Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

O man tas darbelis neužkliuvo- mėgstu tokius aštresnius dalykus, ir mano humoras būna gan aštrus ( ne kos necenzūruotas, bet dažnokai taikliai kandantis), pagalvojau, kad ką panašaus būtų galima pagamint vienam užsispyrusiam rūkaliui hihihi.gif
Atsakyti
Skonio reikalas;]

Štai dar vienas paprastas ir "normalus":)

user posted image

Atsakyti
QUOTE(unkind @ 2012 09 07, 20:09)
Skonio reikalas;]

Štai dar vienas paprastas ir "normalus":)

http://a2.sphotos.ak...685037376_n.jpg

Kai keli nuorodą, nereikia į IMG dėti 4u.gif Šaunus darbas wub.gif
Atsakyti
Heh, norėjau ne nuorodą kelti, o foto. Kažkas nesigauna, kas anksčiau visados pavykdavo:)
Dėkoju:]
Atsakyti
unkind, įdomūs Tavo darbai-nepasiginčysi dėl to smile.gif Tas su inkariuku, tai gan įprastas-mielas, o meistrei dovanotas-įdomiai žiūrisi. Įdomu tik man iš kur tas idėjas gaudai tokiems darbams-pamatai kažkur ar pati schemas nusipieši (sugalvoji)? Kaip ir to kasteto pvz. arba dovanos meistrei...
Atsakyti
Sveikos naujoj temoj 4u.gif

Unkind, darbeliai tokie ekstryminiai biggrin.gif

Pamenat kalbėjau apie šį triptiką? Tai va, palaiminimą su mini korekcijomis fono atspalviuose schemoje gavau iš profo toje sityje, tai kitą savaitę startuosiu clap.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 09 08, 13:50)
Pamenat kalbėjau apie šį triptiką? Tai va, palaiminimą su mini korekcijomis fono atspalviuose schemoje gavau iš profo toje sityje, tai kitą savaitę startuosiu clap.gif

Pamenam, pamenam biggrin.gif Lauksim proceso labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2012 09 08, 13:09)
Pamenam, pamenam  biggrin.gif  Lauksim proceso labai  smile.gif

Bandau įsivaizduot per kiek laiko aš jį sukurpsiu, bet nelabai išeina biggrin.gif
Na, bet svarbu noras, užsidegimas ir procesas wub.gif
Atsakyti
Mergaitės reikia pasitarti: Draugė vestuvėms paprašė išsiuvinėti "žiurstukus" buteliams papuošti. Ir visa bėda kad ten ribotas plotas todėl nebetkurį pritaikysi paveiksliuka.
Pirmasis rezultatas gavosi toks. Ir man labai nepatinka. Per daug tuščias.
user posted image
Dabar verčiu viska iš eilės ir niekaip nerandu tokio kad ir gražus būtų ir matmenys atitiktų. doh.gif O pačiai kokį perdaryti baisu, kad visai nevykęs gali būti.
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 09 08, 12:50)
Sveikos naujoj temoj 4u.gif

Unkind, darbeliai tokie ekstryminiai biggrin.gif

Pamenat kalbėjau apie šį triptikąTai va, palaiminimą su mini korekcijomis fono atspalviuose schemoje gavau iš profo toje sityje, tai kitą savaitę startuosiu clap.gif

Pukus darbelis bus :4u:Sekmės pradedant šį grožį 4u.gif Lauksim procesiuko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 09 08, 12:50)
kitą savaitę startuosiu clap.gif

lauksim proceso!!! 4u.gif

QUOTE(Dzenete @ 2012 09 08, 13:24)
Mergaitės reikia pasitarti: Draugė vestuvėms paprašė išsiuvinėti "žiurstukus" buteliams papuošti. Ir visa bėda kad ten ribotas plotas todėl nebetkurį pritaikysi paveiksliuka.
Dabar verčiu viska iš eilės ir niekaip nerandu tokio kad ir gražus būtų ir matmenys atitiktų. doh.gif  O pačiai kokį perdaryti baisu, kad visai nevykęs gali būti.

Nenori pabandyti dažyti Aidą? ar būtent baltų jų reikia? koks plotis kryžiukais? gal ką užrasčiau pas save 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(i2kas @ 2012 09 08, 16:37)
lauksim proceso!!! 4u.gif
Nenori pabandyti dažyti Aidą? ar būtent baltų jų reikia? koks plotis kryžiukais? gal ką užrasčiau pas save  4u.gif

Tai nereikia dažyti. iš ten kur sakiausi yra ir spalvotų, bet kai paveiksliukas iš daug spalvų tai ant spalvotos netaip žiūrisi, pagrindinis plotas maksimum 70 kryžiuku (jau nepaliekant jokio kraštelio) kažkur ant 45 -50. Paskui eina susiaurėjimas,
Atsakyti