewo
QUOTE(Dantiste @ 2012 09 17, 14:54)
aciukas
kaip pirmu darbuku, tai ir as pakankamai patenkinta... matosi dar tokie nelygus dyksniukai... bet, kaip pirmakursei - atleistina
QUOTE(Dantiste @ 2012 09 17, 15:54)
O kodėl evenweavo taip nemėgstat?
Nežinau, gal man tiesiog nepasisekė su evenweave'u, bet pagal siūlus iškirpus gabalą jis nebuvo stačiakampis, t.y. ar suaustas blogai, ar kas, bet gabalas gavosi vienoje pusėje aukštesnis, nei kitoje. O man reikėjo iš jo siūti daiktą, tai susinervinau baisiai. O be to ir rankose man kažkaip nemalonu laikyti jį.
Dėl 40 ct lino - aš turbūt visai be akių likčiau Mano akys prastos, su akiniais vaikštau, man žiūri tik viena kažkuri akis konkrečiu metu, o ne abi iškart kaip visų normalių žmonių, jei tik akys kiek pavargsta, iškart migrena prasideda, tai smulkūs reikalai man negali būti per smulkūs.
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 09 17, 17:09)
Nežinau, gal man tiesiog nepasisekė su evenweave'u, bet pagal siūlus iškirpus gabalą jis nebuvo stačiakampis, t.y. ar suaustas blogai, ar kas, bet gabalas gavosi vienoje pusėje aukštesnis, nei kitoje. O man reikėjo iš jo siūti daiktą, tai susinervinau baisiai. O be to ir rankose man kažkaip nemalonu laikyti jį.
žinau ką tai reiškia kai kažką susiplanuoji ,pasiruoši ,o audinys nekokybiškas ,sunervino visai dienai
QUOTE(Uodegyte @ 2012 09 17, 13:33)
taigi toks gražus darbas, ko nenorėjai rodyt?
QUOTE(InDovi @ 2012 09 17, 17:27)
taigi toks gražus darbas, ko nenorėjai rodyt?
del asmn. priežaščių
Uodegyte, labai grazu!
QUOTE(asta30a @ 2012 09 17, 15:34)
Na, moterytes... prie jusu sauniuju darbuku isdrysiu ir as savojo pirmojo siuvinejamo darbuko eiga parodyti
Kaip pirmas darbas tai laaaabai geras - pavydžiu ( kai savo prisimenu )