ND su siūlais nebūčiau užskaičiusi. Tas su knygom taip pat neįtikinamas, na bet matau Smalsi turi tris taip, tai kaip ir negalima atimti
Mačiau kalbėjot apie tai, kad nebetenkina tos foto, kurios kažkada buvo siekiamybė....
Man šiuo metu patinka labai paprasta, kasdienė, neišspausta fotografija. Retai fotografuoju, bet dėl ko gailiuosi tai gailiuosi. Kad vistik nesudalyvausiu Fotografai fotografų akimis projekte. Užvedžiau, o pati pasiplaunu. Bet mačiau, kad neblogai juda pirmyn, tas džiugina. Šaunuolės.
QUOTE(Yvette @ 2012 09 11, 19:59)
Viktorija, o tu jau nebandei kažkada jungtis, nebuvai pradėjusi ND daryti? Prisiversk ir šįkart visus atsiskaityk. Užskaitau šį su šakelėm.
šioj temoj 242 žinutė pirmieji ND, buvo vienas+ ir vienas-, daugiau niekas nekreipė dėmesio, anksčiau nesijungiau, gal kas panašiu niku buvo tai, kad prisivertinėt kaip ir nereikia
Ačiū
QUOTE(Yvette @ 2012 09 11, 20:59)
o aš siūlau perdaryti. Stalas, ar koks ten pagrindas, labai negražiai atrodo. O taip pat čiuožia. Dėl savęs tiesiog pasistenk ir perdaryk, atkreipdama dėmesį į detales.
Kai kažkuri iš dalyvių rašė, kad kai pradedi fotografuoti, atrodo, kad nebeturi gražių daiktų ar gražios aplinkos .
Turėjau planą B.
f1,8 ISO100
f8 ISO400
f22 ISO800
QUOTE(Ainoa @ 2012 09 11, 15:29)
as, tai nelabai zinau kurios senes is kauno Alabama lyg, Vienintele, kas dar, atsiliepkit ir sakykit kada kam tiktu Erika rimtai prisijungtum ? Bet tu gi ne Kaune?
Aha kaunietė mielai prisijungsiu , laiką prisiderinsiu
Liebchen neužskaityčiau, tarp antros ir trečios per mažas skirtumas mano akiai
QUOTE(Liebchen @ 2012 09 11, 21:21)
Kai kažkuri iš dalyvių rašė, kad kai pradedi fotografuoti, atrodo, kad nebeturi gražių daiktų ar gražios aplinkos .
kai gražių daiktų trūksta, prisiminkit knygas
Tikriausiai niekam nėra paslaptis, kad myliu ND su knygom
Viktorija, buvo panašiu niku. Tai matyt sumaišiau
QUOTE(Yvette @ 2012 09 11, 20:04)
Tas su knygom taip pat neįtikinamas, ... Smalsi...
Negaliu nepastebėt. Smalsu kas blogai
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 11, 19:52)
gal dar kas gali įvertint trūksta vieno +
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 11, 19:45)
gal dar kas gali įvertint trūksta vieno +
Uzskaitau
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 09 11, 21:44)
Ateinu su savo kvietkais
Dar kardelius fotografavau, bet nera ikvepimo siandien su jais uzsiimti PS'e
Dar kardelius fotografavau, bet nera ikvepimo siandien su jais uzsiimti PS'e
Man trūksta gylio. Jei gerai įžiūriu, iš viršaus fotografavai. Dar gal per daug tų gėlių ir spalvų.. Na, va, tokios mano mintys.
QUOTE(Ka @ 2012 09 11, 19:51)
Man trūksta gylio. Jei gerai įžiūriu, iš viršaus fotografavai. Dar gal per daug tų gėlių ir spalvų.. Na, va, tokios mano mintys.
Skaitai mano mintis As ir taip usa kraipau ir anaip, nu labai noretusi to gylio. Bet, kad ir kokiu kampu bandziau isgaut, nepavyko, pati vaza labai trumpute, tai mislyju, kad del to Ir man atrodo, kad virsus labai sunkus, gal kas nors ko kokiu patarimu kaip prikirpt ar tiesiog jau cia niekaip isgelbet nepavyks?
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 09 11, 20:47)
Uzskaitau
Ačiū
Tada iš karto keliu ir 2 ND
50mm F 2,8
50mm F 10
50mm F 20