Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2012 09 10, 11:48)
shto eto tokoje? cia man? biggrin.gif Brum - parasei ir istrynei? c'monn, what r u, 15? smile.gif

ne, čia brumui; mano atsakymas į jos komentarą mano fotkėms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 10 rugsėjo 2012 - 11:52
QUOTE(sayonara @ 2012 09 10, 12:51)
ne, čia brumui

ups, nepastebjau.
man pirma smile.gif susisukimas, svelnus veidas. nors kiek pabodusi ta pati poza - romantishkai pakeltis rankos, uzmerktos akys. man butu idomu kaip tu, Say, pavaizduotum kazka drasiau, nekasdienishkai, kitaip, zodziu ne savo stiliuke, o pvz koki glamura smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 09 10, 11:53)
ups, nepastebjau.
man pirma smile.gif susisukimas, svelnus veidas. nors kiek pabodusi ta pati poza - romantishkai pakeltis rankos, uzmerktos akys. man butu idomu kaip tu, Say, pavaizduotum kazka drasiau, nekasdienishkai, kitaip, zodziu ne savo stiliuke, o pvz koki glamura smile.gif biggrin.gif

glamūrą? biggrin.gif aš? biggrin.gif apsaugok, viešpatie biggrin.gif
bet man pačiai rankos, užsimerkimas jau tiek atsibodę, kad tai akivaizdžiai matosi iš nuotraukų. nėra pasitenkinimo tai darant, o ir idėjų jau trūkstu. visos foto vienodos gaunasi, kad ir koks žavingas modelis. doh.gif
reikia man kažko naujo, o ko - nežinia smile.gif

man iš Taviškių foto pirma tvarkytina, tik kadravimą reik keist, šitas toks pirmokiškas, kvadratą gal palikčiau, dangčius kirpčiau, kupstas ir mesgaitė kad liktų smile.gif nežinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 10 rugsėjo 2012 - 12:05
QUOTE(sayonara @ 2012 09 10, 12:51)
ne, čia brumui; mano atsakymas į jos komentarą mano fotkėms.

nieko nesupratau, kas cia ivyko smile.gif ba lyg nieko netryniau
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 09 10, 12:33)
nieko nesupratau, kas cia ivyko smile.gif ba lyg nieko netryniau

čia nieko neįvyko smile.gif
netrynei nieko, Maggie ne taip suprato.
Atsakyti
Tvarkau foto, stabtelejau prie sios. man ji patinka, bet reik kritikos siai nuotraukai,gal be reikalo man ji patinka. dekui is anksto 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Say, man wub.gif labai patinka toks romantiškas, švelnus, moteriškas stilius.

QUOTE(Maggie @ 2012 09 10, 12:23)
RIR tau niekada nepatinka mano auto wink.gif matyt tiesiog skirtingi stiliai. nieko cia nebepadarysi ;]

Ania? biggrin.gif šito aš nepastebėjau biggrin.gif yra buvę ir patikusių tavo auto.

Lunamėja, nežinau ar man patinka ši foto. Visų pirma - visko per daug šioje foto - ir gėlės, ir fotelis, ir kilimas, ir medis. Nepatinka lango rėmas kerta moteriai galvą. Patinka mamos ir vaiko ryšys. Žodžiu, trūksta išbaigtumo. Ir dar tokia mintis, nežinau ar teisinga - arba šviesinčiau mamą ir vaiką (kad matytųsi daugiau nei šešėliai), arba foto turėtų būti vien siluetai.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 10, 14:01)
bet man pačiai rankos, užsimerkimas jau tiek atsibodę, kad tai akivaizdžiai matosi iš nuotraukų.

Nesimato nieko, man labai grazu, labai..

A kas cia tokia?
Papildyta:
QUOTE(lunameja @ 2012 09 10, 14:43)

Truksta ryskumo, foto reiketu tiesinti, per tamsus objektai ir lango remas ne vietoje, mano akiai. Grazus fonas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 10 rugsėjo 2012 - 13:00
QUOTE(neiste @ 2012 09 10, 12:56)
Nesiumato nieko, man labai grazu, labai..

A kas cia tokia?

nugi mūsiškė wink.gif je t'aime smile.gif
Atsakyti
RIR, man tas stulpas iri maiso.bet jau nepasalinsi. norejau tokio paslaptingumo siai foto, kaip ir tu sakai siluetus noriu daryt, bet neiseina graziai patamsinti.hmmm
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 10, 15:01)
nugi mūsiškė wink.gif je t'aime smile.gif

Mmm..
Grazi wub.gif
Atsakyti
2 ND

user posted image

1.F.2 ISO100
2.F.4.5 ISO 400
3.F.10 ISO 800

g.gif