Vasare - super gražiai gaunasi!
QUOTE(sobieska @ 2012 09 12, 19:06)
Žiūriu, kad ne aš viena po kelis darbus siuvinėju...vieną padariau daugiau negu puse-atsibodo, padariau 3 vazončikus su augalais-atsibodo, nes jau noriu siuvinėti kitą...pati stebiuosi, kas čia man darosi, gal mėnulio fazės keičiasi ...ir kas svarbiausia-visai nenoriu grįžti prie pirmojo
Neįsivaizduoju, kaip kai kurios suvinėja tik po vieną darbelį spėju po poros dienų aš numesčiau ir išvis nieko nesiuvinėčiau
QUOTE(P.Sh. @ 2012 09 12, 20:43)
Vasare - super gražiai gaunasi!
Dekui
Kokios smagios naujienos sveikinu
Jau vasares tai man toks aukštasis auksciasiausiasis pilotazas
Maniškis be sparnų siuo metu maždaug 10x10
O as šiandien nesiuvineju, tvarkau savo audinukus :-)
O as šiandien nesiuvineju, tvarkau savo audinukus :-)
Čia gal truputį ne į temą... bet kaip aš norėčiau kažko panašaus
vasare procesas neapsakomai gražus
QUOTE(Simumu @ 2012 09 12, 21:48)
Manasis be sijonuko ir be sparnu 4x3cm
Mergaites,o tai koks tos fejos pabaigto darbelio dydis? 25x35?
QUOTE(Ohh @ 2012 09 12, 22:07)
Čia gal truputį ne į temą... bet kaip aš norėčiau kažko panašaus
oi kaip dabar nuvalgyčiau tuos visus siūliukus ir adatas
QUOTE(Aushrita @ 2012 09 12, 22:31)
Mergaites,o tai koks tos fejos pabaigto darbelio dydis? 25x35?
man gavosi maždaug 15*13
Manau fėja priklausomai nuo medžiagos gaunasi. Pas mane siaip isvis tie kryziukai kazkoks lengvas nesusipratimas vieni have2x3,kiti 3x3, treti 2x2, dar kiti 1x2
Siuvineju ir pati per sitokius pasiklystu, susipainioju...
Metrikui tikrai imsiu aida :-) nors šiandien susirusiavus lina, tai ui kiek dar siuvinet ir siuvinėti.. . o dar cia ne visas, net mažesnioji dalis, tai... zodziu, svajosiu apie aida siuvinėdama ant lino, lino ir dar daug kartu lino ir
Siuvineju ir pati per sitokius pasiklystu, susipainioju...
Metrikui tikrai imsiu aida :-) nors šiandien susirusiavus lina, tai ui kiek dar siuvinet ir siuvinėti.. . o dar cia ne visas, net mažesnioji dalis, tai... zodziu, svajosiu apie aida siuvinėdama ant lino, lino ir dar daug kartu lino ir
QUOTE(Dantiste @ 2012 09 12, 21:38)
oi kaip dabar nuvalgyčiau tuos visus siūliukus ir adatas
man tai gaila būtų, aš patį tortą krapštyčiau kur iš apačios
QUOTE(vasarė @ 2012 09 12, 19:35)
o siulai - visada ir man tas pats klausimas kildavo, kol neisigilinau i si metoda kiek cia klausinejau forume, matyt, niekas nebuvo naudojes jo, kad paprasta zmoniu kalba galetu nupasakoti, kaip jis veikia.
O principas labai paprastas. Siuvineju stulpeliais, kas 10. Kiekvienas stulpelis turi savo siulus/spalvas. Ziuriu koks simbolis, issiuvineju viska 10*10 ir perkeliu siula aukstyn tame paciame stulpelyje i atitinkama vieta, kur toliau tas simbolis nupiestas schemoje. Ismeigiu visada is tos pacios puses (desiniojo virsutinio kampo), paruosiu siuvinejimui va taip - / - tik neduriu zemyn, t.y. palieku siula laisva. Todel zinau, kad tas siulas yra to simbolio spalva, kai prieinu prie jo eiles tvarka pagal schema.
jei skaitai rusu kalba, tai yyra aprasyta keletas budu, galima istrizai siuvineti, galima is virsaus i apacia http://zlataya.info/...uch/parkovka/16
O principas labai paprastas. Siuvineju stulpeliais, kas 10. Kiekvienas stulpelis turi savo siulus/spalvas. Ziuriu koks simbolis, issiuvineju viska 10*10 ir perkeliu siula aukstyn tame paciame stulpelyje i atitinkama vieta, kur toliau tas simbolis nupiestas schemoje. Ismeigiu visada is tos pacios puses (desiniojo virsutinio kampo), paruosiu siuvinejimui va taip - / - tik neduriu zemyn, t.y. palieku siula laisva. Todel zinau, kad tas siulas yra to simbolio spalva, kai prieinu prie jo eiles tvarka pagal schema.
jei skaitai rusu kalba, tai yyra aprasyta keletas budu, galima istrizai siuvineti, galima is virsaus i apacia http://zlataya.info/...uch/parkovka/16
labai ačiū, iš tikrųjų niekaip iki šiol nepavykdavo suprasti šio siuvinėjimo būdo, trūko kaip tik tų kelių sakinių, kuriuos parašei dabar jau susidomėjau ir aš, ačiū už nuorodą