kazkaip temos susipainiojo

maisto islaidose apie kazka tai, taupyme apie maista
QUOTE(uzsiemusi @ 2012 09 11, 20:59)
O norincioms sutaupyti isleidziamus pinigelius tuoletiniam popieriu siulau va toki sprendima ( kas yra ir daug higieniskiau nei tuolet. popierius) :
na, turiu as sita bidete

bet, tai, ka jus siulot, kvailyste visiska

jus man parasykit, kaip techniskai ta padaryti? ta prasme, nusiprausti moku, bet kitkas

pvz 4 asmenu seimai, kiekvienam salia unitazo pakabinti po ranksluosti ir dar uzrasyti ant kiekvieno po varda

ir atskira pakabinti sveciams

o gal visiems naudotis vienu ranksluosciu, ar visai nesinaudoti

kiek daznai juos keisti, kad sutaupyti? skalbimas kaip zinia ne uz dyka- elektra, vanduo, skalbiklis, gaistamas tam laikas
jau nekalbu apie tai, kaip vaikai prilaistytu aplinkui, ant dangcio(reiktu, kas kart pries tupiant valyti, arba bent apsiziureti) o ir nezinia kaip kokybiskai nusipraustu, kad nereiktu po kiekvieno vizito ranksluoscio keisti, kad s---nas nekabotu
ar cia tik as visiska nesusipratele
QUOTE(Gorada @ 2012 09 12, 14:48)
...Be to paskutiniais mėnesiais kiek nusivylusi buvau tais apsipirkimais, kainos kiek pakilę, kuras taip pat išbrangęs. na bet tema ne apie tai nebesiplėsiu
Man iš viso labai gaila pravalgomų pinigų. Turbūt tai didžiausia paskata taupyti.
aha, as irgi mastau, zlotas isbranges, kuras irgi

kur ten baisinis sutaupymas
Mazge, gal jus is netolimo pasienio vaziuojat, kad kurui tik tiek iseina? nes musu taupi dyzeline masina, anksciau dar is dyzeli pigiau pirkom, bet taip pigiai nesigauna

vaziavom su drauge dviese, dar ka nors imti

taigi vietos prekems mazeja

sutaupai praktiskai tik ant skirtumo valiutu kursuose
nes vasara ruosemes vaziuoti, bet... kad neverta

cia buvo pilna tai vienur, tai kitur akcijines mesos, pigiau nei lenkuos... buitines irgi paieskojus gali rasti
tai ant ko sutaupoma???