vis eksperimentuoju...foto pavasarinė, vertimas į j/b -šios dienos... ar vis tiek, po galais, pilka
QUOTE(mamagute @ 2012 09 06, 17:19)
vis eksperimentuoju...foto pavasarinė, vertimas į j/b -šios dienos... ar vis tiek, po galais, pilka
o kokio tu rezultato nori su tuo j/b? kaip įsivaizduoji kad turėtų būt?
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 06, 18:32)
o kokio tu rezultato nori su tuo j/b? kaip įsivaizduoji kad turėtų būt?
noriu, kad mokėčiau padaryt taip, kad nesakytumėt, kaip baisu, kaip purvina ir pilka matytųsi juodos ir baltos spalvos tonai ir pustoniai...
QUOTE(mamagute @ 2012 09 06, 17:39)
noriu, kad mokėčiau padaryt taip, kad nesakytumėt, kaip baisu, kaip purvina ir pilka matytųsi juodos ir baltos spalvos tonai ir pustoniai...
tai visu pirma jie ir originale turi būti, kaip originalas atrodo parodyk?
Papildyta:
nu va, mano variantas, kokybės aišku nulis, nes dariau iš tavo šios mažos..
shadows padidinau, kontrastą ir blacks.. gal kiek padauginau, bet esmė matosi, kad nuotrauka nebėra tokia plokščia
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 06, 18:43)
va ir originalas. Bet dar su curves šviesinau prieš vertimą
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 06, 18:52)
Papildyta:
shadows padidinau, kontrastą ir blacks.. gal kiek padauginau, bet esmė matosi, kad nuotrauka nebėra tokia plokščia
Papildyta:
na taip, ji kitokia... šiek tiek "perspausta", bet esmę supratau
Papildyta:
ačiū tau, kad nepatingėjai
QUOTE(mamagute @ 2012 09 06, 18:05)
nu tai va, atsisėdi ir stumdai viską iš eilės kol pačiai tiks
laba diena, esu naujoke tiek forume, tiek fotografijoje.. skaitau jus pasyviai, bet sumasciau, kad reiktu pabandyti ir su ND.. galeciau ir likti savo pogrindyje, bet noriu kritikos atsiprasau uz griozdiskas foto
ND nr. 1
ND nr. 1
QUOTE(Apola @ 2012 09 06, 18:16)
laba diena, esu naujoke tiek forume, tiek fotografijoje.. skaitau jus pasyviai, bet sumasciau, kad reiktu pabandyti ir su ND.. galeciau ir likti savo pogrindyje, bet noriu kritikos atsiprasau uz griozdiskas foto
ND nr. 1
ND nr. 1
sveika pirsijungus
užskaitau
QUOTE(Apola @ 2012 09 06, 19:16)
ND nr. 1
ND nr. 1
ir aš užskaitau
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 06, 19:07)
nu tai va, atsisėdi ir stumdai viską iš eilės kol pačiai tiks
tai va ir išeina, kad tik man pačiai ir tinka Bet kuriuo atveju reik bandyt, bandyt ir bandyt... Bet ta paskutinė daugiau mažiau į tą pusę buvo...bent mano akimis
QUOTE(uoga000 @ 2012 09 06, 14:45)
Sveikutes.Jau kelinta diena bandau atlikti namu darbus, kurie yra tevos pradzioje.Nesigauna nors tu verk.Vat galvoju ar su Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6G isejo kam nors padaryti?
išėjo
Apola, antroj foto ,matosi eglutė