Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Suprem @ 2012 09 09, 21:07)

Gal netiksliai pasakiau, noriu padaryti baltesne ramune, aciu jei kas pades mirksiukas.gif

Norint dar bandyti balinti ramunę, reikėtų dirbti su sluoksniais smile.gif

Ka, beje, graži foto tikrai smile.gif ir modelė tokia...šarminga rolleyes.gif
Atsakyti
sveiki, atnesu savo ND 2. blin, fotkinau, fotkinau penktadieni.. tik det nuotraukas cia, pykst, dingo elektra...ilgam doh.gif tai laiko radau jau tik siandien...

user posted image
user posted image
user posted image

siaip labai patiko Peonyblossom fotosesija 4u.gif graziu nuotrauku radau ir bloge, ne tik sios, kur SM idejus. ir beje, lb grazus vaikiukas 4u.gif kaip suprantu sunelis, taip? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apola: 10 rugsėjo 2012 - 09:43

Buvom susitikę su viena forumiete, porą foto rodau. Nebuvo man įkvėpimo, bet nu gavosi, kas gavosi smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 09, 21:51)
Ka, šįkart užkibau už tokio neesminio dalyko, bet vat jis man trukdo grožėtis. Man trūksta antros rankos šioje foto. Rizikuoju matyt užvesti diskusiją, dėl neesminio dalyko prie kurio kabinėjuosi, to nenorėčiau. Tiesiog man foto arba patinka, su visokiais trūkumais, arba nepatinka net dėl mažiausio trūkumo.
Bet, man labai patiko jb foto, kur plunksnom uždengtos abi akys. Ta tai labai liuks.

Na, va, nebuvo taip sunku turbūt pasidalinti ir kitomis mintimis. smile.gif Vien pagyros toli manęs nenuves, o va, štai toks pastebėjimas skatina kitą kartą atidžiau sužiūrėti viską. Iš ties, sudėtingiausia man turbūt dar tinkamai sudėlioti rankas. Tą ir Gottei minėjau. smile.gif
Ačiū. 4u.gif

QUOTE(Kikirike @ 2012 09 09, 22:02)
Man patiko juodai baltas vertimas,tik pritariu Yvettei del antros rankos,ir daugiau erdves man reiktų, jei norėtasi daugiau koncentruoti į viršutinę dalį ir nuotaiką perteikti ten,tada gal kitos kadravimas turėtų būti,bet čia  tik mano kukli nuomonė wink.gif Šiaip tikrai fainai

Ačiū ir tau už pastebėjimus. 4u.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 10, 09:31)
labai didelis kontrastas tarp odos, ir fono.. kažkokių šešėlių šioj tamsoj ant kūno, veido norėtųsi..

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 10, 11:14)

man labai grazi antra. tokia naturali, miela, be tu issip.. smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 08, 15:45)

Man auto savotiskas. Bet kad labai sužavėtų nepasakyčiau. Ir šiaip, kaip ir dauguma tavo auto. Kažkaip nebenustebini.

QUOTE(ich @ 2012 09 08, 16:13)
butinai 4u.gif
man patiko, siaip patinka tavo dauguma foto 4u.gif

RIR tau niekada nepatinka mano auto wink.gif matyt tiesiog skirtingi stiliai. nieko cia nebepadarysi ;]
QUOTE(ich @ 2012 09 08, 21:31)
man nepatiko, kad pagrindiniai objektai, kurie daugiausiai uzima vietos yra uzpakaliai smile.gif

drinks_cheers.gif man dar kazhkaip ryshkumo truksta.

del auto - aciu labai uz komentarus. daugelis pastebejo demes. o kaip jas panaikinti? lyg ir bandziau su PS, su layers, lyginau ta veida, tamsinau, sviesinau - zodziu pridirbau per daug, pati taip galvojau, bet dabar matau, kad daugelis irgi pastebejo. gal kas man galetu padeti? nes man patinka si foto ir noreciau patvarkyti tas demes. ar nebeimanoma..?

prisegu "Rugsejo dziaugsmus" biggrin.gif
user posted image
zinau del nukirptu koju, yra daugiau "tvarkingu" kadru, bet man cia patiko vaiko emocija.

user posted image
man patiko apdirbimas, kazkaip norejosi paexperimentuoti, galbut ir perspausta.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 09 10, 12:23)

prisegu "Rugsejo dziaugsmus" biggrin.gif

labukas mirksiukas.gif

man siaip fainas apdirbimas, nežinau ar nori kritikos,bet šiuo atveju pirmoje foto šulinys nuvogia visą dėmesį nuo mergaitės, kitaip pabandyk apkirpti ,pabandyk aukščiau keliu kirpti kaip nors proporciškai kad mergaitė nebūtų centre ir nebeliktų šulinio mirksiukas.gif
o antra tai man linksma smile.gif
Atsakyti
ką galima panaudoti 2ND? Kažkaip nerandu namie tinkamų daiktų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Crystalia @ 2012 09 10, 12:35)
ką galima panaudoti 2ND? Kažkaip nerandu namie tinkamų daiktų  doh.gif

aš seniai buvusi,tai nežinau,tai paklausiu ,o avatare čia tavo auto ar šiaip patinka tokie batai? lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2012 09 09, 20:32)
Et, gaila negalėjau atvykti...

drinks_cheers.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 09 10, 11:14)
Buvom susitikę su viena forumiete, porą foto rodau. Nebuvo man įkvėpimo, bet nu gavosi, kas gavosi smile.gif

[img]http://farm9.staticflickr.com/8320/7969412990_5cc7c3c3e3.jpg

[img]http://farm9.staticflickr.com/8437/7969412806_dee6d03075.jpg

man ta antra faina, simple, bet gražu smile.gif

QUOTE(Maggie @ 2012 09 10, 12:23)
man patiko apdirbimas, kazkaip norejosi paexperimentuoti, galbut ir perspausta.

jau rasiau flickr, kad man ta antra grazi, ir apdirbimas patiko drinks_cheers.gif

Patiko gotte Ka akimis rolleyes.gif bet labiausiai patiko kita, o ne ta kur cia ikelei smile.gif bet grazu, idomiai su tom plunksnom sugalvojai smile.gif

QUOTE(Apola @ 2012 09 10, 10:41)
sveiki, atnesu savo ND 2. blin, fotkinau, fotkinau penktadieni.. tik det nuotraukas cia, pykst, dingo elektra...ilgam doh.gif tai laiko radau jau tik siandien...

skirtuma matau, uzskaitau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 10 rugsėjo 2012 - 11:42
QUOTE(brumbrumai @ 2012 09 10, 11:14)
man labai grazi antra. tokia naturali, miela, be tu issip.. smile.gif))

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2012 09 10, 12:30)
labukas  mirksiukas.gif

man siaip fainas apdirbimas, nežinau ar nori kritikos,bet šiuo atveju pirmoje foto šulinys nuvogia visą dėmesį nuo mergaitės, kitaip pabandyk apkirpti ,pabandyk aukščiau keliu kirpti kaip nors proporciškai kad mergaitė nebūtų centre ir nebeliktų šulinio  mirksiukas.gif
o antra tai man linksma smile.gif

Kike, taip? Geriau?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 10 rugsėjo 2012 - 11:58