Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2012 09 10, 11:14)
Buvom susitikę su viena forumiete, porą foto rodau. Nebuvo man įkvėpimo, bet nu gavosi, kas gavosi smile.gif

man labai grazu 4u.gif o modeliui komplimentai, kokia grazi ir jaunute smile.gif

QUOTE(Maggie @ 2012 09 10, 12:23)
prisegu "Rugsejo dziaugsmus" biggrin.gif

antra labiau man patiko 4u.gif

QUOTE(lunameja @ 2012 09 10, 13:43)
Tvarkau foto, stabtelejau prie sios. man ji patinka, bet reik kritikos siai nuotraukai,gal be reikalo man ji patinka. dekui is anksto 4u.gif

man mielos abi, tik jau tas remas tikrai labai trukdo 4u.gif

QUOTE(.mauskiuke. @ 2012 09 10, 16:52)
Dar kas nors turi kokių komentarų? Ar perdaryti darbą?

as uzskaityciau biggrin.gif
Atsakyti
Labas dienas kolegos 4u.gif
QUOTE(Yvette @ 2012 09 09, 19:51)
Peonyblossom, man tai perdaug apdirbimo. Pirma foto visai nieko, savo stiliuje, bet apdirbimas ne.

Ak tas apdirbimas, ko gero daznai pasimirstu, kad ne tapybos pamokoj sedziu. Ale jau kai isijauciu su tom spalvom ir ieskojimais, tai daznai ir pamirstu sustot. Tikiuosi su laiku islaves akis ir atsiras tas pajautimas kada gana blush2.gif
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 10, 07:31)
įdomios spalvos smile.gif antrojoj gal per daug to geltonumo, pirmojoj erdvės daugiau norėtųsi, bet šiaip , visai  smagios vaikiuko fotkės smile.gif

Aciu uz komentara. Ir man paciai pirmoje noretusi daugiau erdves, ypac gaila, kad kaireje puseje rankytes nukirsta dalis.
QUOTE(Apola @ 2012 09 10, 08:41)
* sveiki, atnesu savo ND 2.
**siaip labai patiko Peonyblossom fotosesija  4u.gif  graziu nuotrauku radau ir bloge, ne tik sios, kur SM idejus. ir beje, lb grazus vaikiukas 4u.gif  kaip suprantu sunelis, taip? smile.gif

* Uzskaitau, bet labiau noretusi matyt kitoki pasirinkta objekta. Pvz galejo but vienodas fonas, priekyje vienas orchidejos ziedas, o uz jo daug ziedu. Arba jeigu jau norejosi tu akmenuku, tai galejai bandyt sukelti SPA jausma, graziai padelioti slapi akmenukai, o fone orchidejos ziedai ir daug zvakiu mirksiukas.gif
** Aciu 4u.gif Taip cia nuosavas modeliukas, sunus mano 4u.gif
QUOTE(sayonara @ 2012 09 10, 09:14)
Buvom susitikę su viena forumiete, porą foto rodau. Nebuvo man įkvėpimo, bet nu gavosi, kas gavosi smile.gif

Ale jau kuklumas tamstos, tai neispasakytas mirksiukas.gif Modeliukas be galo grazus wub.gif
Atsakyti
ND 1 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 09 10, 16:59)

didesnes įdėk, nes kažkaip atrodo, kad fokusas plaukia..
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 10, 11:14)

taip ir spėjau, kad je t'aime smile.gif Nors ir nesu niekada jos mačiusi, bet pagal anksčiau matytas kokias foto ar jos avatarą būvusį, apie ją iškart ir pagalvojau... Matau mielą, atvirą, švelnią merginą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagute: 10 rugsėjo 2012 - 17:30
QUOTE(Suprem @ 2012 09 10, 17:22)

užskaitau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 10, 18:31)
užskaitau smile.gif

Ačiū bigsmile.gif
Atsakyti
visus šiandien matytus ND užskaitau
Atsakyti
suprem uzksaitau ir as smile.gif