Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

nu Londone tai kažkokiam koledže mano draugė studijuos,rimts reikals ten g.gif ir brungu baisiai...

Bet šiaip pritariu Say...todėl šiuo metu tikrai jei turėčiau galimybių investuočiau į mokslus... Bet šiaip jei kaip hobis tikrai pilnas internetas info,vien pirmam čia puslapyje kiek jos. Skirtingo lygio skirtinga info...vieną išmoksti - marš toliau... ir taip iki grabo lentos lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
O kaip studijos LDA? Klausiau kažkada, bet nieks nekalbėjot.. blush2.gif Aš planuoju kitais metais, ar net neverta man ten lyst?? g.gif
Atsakyti
isora, o kam Tau tos studijos? smile.gif chemijos iš mokyklos pasiilgai? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 12 rugsėjo 2012 - 14:51
Tokius dalykus gyvai reik apkalbėt, parodyt su pavyzdžiais. Nes čia visaip gali atrodyt.
Atsakyti
Tai vą noriu tobulėt, o kaip? Kursai geriau nei studijos? g.gif Dėl gyvai, tai žiauriai meeto noriu... blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o čia norinčios studijuot, žinot, kad ko gero daugiau nei pusę paskaitų bus tiesiogiai nesusijusios su fotografija? biggrin.gif

aš geriau kursus, seminarus kur nors palankyčiau, nei eičiau fotografijos studijuot..
Atsakyti
Laba diena, skaitinėjau skaitinėjau, ir nusprendžiau, kad ir aš noriu su jūsų visų pagalba išmokti fotografuoti 4u.gif

Bandau laimę su pirmuoju namų darbu 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Laukiu pastabų, patarimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 09 12, 15:12)
Tai vą noriu tobulėt, o kaip? Kursai geriau nei studijos? g.gif  Dėl gyvai, tai žiauriai meeto noriu... 

tobulėk kaip asmenybė, tuomet tobulėjimas fotografijoje ateis savaime smile.gif

Atsakyti
A va ir argumentas... blink.gif Nu pipiec.. eini vieno moko kitką ir dą chemiją?? blink.gif
Atsakyti
Turėjau vieną kursą ir aš iš fotografijos - fotožurnalistiką. Su dėstytoju kavą gerdavom per paskaitas kavinėje doh.gif va ir iš mokslų. Per darbus daugiau sužinojau.

A kas nors live seminarus žiūrit? biggrin.gif aš nė tiems trijų dienų per savaitę nerandu laiko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 12 rugsėjo 2012 - 15:24
QUOTE(isora @ 2012 09 12, 15:16)
A va ir argumentas... blink.gif Nu pipiec.. eini vieno moko kitką ir dą chemiją?? blink.gif

iš medžio iškritai biggrin.gif tai visur juk taip smile.gif aš mokiausi matematiką, bet pirmus metus kūno kultūros paskaitas turėjau biggrin.gif du metus anglų kalbos paskaitas, kalbos kultūrą, filosofiją ir dar n visokių dalykų, kas su matematika nelabai tiesioginio sąryšio turėjo biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, su klausimu aš - unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif
kuri nuodėmė mažesnė - patalpoje tamsioje fotografuoti su fotiko blicu ar su dideliu ISO (t.y. triukšmais...) g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti