tipo tau reikia kursų pas mane? Kokius vaisius siūlai?
Ok. Apie asmenynius motyvus
Kadangi nuo fotoaparato isigijimo fotografija visiskai apsedo mano galva ir pavoge visa laisva laika (kurio turejau pakankamai) pamaniau, kad praleisti metus laiko besimokant dalyko, kuris mane taip uzbure, butu labai idomu. Dar vienas is motyvu buvo tai, kad tuos metus gausiu praleisti apsuptyje zmoniu, kurie taip pat yra "pasinese" ant fotografijos, kas mano manymu yra neikainuojama. Plius beveik visas kursas yra sukurtas ir destomas Airijoje pakankamai garsaus, dirbancio fotografo (ne kokio teoretiko). Nemazu faktorium buvo ir tai, kad Airijos mokymo sistema yra visiska priesingybe Lietuviskai - cia viskas pagrista praktika ir mastymo vystymu. Kaip pavyzdi galiu papasakot kad ir apie vakaryksti namu darba - uzduotis - research Martin Parr. Uzduoties tikslas susipazinti su autorium, jo nuotraukom, susidaryti SAVO nuomone apie jas (kad ir kokia ji butu). Jokiu gime/mire/mokesi/vede ir kitu bejausmiu faktu zubrinimo, taip megstamo LT mokymosi istaigose. Aktualu tik jausmai ir mintys, kuriuos jo kuryba sukelia man ir kaip juos galeciau panaudoti savo fotografijoje.
Metu gale gausiu kvalifikacijos sertifikata ir turesiu paruosta portfolio arba stojimui i tolesnes studijas arba potencialiam darbdaviui/savo bizniui. Bet pasikartosiu, kad ne del popergalio ejau mokytis. Anksti speliuoti ka is to kurso apturesiu ateiti, ar tai virs profesija ar taip ir pasiliks tik kazkuom labai artimu man
Sutinku, kad pilnai imanoma mokytis ir savarankiskai, ta ir dariau 9 menesius
, bet labai norejosi kazko daugiau, ypac kasdienies bendraminciu kompanijos.
Ir su tuom, kad daznai savamoksliai buna zymiai geresni uz zmones su "poperiukais" irgi 100% sutinku
Kurso moduliai:
Digital Photography
Image Processing
Photography Techniques
Colour Photography
Documentary Photography
Black and White Photography (dark room)
Portrait Photography
History of Art & Design
Start your own business
Communications
Work Experience (cia geras
destytojas turi realiu savo klientu, kurie nepriestarauja tam, kad kai jis turi su jais darbo, jis atsivestu su savim dar 20 kepamu fotografu, kurie ta darba atliks kartu su juom
)
na čia ne kaip bakalauras ir ne magistras, o tarsi parengiamieji kursai, kas yra visai kas kita, negu siūkoma kad ir Vilniaus kolegijoje fotografijos specialybėje ar VDA. skamba gerai, linkiu sėkmės ir įkvėpimo