Ka, šįkart užkibau už tokio neesminio dalyko, bet vat jis man trukdo grožėtis. Man trūksta antros rankos šioje foto. Rizikuoju matyt užvesti diskusiją, dėl neesminio dalyko prie kurio kabinėjuosi, to nenorėčiau. Tiesiog man foto arba patinka, su visokiais trūkumais, arba nepatinka net dėl mažiausio trūkumo.
Bet, man labai patiko jb foto, kur plunksnom uždengtos abi akys. Ta tai labai liuks.
Pim, kitoks ND, man patinka. užskaitau
Peonyblossom, man tai perdaug apdirbimo. Pirma foto visai nieko, savo stiliuje, bet apdirbimas ne.
Bet, man labai patiko jb foto, kur plunksnom uždengtos abi akys. Ta tai labai liuks.
Pim, kitoks ND, man patinka. užskaitau
Peonyblossom, man tai perdaug apdirbimo. Pirma foto visai nieko, savo stiliuje, bet apdirbimas ne.
QUOTE(Ka @ 2012 09 09, 21:35)
Aš linkusi neužskaityti. Pripratau matyti išieškotus ND.
Papildyta:
Ačiū.
O kokių kitokių pastebėjimų nebus? Aš vis laukiu įvairių nuomonių.
Iš tavo nuotraukų man pora kitų patiko, kurios yra blog'e.
Papildyta:
Ačiū.
O kokių kitokių pastebėjimų nebus? Aš vis laukiu įvairių nuomonių.
Iš tavo nuotraukų man pora kitų patiko, kurios yra blog'e.
Man patiko juodai baltas vertimas,tik pritariu Yvettei del antros rankos,ir daugiau erdves man reiktų, jei norėtasi daugiau koncentruoti į viršutinę dalį ir nuotaiką perteikti ten,tada gal kitos kadravimas turėtų būti,bet čia tik mano kukli nuomonė Šiaip tikrai fainai
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 09, 21:38)
tai gal nd blogai išsiaiškini? fokusuot nemoki, todėl šarpini? ar išlaikymas per ilgas, ir objektas ne toks ryškus būna? o gal ryškumo zona per siaura būna fotografuojant? man rodos rodyk nd, o tada klausinėk.. šarpint dažniausiai prireikia tada, kai jau nufotografuota blogai, ir reikia fokusą "traukt" iš bėdos.. jei nori aštriau, tai čia irgi geriau išmokt teisingą diafragmą pasirinkti ir išlaikymą, nei po to su PS iš šš vašką bandyt spaust.. su tuo šviesiau , balčiau, tai čia jau eksponuoji negerai fotografuoant arba baltos spalvos balansą neteisingai nusistai.. taip, kad tavo visi šie klausimai remiasi į nd, kažkaip atrodo , kad niekas tau su tais nd neaišku
Gal ryškumo zona per siaura buvo O šviesiau norisi, nes objektyvas tamsus Ačiū, žiūrėsiu toliau
QUOTE(Suprem @ 2012 09 10, 06:50)
Gal ryškumo zona per siaura buvo O šviesiau norisi, nes objektyvas tamsus Ačiū, žiūrėsiu toliau
kaip objektyvas gali būt tamsus? ilgini išlaikymą, jei reikia didini iso, ir nebus tamsu.. viskas nuo eksponavimo priklauso
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 07, 19:48)
na blogai.. kompozicijos nei vienoj nerasta.. dėl komponavimo juk visos tos pačios taisyklės galioja ir makro, o čia viskas centruota, nukapota, nėra į ką žiūrėt..
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2012 09 08, 13:44)
bandziau spalvishkai kaip Kristukas, geltoninti, migla uzdet ;] gavosi vistiek savaip.
t.
kažkokios dėmės ant veido nuo to geltonumo liko.. ir reikėjo apsispręsti, ar reikia tos ausies, ar ne, nes dabar su ja, nei šis nei tas šiaip visai patiko, tik su spalvom kažkas tikrai perspausta, tos dėmės erzina..
Papildyta:
QUOTE(mamagute @ 2012 09 08, 20:28)
na rakursas tai nežinau užpakaliai
Papildyta:
QUOTE(Ka @ 2012 09 09, 15:27)
labai didelis kontrastas tarp odos, ir fono.. kažkokių šešėlių šioj tamsoj ant kūno, veido norėtųsi..
Papildyta:
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 09 09, 20:28)
įdomios spalvos antrojoj gal per daug to geltonumo, pirmojoj erdvės daugiau norėtųsi, bet šiaip , visai smagios vaikiuko fotkės
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 10, 09:29)
labiau gal vienas... nelabai patinka ir jis man... bet koncentravausi į bendrą vaizdą ir ...vertimą į j/b
QUOTE(mamagute @ 2012 09 10, 08:31)
labiau gal vienas... nelabai patinka ir jis man... bet koncentravausi į bendrą vaizdą ir ...vertimą į j/b
nepasiteisinimas, nepasiteisinimas
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 10, 09:45)
nepasiteisinimas, nepasiteisinimas
pripažįstu, užpakalis čia nelabai