Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2012 09 10, 21:10)

Sayonara[/b] tavo foto nepakomentavau. Na geros foto, bet šįkart kažko kitokio norėjosi.  Nors pati mėgstu fotografuoti žmones užmerktom akim (gal teisingiau sakyti mėgau), flickr favorituose nemažai tokių foto, bet tiesą sakant ir pavargstu nuo tokių. Įsivaizduoju, kad ir nuo maniškių kai ką galėjo pykinti  biggrin.gif  Kai visos tik užmerktom akim buvo. Ai, žodžiu tu supranti apie ką aš.
Tiesa, per kažkurią photokiną mačiau parodą, dideliausi, paprasti portretai rodos baltame fone, visi žmonės užsimerkę. Jėgiškai atrodė.

tai pykina ar patinka užsimerkę portretai ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 10, 22:37)
tai pykina ar patinka užsimerkę portretai ?  biggrin.gif

nesikabinėk smile.gif
niekada nemokėjau gražiai rašyti, tad gal ir sumalu į vieną, bet kas nori, pasistengia suprasti. Jei lieku nesuprasta maža gi bėda smile.gif parašiau ir pamiršau.

Tas pats dėl liet. klb. gramatikos. Rašau su klaidom, tai žinau, bet man tai netrukdo, nes laiko mokintis, pildyti spragas nėra, o sm noriu tik pilstyti iš tuščio į kiaurą. Mokintis galiu išjungusi pc iš savo knygų, visai kita tema.
vat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 10 rugsėjo 2012 - 21:45
3 užskaitymus turiu, bandysiu toliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Crystalia @ 2012 09 10, 22:46)
3 užskaitymus turiu, bandysiu toliau  biggrin.gif

ogi nenuvilk. Dabar iš tavęs daug tikimės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 09 10, 20:53)

perskaityk mano parašymą su kita intonacija 4u.gif

Kokie Crystalios 3 ND bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2012 09 10, 22:48)

Kokie Crystalios 3 ND  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Ačiūūūū biggrin.gif , kažkaip šiandien su šeimyna vaikštinėjom prie jūros, ir vat kilo mintis biggrin.gif ta širdelė kur antram plane tai draugės vestuvių anonsui skirta biggrin.gif o paksui galvoju visai geras antras planas būtų namų darbui biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2012 09 10, 22:47)
ogi nenuvilk. Dabar iš tavęs daug tikimės  smile.gif

karsta.gif karsta.gif aciuks.gif bandysiu...tik tie 4 ir 5 turbūt baisiausi ND, na 4 gal dar ne tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 09 10, 20:48)
as tai itariu kad pas tave arba uzuolaidos arba sienos zalios.

Kad zinok nei sienos, nei uzuolaidos nera zalios spalvos smile.gif

QUOTE(Poisson'è @ 2012 09 10, 21:08)
Na, va, matai kaip gerai spyrį gauti. Lyg tu sakei, kad neturi namie gražių daiktų. Bet puikiai susitvarkei su užduotimi - patiko  bigsmile.gif

Aciu 4u.gif pamokymai visada buna naudingi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Crystalia @ 2012 09 10, 22:51)
karsta.gif  karsta.gif  aciuks.gif bandysiu...tik tie 4 ir 5 turbūt baisiausi ND, na 4 gal dar ne tiek  ax.gif

įsskaityk, gerai apgalvok aplinką ir daiktą ir manau prob. neturėsi.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 10, 21:44)
nesikabinėk  smile.gif

juokauju juk
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 10, 21:10)
Sayonara[/b] tavo foto nepakomentavau. Na geros foto, bet šįkart kažko kitokio norėjosi.  Nors pati mėgstu fotografuoti žmones užmerktom akim (gal teisingiau sakyti mėgau), flickr favorituose nemažai tokių foto, bet tiesą sakant ir pavargstu nuo tokių. Įsivaizduoju, kad ir nuo maniškių kai ką galėjo pykinti  biggrin.gif  Kai visos tik užmerktom akim buvo. Ai, žodžiu tu supranti apie ką aš.
Tiesa, per kažkurią photokiną mačiau parodą, dideliausi, paprasti portretai rodos baltame fone, visi žmonės užsimerkę. Jėgiškai atrodė.

visiškai sutinku. kaip ir vakar rašiau, man pačiai jau atsibodo vienas per tą patį, tos pačios pozos, tos pačios užmerktos akys, bandymai žaisti su rankų plastika, tos pačios kompozicijos; tikriausiai todėl ir padariau pertrauką žmonių fotografijoje - nes nebeturiu, ko parodyti. nors šis paskutinis kartas tai buvo šiek tiek kitoks - foštografavau akivaizdžiai blogai jausdamasi, be nuotaikos, tai ir rezultatas toks labai paprastas. džiaugiuosi, kad nors pora paprastų kadrų išėjo biggrin.gif vis ne nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 11, 08:21)
visiškai sutinku. kaip ir vakar rašiau, man pačiai jau atsibodo vienas per tą patį, tos pačios pozos, tos pačios užmerktos akys, bandymai žaisti su rankų plastika, tos pačios kompozicijos; tikriausiai todėl ir padariau pertrauką žmonių fotografijoje - nes nebeturiu, ko parodyti. nors šis paskutinis kartas tai buvo šiek tiek kitoks - foštografavau akivaizdžiai blogai jausdamasi, be nuotaikos, tai ir rezultatas toks labai paprastas. džiaugiuosi, kad nors pora paprastų kadrų išėjo biggrin.gif vis ne nieko smile.gif

doh.gif doh.gif doh.gif kokia šlykšti būsena doh.gif doh.gif man su viskuo taip, su portretais, su žolėm, su reportažu, ir su kuo tik nori biggrin.gif va guli gal trys ar keturios juostos išfotkintos seniausiai, o aš net neturiu ūpo jų vežt ryškint, nes žinau, kad ten šūdų šūdas bus, jokio - oij, ak, wau.. neįdomu doh.gif kažkaip fotografuojant norisi save nustebint, bet čia oij kaip sunku paskutiniu metu pasidarė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 11, 08:39)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  kokia šlykšti būsena  doh.gif  doh.gif  man su viskuo taip, su portretais, su žolėm, su reportažu, ir su kuo tik nori  biggrin.gif  va guli gal trys ar keturios juostos išfotkintos seniausiai, o aš net neturiu ūpo jų vežt ryškint, nes žinau, kad ten šūdų šūdas bus, jokio - oij, ak, wau..  neįdomu  doh.gif kažkaip fotografuojant norisi save nustebint, bet čia oij kaip sunku paskutiniu metu pasidarė  doh.gif

jo, man tai dar kita stadija - aš labai gerai matau.. kitus.. bet ne save biggrin.gif čia turiu galvoje nuotraukas wink.gif
Atsakyti