QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 12, 16:25)
iš medžio iškritai tai visur juk taip aš mokiausi matematiką, bet pirmus metus kūno kultūros paskaitas turėjau du metus anglų kalbos paskaitas, kalbos kultūrą, filosofiją ir dar n visokių dalykų, kas su matematika nelabai tiesioginio sąryšio turėjo
Na tas taip, taip, kaip ir studijuojant teisę mokaisi raštyvedybą, verslo etiką, mikro ir makro ekonomiką ir t.t. Nu durnai čia gal nuskambėjo tas mano nusistebėjimas..
QUOTE(sayonara @ 2012 09 12, 16:29)
o taip kaip Tu galvoji? jei eini į moka,mus kelių savaičių kursus, tai vaišvilaitę gal ir pastudijuosi. o kai eini keturiems metams mokytis, tai ir fiziką mokysies, ir chemiją, nes turi suvokti, kaip optika dirba, kaip šviesa lūžta, kaip cheminiai procesai vyksta ar vykdavo, nes fotografijos istorija yra gryn chemija ir fizika ir pan. dagerotipus visokius studijuosi
nebūkit naivios, kad paaikčiosit ten ketverius metus ir pritobulėsit. todėl ir sakau, kad nereik čia nė vienai tų rimtų kelių metų studijų, nebent norit fotolabe ryškintoja dirbt arba fotografu, ir tai turint dabartines technologijas ir paplitimą, būti fotografu nereikia to spec. išsilavinimo.
nebūkit naivios, kad paaikčiosit ten ketverius metus ir pritobulėsit. todėl ir sakau, kad nereik čia nė vienai tų rimtų kelių metų studijų, nebent norit fotolabe ryškintoja dirbt arba fotografu, ir tai turint dabartines technologijas ir paplitimą, būti fotografu nereikia to spec. išsilavinimo.
Fifuxe , sorry, bet vos aparpolio negavau, tave čia pamačius, tu tiek praklausiu sorry, bet tokį Š mali.. Nu net nznau.. Žinau ne vieną kuri su muilinėm tookius kadrus daro, kad oj, kitaip su geriausiu fotikų tiek išlaužt dar reik subegėt.. Nu sorry,, bet... Ne fotike esmė,oj ne fotike.. Negi to nežinai... Nu juk tiek metų bendraujam, mačius tavo foto nu milijoną, gyvenime nepasakyčiau, kad kokį ryšį su fotografija turi..
Tik nesupyk, bet esu šokiruota tikrai..
Papildyta:
Va, db atsiminiau, kad ir SBM, nu va ten su muiline tookie kadrai, kad po šiai dienai atsimenu.. Nu moterie, plyz parodyk juos čia... plyzzz.... Nu noriu, kad žmonės suprastu, kame šaknys..