Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(isora @ 2012 09 12, 15:16)
A va ir argumentas... blink.gif Nu pipiec.. eini vieno moko kitką ir dą chemiją?? blink.gif

o taip kaip Tu galvoji? jei eini į moka,mus kelių savaičių kursus, tai vaišvilaitę gal ir pastudijuosi. o kai eini keturiems metams mokytis, tai ir fiziką mokysies, ir chemiją, nes turi suvokti, kaip optika dirba, kaip šviesa lūžta, kaip cheminiai procesai vyksta ar vykdavo, nes fotografijos istorija yra gryn chemija ir fizika biggrin.gif ir pan. dagerotipus visokius studijuosi biggrin.gif

nebūkit naivios, kad paaikčiosit ten ketverius metus ir pritobulėsit. todėl ir sakau, kad nereik čia nė vienai tų rimtų kelių metų studijų, nebent norit fotolabe ryškintoja dirbt arba fotografu, ir tai turint dabartines technologijas ir paplitimą, būti fotografu nereikia to spec. išsilavinimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 12 rugsėjo 2012 - 15:31
QUOTE(Crystalia @ 2012 09 12, 15:28)
sveikos, su klausimu aš -  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif
kuri nuodėmė mažesnė - patalpoje tamsioje fotografuoti su fotiko blicu ar su dideliu ISO (t.y. triukšmais...)  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif

manau su dideliu iso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Crystalia @ 2012 09 12, 15:28)
sveikos, su klausimu aš -
kuri nuodėmė mažesnė - patalpoje tamsioje fotografuoti su fotiko blicu ar su dideliu ISO (t.y. triukšmais...)  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif

aš tai kelčiau ISO smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 12, 15:29)
o taip kaip Tu galvoji? jei eini į moka,mus kelių savaičių kursus, tai vaišvilaitę gal ir pastudijuosi. o kai eini keturiems metams mokytis, tai ir fiziką mokysies, ir chemiją, nes turi suvokti, kaip optika dirba, kaip šviesa lūžta, kaip cheminiai procesai vyksta ar vykdavo, nes fotografijos istorija yra gryn chemija ir fizika biggrin.gif ir pan.

nebūkit naivios, kad paaikčiosit ten ketverius metus ir pritobulėsit. todėl ir sakau, kad nereik čia nė vienai tų rimtų kelių metų studijų, nebent norit fotolabe ryškintoja dirbt arba fotografu, ir tai turint dabartines technologijas ir paplitimą, būti fotografu nereikia to spec. išsilavinimo.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

o šiaip, duota arba neduota fotografuoti, matyti... pažįstu keletą žmonių, kurie baigė fotografiją, bet nemažai pradžiamokslių čia geriau fotografuoja nei tie diplomuoti fotografai smile.gif aš net pati galiu drąsiai teigti, kad AŠ už juos geriau fotogarfuoju nieko nebaigus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif karoče, pasigyriau biški nail.gif smoke.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 12, 16:30)
manau su dideliu iso smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 09 12, 16:30)
aš tai kelčiau ISO smile.gif

bet paskui grūdėtumas didelis atsiranda.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Crystalia @ 2012 09 12, 15:38)
bet paskui grūdėtumas didelis atsiranda.... g.gif

nu tai fotkink su blykste biggrin.gif pažiūrėk kaip pačiai labiau patinka
Atsakyti
sveikos,
seku jusu pokalbius,stebiu ka parodot,kaip namu darbus darot blush2.gif
be galo myliu fotografija,mokiausi ja,bet siuo metu neturiu su kuo isreiksti saves,todel tyliu tik skaitydama jus blush2.gif
bet kai pamaciau pokalbius apie studijas ir kursus,tai parasysiu ax.gif
isora,ne tik chemija reikes mokytis o ir daug daug daugiau doh.gif biggrin.gif kaip ir isvardino sayonare,ir fizika,ir chemija,ir skaitmenine fotografija,ir juostine teks pareiti(bent pries 6m reikejo),ir foto daryti reikes,istorijos labai labai daug bus,medziagotyra,kompiuterine grafika,spalvotyra,marketingas,etika,ekonomika ivairiu rusiu,medijos gali tekti, ir t.t. (paziurek pagooglinus ka ismeta irasius fotografijos studijos biggrin.gif ).
as manau susirasti gerus fotografijos kursus,kur veda geras zinomas fotografas yra daug geriau,negu studijuoti. db ir be diplomo galima dirbti fotografu (jei yra toks uzmojis),jei turi tikrai tam pasaukima,sugebi ir nori tobuleti mirksiukas.gif
p.s. man teko isklausyti paskaitu kailiuvienes,lukio (be galo kietas),butrimienes,sauleikos,raciuno ir dar nepamenu jau daug doh.gif g.gif visi turi ka papasakoti drinks_cheers.gif
QUOTE(isora @ 2012 09 12, 15:16)
A va ir argumentas... blink.gif Nu pipiec.. eini vieno moko kitką ir dą chemiją?? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 12 rugsėjo 2012 - 16:01
Kartoju savo 4 ND

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Arizele @ 2012 09 12, 15:49)
Kartoju savo 4 ND

neužskaitau.. tik iš paskutinės nuotraukos supratau kur tavo pagrindinis objektas...
Atsakyti
laba,

biggrin.gif organizuoju fotografijos kursus Vokietijoje biggrin.gif
Kursai remiasi daugiau praktika bei darbų aptarimais. Ryte gaunat užduotį, vakare turit atsiskaityti biggrin.gif Kursai asmeniški.
Atsiskaitymas - vaisiais biggrin.gif Kas susidomėsit kreipkitės asmeniškai.
Dėstytojos kvalifikacija: fotografijos kursai + Mokytojos patirtis.

pp.ss. pasiūlymas labai neRimtas
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 12, 17:07)
laba,

biggrin.gif organizuoju fotografijos kursus Vokietijoje  biggrin.gif
Kursai remiasi daugiau praktika bei darbų aptarimais. Ryte gaunat užduotį, vakare turit atsiskaityti  biggrin.gif  Kursai asmeniški.
Atsiskaitymas - vaisiais  biggrin.gif  Kas susidomėsit kreipkitės asmeniškai.
Dėstytojos kvalifikacija: fotografijos kursai  + Mokytojos patirtis.
pp.ss. pasiūlymas labai neRimtas

Noriu bigsmile.gif kaip tik daug obuoliu ir vynuogiu turiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2012 09 12, 17:15)
Noriu bigsmile.gif kaip tik daug obuoliu ir vynuogiu turiu lotuliukas.gif

jei obuoliai saldūs tai mielai prašom biggrin.gif
aš nerimtai siūliau, jei ką smile.gif Bet jei netoliese gyveni ir reikia pagalbos, galim susitarti kada ir susitikti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 12 rugsėjo 2012 - 16:28