Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

savigrauzos valandele g.gif biggrin.gif
Erikamaja, labai grazu 4u.gif prisimenu tavo pirmas foto, jau tada jos man labai patiko smile.gif
Atsakyti
labas rytas
kokiom nelinksmom jus cia temom siandien, atrodo ruduo jau veikia, o juk paskutines vasariskos dienos turbut unsure.gif as, tai bijau pagalvot, kaip reikes rudeni ir ziema iskest, sniego nemaciau 8 metus, rubu neturiu, jau dabar spejau persisaldyt ir sedziu su skaudama gerkle doh.gif

noriu parodyt viena nuotrauka, man ji labai patinka smile.gif turiu ir jb, bet neapsisprendziu, kuri geriau
user posted image

QUOTE(erikamaja @ 2012 09 11, 08:49)
Išlepom, nebemokam pasidžiaugt paprastomis nuotraukomis biggrin.gif
Sėdim prie jūros, mano fotikas krepšy, net netraukiu jo, nu tipo nėra čia ką fotkint. Visai šalia mergina su panašu ką tik įsigytu fotoaparatu, varo serijom viską,- savo kojų pirštų galiukus, smėlį, jūrą, sesę belakstančią paplūdimiu. Pasižiūriu aš į ją...vyras pagauna žvilgsnį, klausia, - pas ją geras fotikas?/ atsakau - lievas biggrin.gif  Vėl klausia ,- kaip manai kuri laimingesnė? Ji, nes ji dar nuo to kaifuoja, ar tu, nes jau taupai užuolaidėles ir lauki...nu to tobulo kadro? biggrin.gif

siurpas nubego skaitant...

o as kelias dienas atgal irgi pagalvojau, kad nebeturiu normaliu, paprastu, savo vaiko nuotrauku, namie ar lauke, kad nebuciau prikisus nagu su PS, kad nebutu suderinti rubeliai ar kazkokios detales unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 09 11, 10:01)

o as kelias dienas atgal irgi pagalvojau, kad nebeturiu normaliu, paprastu, savo vaiko nuotrauku, namie ar lauke, kad nebuciau prikisus nagu su PS, kad nebutu suderinti rubeliai ar kazkokios detales  unsure.gif

o aš šito gėrio tai tuuuuuriu biggrin.gif ir su telefonu fotkinu, ir visaip kaip biggrin.gif beje, spausdinuosi į asmeninį albumą net fotkes su telefu darytas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 09 11, 11:01)
o as kelias dienas atgal irgi pagalvojau, kad nebeturiu normaliu, paprastu, savo vaiko nuotrauku, namie ar lauke, kad nebuciau prikisus nagu su PS, kad nebutu suderinti rubeliai ar kazkokios detales  unsure.gif

Aš turiu lotuliukas.gif nors kuo toliau, tuo mažiau..

Ainoa, man tai papuokintai tavoji foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 11 rugsėjo 2012 - 10:15
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 11, 10:14)
Ainoa, man tai papuokintai tavoji foto.

ka cia reiskia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 09 11, 11:33)
ka cia reiskia  g.gif

Niu gražu niu smile.gif ko čia prie jos kabinėtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 11, 10:37)
Niu gražu niu smile.gif ko čia prie jos kabinėtis  smile.gif

biggrin.gif aaa tai liuks tada, nes galvojau ten kazka blogo parasei smile.gif
Atsakyti
erikamaja žavinga tavo nuotrauka, zviozdacka uždėjau smile.gif

Ainoatechniškai tvarkingas kadras, bet nepatinka durys, joms labai trūksta viršaus o gal net ir apačios g.gif Arba kirpčiau vertikalaii ir tik duris palikčiau be jokių rėmų, labai retai rašau tai mintis išdėstyt ne kas gaunasi smile.gif
Atsakyti
Man rodos yra dar viena žavinga nuotrauka su nuostabiu pavadinimu VORO VESTUVĖS biggrin.gif
Atsakyti
4ND Maximkoj siiūlų prisipirkau biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 11 rugsėjo 2012 - 12:23
Ačiū visoms, man liūdnumo banga atėjus, nors nesu iš liūdinčių, moku save palinksmint,jei pačiai neišeina, kitus priverčiu biggrin.gif , bet matyt ruduo...
Kita vertus ruduo ir žiema nebetokie įtempti bus, dažniau pas jus užbėgsiu, pasakoms gal laiko atrasiu.
Atsakyti
erikamaja, man nuostabios jūsų nuotraukos wub.gif žaviuosi wub.gif
norėčiau ir aš kada nors tokį lygį pasiekti ax.gif
Atsakyti