O man tas darbelis neužkliuvo- mėgstu tokius aštresnius dalykus, ir mano humoras būna gan aštrus ( ne kos necenzūruotas, bet dažnokai taikliai kandantis), pagalvojau, kad ką panašaus būtų galima pagamint vienam užsispyrusiam rūkaliui
Skonio reikalas;]
Štai dar vienas paprastas ir "normalus"
Štai dar vienas paprastas ir "normalus"
QUOTE(unkind @ 2012 09 07, 20:09)
Kai keli nuorodą, nereikia į IMG dėti Šaunus darbas
Heh, norėjau ne nuorodą kelti, o foto. Kažkas nesigauna, kas anksčiau visados pavykdavo:)
Dėkoju:]
Dėkoju:]
unkind, įdomūs Tavo darbai-nepasiginčysi dėl to Tas su inkariuku, tai gan įprastas-mielas, o meistrei dovanotas-įdomiai žiūrisi. Įdomu tik man iš kur tas idėjas gaudai tokiems darbams-pamatai kažkur ar pati schemas nusipieši (sugalvoji)? Kaip ir to kasteto pvz. arba dovanos meistrei...
QUOTE(*Capri* @ 2012 09 08, 13:50)
Pamenat kalbėjau apie šį triptiką? Tai va, palaiminimą su mini korekcijomis fono atspalviuose schemoje gavau iš profo toje sityje, tai kitą savaitę startuosiu
Pamenam, pamenam Lauksim proceso labai
QUOTE(elzeda @ 2012 09 08, 13:09)
Pamenam, pamenam Lauksim proceso labai
Bandau įsivaizduot per kiek laiko aš jį sukurpsiu, bet nelabai išeina
Na, bet svarbu noras, užsidegimas ir procesas
Mergaitės reikia pasitarti: Draugė vestuvėms paprašė išsiuvinėti "žiurstukus" buteliams papuošti. Ir visa bėda kad ten ribotas plotas todėl nebetkurį pritaikysi paveiksliuka.
Pirmasis rezultatas gavosi toks. Ir man labai nepatinka. Per daug tuščias.
Dabar verčiu viska iš eilės ir niekaip nerandu tokio kad ir gražus būtų ir matmenys atitiktų. O pačiai kokį perdaryti baisu, kad visai nevykęs gali būti.
Pirmasis rezultatas gavosi toks. Ir man labai nepatinka. Per daug tuščias.
Dabar verčiu viska iš eilės ir niekaip nerandu tokio kad ir gražus būtų ir matmenys atitiktų. O pačiai kokį perdaryti baisu, kad visai nevykęs gali būti.
QUOTE(*Capri* @ 2012 09 08, 12:50)
Sveikos naujoj temoj
Unkind, darbeliai tokie ekstryminiai
Pamenat kalbėjau apie šį triptikąTai va, palaiminimą su mini korekcijomis fono atspalviuose schemoje gavau iš profo toje sityje, tai kitą savaitę startuosiu
Unkind, darbeliai tokie ekstryminiai
Pamenat kalbėjau apie šį triptikąTai va, palaiminimą su mini korekcijomis fono atspalviuose schemoje gavau iš profo toje sityje, tai kitą savaitę startuosiu
Pukus darbelis bus :4u:Sekmės pradedant šį grožį Lauksim procesiuko
QUOTE(*Capri* @ 2012 09 08, 12:50)
kitą savaitę startuosiu
lauksim proceso!!!
QUOTE(Dzenete @ 2012 09 08, 13:24)
Mergaitės reikia pasitarti: Draugė vestuvėms paprašė išsiuvinėti "žiurstukus" buteliams papuošti. Ir visa bėda kad ten ribotas plotas todėl nebetkurį pritaikysi paveiksliuka.
Nenori pabandyti dažyti Aidą? ar būtent baltų jų reikia? koks plotis kryžiukais? gal ką užrasčiau pas save
QUOTE(i2kas @ 2012 09 08, 16:37)
lauksim proceso!!!
Nenori pabandyti dažyti Aidą? ar būtent baltų jų reikia? koks plotis kryžiukais? gal ką užrasčiau pas save
Tai nereikia dažyti. iš ten kur sakiausi yra ir spalvotų, bet kai paveiksliukas iš daug spalvų tai ant spalvotos netaip žiūrisi, pagrindinis plotas maksimum 70 kryžiuku (jau nepaliekant jokio kraštelio) kažkur ant 45 -50. Paskui eina susiaurėjimas,