Pumpurėli mmmmmmm ...amarilis-daili gėlė, tiek siuvinėta, tiek natūrali...
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 09 13, 20:30)
Janet Powers lelijos. Siuvinėta ant Zweigaer Belfast lino, DMC siūlais, rėminta su stiklu, bus dovana tetai gimimo dienos proga.
pumpurėli ,LELIJA nuostabi esu siuvinėjus janet powers avokadus,puikus dizainas
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 09 13, 17:30)
Janet Powers lelijos. Siuvinėta ant Zweigaer Belfast lino, DMC siūlais, rėminta su stiklu, bus dovana tetai gimimo dienos proga.
oi,kokis grooozis!
QUOTE(Agnesyte @ 2012 09 13, 17:49)
kaip man patinka sios prijuosteles bet pati kazkaip neprisiruosiu
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 09 13, 19:30)
Vau gražios lelijos
Papildyta:
QUOTE(Agnesyte @ 2012 09 13, 19:49)
Esu naujokė jūsų tarpe, bet pasirodysiu
Puikios prijuostės mane jos žavi, bet pati dar vis nesiryžtu joms gal kada ateitije
Janet Powers lelijos.
Prisidedu prie pagyrimų, tikrai gražu
kaip mielai išsirikiavę fainos prijuostėlės
kaip gražu . patinka man tokie darbai. tik kažkaip atrodo per daug medžiagos palikt aaplink kai rėmino. na bet gal taip norėjot
čia jau šiemet kalėdom ruošiatės? nu gražumėlis
rasiux- kur rėminate darbus? gal kretingoje centre kur į tokį rūsį reik nusileist? aš ten rėminau kelis darbus bet gal dar yra kažkur
QUOTE(egliuchiux @ 2012 09 14, 09:07)
tik kažkaip atrodo per daug medžiagos palikt aaplink kai rėmino. na bet gal taip norėjot
Tiesa. Kiek palikti, pati ir pasakiau, bet kai pasiėmiau darbą, irgi pamaniau, kad reikėjo mažiau palikti, gėlės tarsi atrodo mažesnės, nei galėtų atrodyti. Man ir rėmas nelabai patinka, kai matau visą vaizdą - jis tarsi per iškilmingas tokiam darbui. Na bet ką jau padarysi, yra kaip yra, nes po kelių dienų turiu padovanoti.
sužavėjo , kaip man patinka tokios gėlės, kur ne puokštė, o tik žiedai
liuks
Ačiū, Vasare, už parkavimo paaiškinimą ir nuorodas - reiks išbandyt šį būdą .
Lauksim pabaigto grožio
Lauksim pabaigto grožio
Skaitau, skaitau Martini žinutę ir nors užmušk nesupratau kur čia tie paaiškinimai mašinos parkavimo, gal kur prie parduotuvės rankdarbių paaiškino, kaip patogiau mašiną pastatyt...
Po to dar kartą paskaičiau, kad čia turbūt Vasarės siuvinėjimo būdas bus
O aš primislijau, kad iš fėjos reikėtų padaryti metriką, tik jaučiu reikės naujai siuvinėti, nes dabar neįsivaizduoju kur reikėtų raides ir skaičius įspaust
O su tuo princesės metriku, tai irgi įdomiai. Sugalvojau, kas siuvinėsiu, o po to galvoju, nu savos nelauksiu gi. Net neplanuoju, o jei dar nepavyks mergaitė, tai taip ir lauksiu... Mąstau toliau - draugei beldžiasi, bet bus spalį, galiu nespėt, o be to pleduką neriu... Hm... O! Brolis dukrą turi, bus jai. O dar Anglijoj gyvena tai išvis gerai tiks
O iš visos šitos blevyzgos paaiškėjo tai, kad pirma sugalvoju ką siuvinėt, o tada galvoju kam ji bus skirta
Po to dar kartą paskaičiau, kad čia turbūt Vasarės siuvinėjimo būdas bus
O aš primislijau, kad iš fėjos reikėtų padaryti metriką, tik jaučiu reikės naujai siuvinėti, nes dabar neįsivaizduoju kur reikėtų raides ir skaičius įspaust
O su tuo princesės metriku, tai irgi įdomiai. Sugalvojau, kas siuvinėsiu, o po to galvoju, nu savos nelauksiu gi. Net neplanuoju, o jei dar nepavyks mergaitė, tai taip ir lauksiu... Mąstau toliau - draugei beldžiasi, bet bus spalį, galiu nespėt, o be to pleduką neriu... Hm... O! Brolis dukrą turi, bus jai. O dar Anglijoj gyvena tai išvis gerai tiks
O iš visos šitos blevyzgos paaiškėjo tai, kad pirma sugalvoju ką siuvinėt, o tada galvoju kam ji bus skirta