QUOTE(sayonara @ 2012 09 10, 13:01)
glamūrą?
aš?
apsaugok, viešpatie
bet man pačiai rankos, užsimerkimas jau tiek atsibodę, kad tai akivaizdžiai matosi iš nuotraukų. nėra pasitenkinimo tai darant, o ir idėjų jau trūkstu. visos foto vienodos gaunasi, kad ir koks žavingas modelis.
reikia man kažko naujo, o ko - nežinia
pripazink, neblogas ishsshukis
manau butu tikrai idomu, pabandyti.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 11, 10:37)
tai jei dar matai kadrą, tai dar ne taip baisu
aš pvz net matymą praradau
nesvarbu ar su fotiku einu ar be jo
manau atrasi ir matyma, ir vaizduote, kazkur po menesio
QUOTE(robobebras @ 2012 09 11, 22:40)
fauxtographers think that photographing elderly and poor people is art. Cia siaip, think about it
kazkur sita skaiciau
QUOTE(Ainoa @ 2012 09 11, 11:01)
o as kelias dienas atgal irgi pagalvojau, kad nebeturiu normaliu, paprastu, savo vaiko nuotrauku, namie ar lauke, kad nebuciau prikisus nagu su PS, kad nebutu suderinti rubeliai ar kazkokios detales
o ne. pas mane kruva su telefonu fotkintu, arba su blicu ;] niekada nesu planavus aprangos (gal ir vertetu, bet man too much effort), sukuosenos, juo labiau aplinkos ir t.t. heh, kokie zmones-fotografai skirtingi.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 10, 15:51)
eįsivaizduoju... čia photoshopinant sugadinai? raw tvarkei? jei photoshopinant, tai tada iš naujo kažką panašaus nebent daryt, ir žiūrėt, kad tų dėmių neatsirastų
o iš dabartiniio varianto tai abejoju ar dar možna pataisyt
cia nebuvo raw. ir maniau, fotoshopinant, "patvarkiau tik" hehe. originalas geras (apsvietimas, ryskumas, ekspozicija - zodziu visuma). gal dar karta pabandysiu originala perdarinet. jei uztex jegu ir noro.
cia 34/52
"Mirror, mirror"