Labas dienas kolegos
QUOTE(Yvette @ 2012 09 09, 19:51)
Peonyblossom, man tai perdaug apdirbimo. Pirma foto visai nieko, savo stiliuje, bet apdirbimas ne.
Ak tas apdirbimas, ko gero daznai pasimirstu, kad ne tapybos pamokoj sedziu. Ale jau kai isijauciu su tom spalvom ir ieskojimais, tai daznai ir pamirstu sustot. Tikiuosi su laiku islaves akis ir atsiras tas pajautimas kada gana
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 10, 07:31)
įdomios spalvos
antrojoj gal per daug to geltonumo, pirmojoj erdvės daugiau norėtųsi, bet šiaip , visai smagios vaikiuko fotkės
Aciu uz komentara. Ir man paciai pirmoje noretusi daugiau erdves, ypac gaila, kad kaireje puseje rankytes nukirsta dalis.
QUOTE(Apola @ 2012 09 10, 08:41)
* sveiki, atnesu savo ND 2.
**siaip labai patiko
Peonyblossom fotosesija
graziu nuotrauku radau ir bloge, ne tik sios, kur SM idejus. ir beje, lb grazus vaikiukas
kaip suprantu sunelis, taip?
* Uzskaitau, bet labiau noretusi matyt kitoki pasirinkta objekta. Pvz galejo but vienodas fonas, priekyje vienas orchidejos ziedas, o uz jo daug ziedu. Arba jeigu jau norejosi tu akmenuku, tai galejai bandyt sukelti SPA jausma, graziai padelioti slapi akmenukai, o fone orchidejos ziedai ir daug zvakiu
** Aciu
Taip cia nuosavas modeliukas, sunus mano
QUOTE(sayonara @ 2012 09 10, 09:14)
Buvom susitikę su viena forumiete, porą foto rodau. Nebuvo man įkvėpimo, bet nu gavosi, kas gavosi
Ale jau kuklumas tamstos, tai neispasakytas
Modeliukas be galo grazus