Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(airv @ 2012 09 11, 22:54)
Mielai prisijungčiau, nors esu tylioji senė stebėtoja biggrin.gif
Man irgi geriausia darbo dienomis darbo laiku, bet prisiderinčiau.

liuks, tai laukiam daugiau pasisakanciu del laiko? gal kita savaite kokia diena ir bandom organizuot?

QUOTE(Arizele @ 2012 09 12, 10:37)
g.gif  Tokį pasisakymą priimti kaip užskaityma ar kaip NEužskaitymą?

as, tai sakyciau perdaryk ir pasirink kita objekta, nes nelabai ir man ND smile.gif

QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 12, 10:48)
Gal kas galit atkreipti dėmesį ir išsakyt nuomonę  4u.gif

patarciau perdaryti ax.gif
siaip pastebejau, jei ND puikus, tai tikrai nieko nereikia skatint, kad uzskaitytu, jei nesulaukiat uzskaitymu imkit ir padarykit zyyymiai geriau 4u.gif

laba diena visiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arizele @ 2012 09 12, 11:54)
Vadinasi vakarėjant eisiu į lauką kažką sugauti, nes namie mėgstu minimalizmą. Nebėra ką fotografuoti. Dėkingos tik margos sienos  smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
o kaip vertinat tokia paroda? o gal nevertinat isvis? smile.gif
Atsakyti
gerulis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 12, 12:10)

senas bajeris lotuliukas.gif bet tokia zurnalu realybe lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 09 11, 22:59)
Nebespeju paskui jus doh.gif
Prasidejus mokslams busy motera patapau biggrin.gif Pereinu per flickr, cia komentuot nebespeju blush2.gif
Atnesu pasidalinti namu darbams duota isnagrineti fotografa. Kazkaip net nezinau kaip ji ivertint, bet kad idomiai priplaukes tai tikrai biggrin.gif Gal bus idomu ir jum. Vakaro skaitiniai
Pasidalinsiu dar, kad per dvi dienas mokslo gavau paciupinet visu formatu juostines kameras, palaikyt rankose ir padaryt pora kadru su 400mm 2.8 objektyvu, pirma kart gyvenime buvau dark room'e ir maciau kaip daromos nuotraukos (kita savaite gausiu pabandyt visa procesa pati)  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  Jauciuos kaip mazas vaikas Kaledu ryta bigsmile.gif  bigsmile.gif  thumbup.gif

Uuui, kaip norėčiau smile.gif pasirodo, ir pas mus į Vilniaus dizaino kolegiją Taikomąją fotografiją galimą dar stoti. Bet kaina doh.gif ir penkis metus atmelžti po tiek reikės... Nebežinau, ar verta... Galų gale aukštąjį universitetinį kaip ir turiu. Ir dar ne blogą... Tai supratau, kodėl Pocėjus už penkias dienas tokią kainą užsišaukė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2012 09 12, 12:18)
senas bajeris  lotuliukas.gif bet tokia zurnalu realybe  lotuliukas.gif

Aš žiūrėjau ir savo akimis patikėti negalėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 09 11, 21:40)
Эрика моя, nu jei tu pasikviestum, tai butinai reiktu ateit smile.gif

nail.gif oro_buckis.gif flirt.gif KĄ su L. darom, jai kartais nereikia į kokias klinikas fotkint ar taip kur g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 12 rugsėjo 2012 - 11:26
QUOTE(lunameja @ 2012 09 11, 22:19)
kaip ir zadejau, Musu svajone, atesu klona patikrai  biggrin.gif 
nezinau, kaip realiai turi atrodyti puikus klonavimas, bet panaikinau kliuty.zaidimas konkretus tas klonavimas  smile.gif
[img]http://farm9.staticflickr.com/8308/7977280958_45a2d1f0e8_c.jpg

Kirpčiau iki liemens ir įsirėminčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Rytas 4u.gif
QUOTE(chiquitka @ 2012 09 11, 20:59)
Pasidalinsiu dar, kad per dvi dienas mokslo gavau paciupinet visu formatu juostines kameras, palaikyt rankose ir padaryt pora kadru su 400mm 2.8 objektyvu, pirma kart gyvenime buvau dark room'e ir maciau kaip daromos nuotraukos (kita savaite gausiu pabandyt visa procesa pati)  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  Jauciuos kaip mazas vaikas Kaledu ryta bigsmile.gif  bigsmile.gif  thumbup.gif

Kaifas wub.gif Kai tik turesi laisva minute uzsuk pasidalinti ka dar naujo ismokai pamatei, labai idomu 4u.gif
As irgi zadu kibti i mokslus, noriu kuo daugiau ismokti ir suzinoti apie fotografija rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 12, 11:10)

lotuliukas.gif gan sparciai sunyko pelene

QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 12, 11:22)
Kirpčiau iki liemens ir įsirėminčiau  mirksiukas.gif

4u.gif kaip malonu girdeti. bet gaila,kad ne as isireminsiu.

chiquitka, pavydziu baltai. norejau ir as i fotografu mokykla, bet kaina kaina, iskarto atsoko fantazija. teks buti savamokslei smile.gif o tau dideliausios sekmes moksluose.
Atsakyti
jetau tai kur ji čia mokosi galit pasakyti ? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 12 rugsėjo 2012 - 12:01
QUOTE(Kikirike @ 2012 09 12, 13:00)
jetau tai kur ji čia mokosi galit pasakyti ?  lotuliukas.gif

Airijos koledze, jei gerai pamenu smile.gif
Atsakyti