Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

ND su siūlais nebūčiau užskaičiusi. Tas su knygom taip pat neįtikinamas, na bet matau Smalsi turi tris taip, tai kaip ir negalima atimti smile.gif

Mačiau kalbėjot apie tai, kad nebetenkina tos foto, kurios kažkada buvo siekiamybė....
Man šiuo metu patinka labai paprasta, kasdienė, neišspausta fotografija. Retai fotografuoju, bet dėl ko gailiuosi tai gailiuosi. Kad vistik nesudalyvausiu Fotografai fotografų akimis projekte. Užvedžiau, o pati pasiplaunu. Bet mačiau, kad neblogai juda pirmyn, tas džiugina. Šaunuolės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 11 rugsėjo 2012 - 20:08
QUOTE(Yvette @ 2012 09 11, 19:59)
Viktorija, o tu jau nebandei kažkada jungtis, nebuvai pradėjusi ND daryti? Prisiversk ir šįkart visus atsiskaityk. Užskaitau šį su šakelėm.

šioj temoj 242 žinutė pirmieji ND, buvo vienas+ ir vienas-, daugiau niekas nekreipė dėmesio, anksčiau nesijungiau, gal kas panašiu niku buvo g.gif tai, kad prisivertinėt kaip ir nereikia ax.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktorija09: 11 rugsėjo 2012 - 20:23
QUOTE(Yvette @ 2012 09 11, 20:59)
o aš siūlau perdaryti. Stalas, ar koks ten pagrindas, labai negražiai atrodo. O taip pat čiuožia. Dėl savęs tiesiog pasistenk ir perdaryk, atkreipdama dėmesį į detales.

Kai kažkuri iš dalyvių rašė, kad kai pradedi fotografuoti, atrodo, kad nebeturi gražių daiktų ar gražios aplinkos biggrin.gif.
Turėjau planą B.

f1,8 ISO100
user posted image

f8 ISO400
user posted image

f22 ISO800
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 09 11, 15:29)
as, tai nelabai zinau kurios senes is kauno smile.gif Alabama lyg, Vienintele, kas dar, atsiliepkit ir sakykit kada kam tiktu  smile.gif  Erika rimtai prisijungtum  bigsmile.gif ? Bet tu gi ne Kaune?

Aha kaunietė smile.gif mielai prisijungsiu ax.gif, laiką prisiderinsiu
Liebchen neužskaityčiau, tarp antros ir trečios per mažas skirtumas mano akiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 11 rugsėjo 2012 - 20:26
QUOTE(Liebchen @ 2012 09 11, 21:21)
Kai kažkuri iš dalyvių rašė, kad kai pradedi fotografuoti, atrodo, kad nebeturi gražių daiktų ar gražios aplinkos biggrin.gif.

kai gražių daiktų trūksta, prisiminkit knygas bigsmile.gif
Tikriausiai niekam nėra paslaptis, kad myliu ND su knygom

Viktorija, buvo panašiu niku. Tai matyt sumaišiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 11 rugsėjo 2012 - 20:27
QUOTE(Yvette @ 2012 09 11, 20:04)
Tas su knygom taip pat neįtikinamas, ... Smalsi...

Negaliu nepastebėt. Smalsu kas blogai mirksiukas.gif
Atsakyti
Ateinu su savo kvietkais blush2.gif
user posted image
Dar kardelius fotografavau, bet nera ikvepimo siandien su jais uzsiimti PS'e schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 11, 19:52)
4u.gif jūsų teismui mano 1 ND
user posted image

user posted image

user posted image

gal dar kas gali įvertint blush2.gif trūksta vieno + ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 11, 19:45)
gal dar kas gali įvertint  blush2.gif trūksta vieno +  ax.gif

Uzskaitau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 09 11, 21:44)
Ateinu su savo kvietkais  blush2.gif
Dar kardelius fotografavau, bet nera ikvepimo siandien su jais uzsiimti PS'e  schmoll.gif

Man trūksta gylio. Jei gerai įžiūriu, iš viršaus fotografavai. smile.gif Dar gal per daug tų gėlių ir spalvų.. g.gif Na, va, tokios mano mintys.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 09 11, 19:51)
Man trūksta gylio. Jei gerai įžiūriu, iš viršaus fotografavai.  smile.gif Dar gal per daug tų gėlių ir spalvų..  g.gif Na, va, tokios mano mintys.

Skaitai mano mintis drinks_cheers.gif As ir taip usa kraipau ir anaip, nu labai noretusi to gylio. Bet, kad ir kokiu kampu bandziau isgaut, nepavyko, pati vaza labai trumpute, tai mislyju, kad del to g.gif Ir man atrodo, kad virsus labai sunkus, gal kas nors ko kokiu patarimu kaip prikirpt ar tiesiog jau cia niekaip isgelbet nepavyks? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 09 11, 20:47)
Uzskaitau  mirksiukas.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ačiū
Tada iš karto keliu ir 2 ND ax.gif
50mm F 2,8
user posted image
50mm F 10
user posted image
50mm F 20
user posted image