nu Londone tai kažkokiam koledže mano draugė studijuos,rimts reikals ten ir brungu baisiai...
Bet šiaip pritariu Say...todėl šiuo metu tikrai jei turėčiau galimybių investuočiau į mokslus... Bet šiaip jei kaip hobis tikrai pilnas internetas info,vien pirmam čia puslapyje kiek jos. Skirtingo lygio skirtinga info...vieną išmoksti - marš toliau... ir taip iki grabo lentos
O kaip studijos LDA? Klausiau kažkada, bet nieks nekalbėjot.. Aš planuoju kitais metais, ar net neverta man ten lyst??
Tai vą noriu tobulėt, o kaip? Kursai geriau nei studijos? Dėl gyvai, tai žiauriai meeto noriu...
Laba diena, skaitinėjau skaitinėjau, ir nusprendžiau, kad ir aš noriu su jūsų visų pagalba išmokti fotografuoti
Bandau laimę su pirmuoju namų darbu
Laukiu pastabų, patarimų
Bandau laimę su pirmuoju namų darbu
Laukiu pastabų, patarimų
QUOTE(isora @ 2012 09 12, 15:12)
Tai vą noriu tobulėt, o kaip? Kursai geriau nei studijos? Dėl gyvai, tai žiauriai meeto noriu...
tobulėk kaip asmenybė, tuomet tobulėjimas fotografijoje ateis savaime
A va ir argumentas... Nu pipiec.. eini vieno moko kitką ir dą chemiją??
QUOTE(isora @ 2012 09 12, 15:16)
A va ir argumentas... Nu pipiec.. eini vieno moko kitką ir dą chemiją??
iš medžio iškritai tai visur juk taip aš mokiausi matematiką, bet pirmus metus kūno kultūros paskaitas turėjau du metus anglų kalbos paskaitas, kalbos kultūrą, filosofiją ir dar n visokių dalykų, kas su matematika nelabai tiesioginio sąryšio turėjo
sveikos, su klausimu aš -
kuri nuodėmė mažesnė - patalpoje tamsioje fotografuoti su fotiko blicu ar su dideliu ISO (t.y. triukšmais...)
kuri nuodėmė mažesnė - patalpoje tamsioje fotografuoti su fotiko blicu ar su dideliu ISO (t.y. triukšmais...)