Nebespeju paskui jus
Prasidejus mokslams busy motera patapau Pereinu per flickr, cia komentuot nebespeju
Atnesu pasidalinti namu darbams duota isnagrineti fotografa. Kazkaip net nezinau kaip ji ivertint, bet kad idomiai priplaukes tai tikrai Gal bus idomu ir jum. Vakaro skaitiniai
Pasidalinsiu dar, kad per dvi dienas mokslo gavau paciupinet visu formatu juostines kameras, palaikyt rankose ir padaryt pora kadru su 400mm 2.8 objektyvu, pirma kart gyvenime buvau dark room'e ir maciau kaip daromos nuotraukos (kita savaite gausiu pabandyt visa procesa pati) Jauciuos kaip mazas vaikas Kaledu ryta
QUOTE(erikamaja @ 2012 09 11, 15:33)
tai jūs paorganizuokit, aš senėm tuk, tuk, tuk, stuklelsiu.
Aš iki kaulo smegenų Kavianska, taip, kad būsiu
Robobebrą gal pasikviesiu
Aš iki kaulo smegenų Kavianska, taip, kad būsiu
Robobebrą gal pasikviesiu
QUOTE(Poisson'è @ 2012 09 11, 16:29)
Pasirodo nemažai čia "kavianskų"
QUOTE(vienintelė @ 2012 09 11, 20:25)
Aha kaunietė mielai prisijungsiu , laiką prisiderinsiu
Liebchen neužskaityčiau, tarp antros ir trečios per mažas skirtumas mano akiai
Liebchen neužskaityčiau, tarp antros ir trečios per mažas skirtumas mano akiai
nu va po biski renkasi chebra , tai reikia galvot laika ir vieta, kada kam butu geriau? man, tai geriausias laikas ne savaitgalis ir iki 18h, kol vaikas darzelyje , bet jei netinka kitiems, tada bandysiu derintis
QUOTE(Ainoa @ 2012 09 11, 15:29)
as, tai nelabai zinau kurios senes is kauno Alabama lyg, Vienintele, kas dar, atsiliepkit ir sakykit kada kam tiktu Erika rimtai prisijungtum ? Bet tu gi ne Kaune?
Mielai prisijungčiau, nors esu tylioji senė stebėtoja
Man irgi geriausia darbo dienomis darbo laiku, bet prisiderinčiau.
QUOTE(Yvette @ 2012 09 11, 21:32)
o tu pažiūrėk į trečią foto su knyga ir pabandyk pagalvoti, kodėl neužskaityčiau, kodėl nepatinka. Smulkmenos, tikriausiai, bet jums ir jos turėtų būti svarbios
kelis kartus fotografavau, nežinojau kaip "paimti" tą kampą. Fotografavau truputis šonu, kad neužstočiau šviesos. Ryt dar pažaisiu su trečia foto ir prašysiu pagalbos.
QUOTE(chiquitka @ 2012 09 11, 21:59)
Atnesu pasidalinti namu darbams duota isnagrineti fotografa. Kazkaip net nezinau kaip ji ivertint, bet kad idomiai priplaukes tai tikrai Gal bus idomu ir jum. Vakaro skaitiniai
Pasidalinsiu dar, kad per dvi dienas mokslo gavau paciupinet visu formatu juostines kameras, palaikyt rankose ir padaryt pora kadru su 400mm 2.8 objektyvu, pirma kart gyvenime buvau dark room'e ir maciau kaip daromos nuotraukos (kita savaite gausiu pabandyt visa procesa pati) Jauciuos kaip mazas vaikas Kaledu ryta
pavydžiu
o fotografas gerai žinomas, mėtyk čia tokias užduotis
QUOTE(chiquitka @ 2012 09 11, 22:59)
Kažką pražioplinau kas čia per mokslai...bet jaučiu, kad geri Ačiū...vakaro skaitiniai sueis rytui laukiam daugiau
QUOTE(Suprem @ 2012 09 12, 07:58)
neužskaitau.. čia jaučiu daug mm nusistačius, ane? nes būtų geriau, kad ant mažiau mm nusistatytum, tada ir fokusas aštresnis bus, nes sujuda tau turbūt, ir numuilina, ir keičiant diafragmą labiau matytųsi kaip kinta antro plano bokeh
Neužskaitau ir aš, nes nu pažiūrėjus kaip kitos dėl ND stengiasi, tai nu mergos, stenkitės ir jūs, bu nepraeisit testo ir bus fsio..
QUOTE(Suprem @ 2012 09 12, 08:41)
Jei nezoominu, tada matosi puse lauko, jei zoominu, tada truksta astrumo, jau sakiau, kad tokia problema turiu Gal nezoominti ir apkirpti? Del isteginto fono-saule sviete, butu tos vynuoges arciau, pakartociau, db ieskosiu ko nors namie
ieškok tokio objekto, kad tiktų fotkint nu bent ant 50mm.. čia jaučiu kokie 200 mm