QUOTE(Kikirike @ 2012 09 12, 10:24)
eeee kur čia taip mokaisi???
jau ir Tu nori?
QUOTE(Arizele @ 2012 09 12, 10:37)
Tokį pasisakymą priimti kaip užskaityma ar kaip NEužskaitymą?
kaip neužskaitymą.
QUOTE(kristalines @ 2012 09 12, 11:08)
idėja gera, įgyvendinimas fuij
dėl studijų. studijuoti galite ir savarankiškai. vien šioje temoje tieeeeeek medžiagos studijoms, bet daugelis kažkodėl jos nestudijuoja.
studijuoti
fotografiją verta, manau, jeigu kas nors neabejotinai nori įgyti naują profesiją ir iš jos valgyti duoną. o bendram išsilavinimui gal ir gerai būtų kokie kursai, seminarai, bet ne tokios studijos, kurios suteikia naują profesiją. mano tokia nuomonė.
aš pati vienoje srityje turiu išsilavinimą, kitoje dirbu - tos kitos išmokau savarankiškai ir per praktiką. taip ir su fotografija. man asmeniškai pakanka savarankiško domėjimosi - kuo noriu, tuo domiuosi tada, kai noriu, tad studijuoti kaip universitete jau nebenorėčiau, nors be abejo, kad dalis informacijos būtų neįkainojama ir įdomi, ir įkvėptų bendravimas su tam tikromis asmenybėmis. bet visai nenorėčiau tos dalies, kuri man biaka, t.y. privalomai studijuoti kažkieno parinktus kažkokius dalykus ir už juos atsiskaityti. man tai geriau čia su Jumis,
viftos, žaidimo forma
taigi, mano galva, visiškai pakanka savarankiško domėjimosi, kad įgytumėt tą minimalų bendrąjį išsilavinimą šioje srityje.
man labai įdomu būtų chiquitkos pasakojimą paskaityti, kokia jos pasirinktų studijų programa ir kokie jos asmeniniai motyvai studijuoti? vien tik pagilinti žinias apie hobį, o gal ji ketina ateitį susieti su fotografo profesija?