Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Suprem @ 2012 09 12, 08:41)
Jei nezoominu, tada matosi puse lauko, jei zoominu, tada truksta astrumo, jau sakiau, kad tokia problema turiu g.gif Gal nezoominti ir apkirpti? Del isteginto fono-saule sviete, butu tos vynuoges arciau, pakartociau, db ieskosiu ko nors namie 4u.gif

nekirpk, laikysiu gudravimu
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 09 11, 22:40)
fauxtographers think that photographing elderly and poor people is art. Cia siaip, think about it smile.gif

mielas robobebrai, į meną nepretendavau smile.gif Tiesiog patiko ten krentanti šviesa, gal tik jos pluoštelis, paryškinantis dalį moters, jos išmaldų dėžutę, ji pati daugiau tamsoj, kaip ir pats jos gyvenimas... (Vakar buvom Šiluvoj). Tai vat ir įdėjau čia tą foto.
Laaabai džiaugiuosi, kad atkreipėt dėmesį cool.gif Prašom dažniau .Sincerely yours smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 12, 09:50)
ieÅ”kok tokio objekto, kad tiktų fotkint nu bent ant 50mm.. čia jaučiu kokie 200 mm  biggrin.gif

105 biggrin.gif Na namie problema ir su 50, margu sienu nera g.gif Zodziu vargas vienas, bet noriu pararyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 09 12, 09:25)
105 biggrin.gif Na namie problema ir su 50, margu sienu nera g.gif Zodziu vargas vienas, bet noriu pararyti biggrin.gif

manau tik fantaziją įjungt reikia ir viskas smile.gif
Atsakyti
Mano 4 ND

user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Arizele @ 2012 09 12, 09:50)

nu man estetinis momentas nekoks. techniškai ok.
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 09 11, 22:59)
Nebespeju paskui jus doh.gif
Prasidejus mokslams busy motera patapau biggrin.gif Pereinu per flickr, cia komentuot nebespeju blush2.gif
Atnesu pasidalinti namu darbams duota isnagrineti fotografa. Kazkaip net nezinau kaip ji ivertint, bet kad idomiai priplaukes tai tikrai biggrin.gif Gal bus idomu ir jum. Vakaro skaitiniai
Pasidalinsiu dar, kad per dvi dienas mokslo gavau paciupinet visu formatu juostines kameras, palaikyt rankose ir padaryt pora kadru su 400mm 2.8 objektyvu, pirma kart gyvenime buvau dark room'e ir maciau kaip daromos nuotraukos (kita savaite gausiu pabandyt visa procesa pati)  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  Jauciuos kaip mazas vaikas Kaledu ryta bigsmile.gif  bigsmile.gif  thumbup.gif

eeee kur čia taip mokaisi??? bigsmile.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 09 12, 11:04)

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 12, 11:04)

g.gif Tokį pasisakymą priimti kaip užskaityma ar kaip NEužskaitymą?
Atsakyti
QUOTE(Arizele @ 2012 09 12, 11:37)
g.gif  Tokį pasisakymą priimti kaip užskaityma ar kaip NEužskaitymą?

pabandyk ka nors gražiau padaryti mirksiukas.gif gi mokomes ne vien techninę dalį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 11, 21:33)
3 ND  g.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Kažkaip žiūriu, kad mane ta spalva traukte traukia  rolleyes.gif

Gal kas galit atkreipti dėmesį ir išsakyt nuomonę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 12, 11:48)
Gal kas galit atkreipti dėmesį ir išsakyt nuomonę  4u.gif

man per tamsu ir WB negeras...bet rodos WB namų darbas yra sekantis...
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2012 09 12, 11:47)
pabandyk ka nors gražiau padaryti  mirksiukas.gif gi mokomes ne vien techninę dalį  mirksiukas.gif

Vadinasi vakarėjant eisiu į lauką kažką sugauti, nes namie mėgstu minimalizmą. Nebėra ką fotografuoti. Dėkingos tik margos sienos smile.gif
Atsakyti