Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Poisson'è @ 2012 09 11, 13:19)
Tu LT? Kaune?
Aš irgi peršalus ir depresuota sėdžiu  biggrin.gif

Beje, dėl foto - patiko. Bet galbūt ne iki galo, nes mąsčiau, o kaip būtų vien tik aplink duris nukirpus, o kaip, jei durys būtų dešinėje...

Taip Kaune, kodel? Tu irgi Kaune gal? aciu uz komentara 4u.gif

man atrodo, kad pas mus temoj tikrai yra i ka galima butu noreti lygiuotis biggrin.gif as pati irgi labai laukiu kai kuriu dalyviu nuotrauku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ainoa: 11 rugsėjo 2012 - 13:37
QUOTE(Poisson'è @ 2012 09 11, 13:19)

Kažkodėl manau, kad tau taip kažkada tikrai pavyks  smile.gif

oi.. Ačiū blush2.gif to ir sieksiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 09 11, 14:29)
Taip Kaune, kodel? Tu irgi Kaune gal?

Taip. Žinosiu ką šnekinti prie kavos smile.gif O tu ne GB ar IR gyvenai? g.gif Maniau, kad tik laikinai į LT atvykai paatostogauti.
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2012 09 11, 13:43)
Taip. Žinosiu ką šnekinti prie kavos  smile.gif O tu ne GB ar IR gyvenai?  g.gif Maniau, kad tik laikinai į LT atvykai paatostogauti.

o kaip fainai, mielu noru susitikciau thumbup.gif as 9 metus Ispanijoj gyvenau ir grizau laikinai, bet taip susikloste, staigiai ir netiketai pasilikom, tai proteju dabar biski smile.gif noriu gero oro, palmiu, juros ir vaikui zaidimu aiksteliu doh.gif
o as galvojau, kad tu GB smile.gif
tai reikia judint kaunietes susitikimui ka?
Atsakyti
Sveikos mergaites ir ne tik (jei tokiu yra)..

Skaiciau kelias temas vakar vakare ir negalejau uzmigt begalvodama, kad man irgi reikia pasidaryt ND. Fotkinu siek tiek, savo malonumui. Noriu daugiau. Siandien uzsukau pas kriksto tevus nu ir susirankiojau keleta daikciuku pirmajam ir antrajam ND. Jusu teismui mano pirmasis.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Buzzy @ 2012 09 11, 14:50)

Skaiciau kelias temas vakar vakare ir negalejau uzmigt begalvodama, kad man irgi reikia pasidaryt ND. Fotkinu siek tiek, savo malonumui. Noriu daugiau. Siandien uzsukau pas kriksto tevus nu ir susirankiojau keleta daikciuku pirmajam ir antrajam ND. Jusu teismui mano pirmasis.

užskaitau
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 09 11, 13:54)
tai reikia judint kaunietes susitikimui ka?

Judinkit, judinkit ir senių nepamirškit pakviest, nežinau kiek mes jums reikalingos, bet mums senoms raganoms visada norisi šviežios mėsytės biggrin.gif
Aš mielai prisijungčiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Buzzy @ 2012 09 11, 14:50)

ok
Atsakyti
QUOTE(Buzzy @ 2012 09 11, 15:50)

uzskaitau ir as rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 09 11, 15:22)
Judinkit, judinkit ir senių nepamirškit pakviest, nežinau kiek mes jums reikalingos, bet mums senoms raganoms visada norisi šviežios mėsytės biggrin.gif
Aš mielai prisijungčiau biggrin.gif
Papildyta:

ok

as, tai nelabai zinau kurios senes is kauno smile.gif Alabama lyg, Vienintele, kas dar, atsiliepkit ir sakykit kada kam tiktu smile.gif Erika rimtai prisijungtum bigsmile.gif ? Bet tu gi ne Kaune?
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 09 11, 15:29)
as, tai nelabai zinau kurios senes is kauno smile.gif Alabama lyg, Vienintele, kas dar, atsiliepkit ir sakykit kada kam tiktu  smile.gif  Erika rimtai prisijungtum  bigsmile.gif ? Bet tu gi ne Kaune?

tai jūs paorganizuokit, aš senėm tuk, tuk, tuk, stuklelsiu.
Aš iki kaulo smegenų Kavianska, taip, kad būsiu biggrin.gif

Robobebrą gal pasikviesiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 11 rugsėjo 2012 - 15:43
Labas dienas 4u.gif Pila siandien kaip is kibiro, tikras ruduo uz lango...
QUOTE(Buzzy @ 2012 09 11, 13:50)
*Sveikos mergaites ir ne tik (jei tokiu yra)..
** ir susirankiojau keleta daikciuku pirmajam ir antrajam ND.

* Megaiciu, tai cia vargu jau ar rasim, dauguma jau ir su vaikais, tai kur ten iki mergaiciu, seniausiai praterioti ziedai lotuliukas.gif Ziur siandien ka savigrauza kankina, ka garbanotos mintys...pirstais nerodysim biggrin.gif
** Liuks, laukiam antro 2 ND mirksiukas.gif

Erikamaja, fainos nuotraukos, ypac voro vestuves paliko ispudi mirksiukas.gif

As vakar kankinau savo gimtadienines geles, bandziau tvarkyt foto, ale jauciu paliksiu dar porai dienu susigulet, nes vel kaip priteplinsiu visko biggrin.gif Nors, galet, reiktu sau leist, per ta makliavojimo stadija praeit g.gif Nyzinau...
Atsakyti
Aciu!
Kad jau pagaminau, keliu ir antra. Man jis kazkoks tamsokas atrodo g.gif

f2, ISO100
user posted image

f7.1 ISO200
user posted image

f18 ISO800
user posted image

Atsakyti