Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(-Tynka- @ 2012 09 06, 15:16)
pas mane 18-55 biggrin.gif bet ir 55 per daug, pusė kambario į kadrą patenka..  biggrin.gif na nebent po to išsikerpi, ko reikia, nepagalvojau apie tai  biggrin.gif

geriau ND padaryti be karpymų. laikyčiau tai pagudravimu smile.gif
Atsakyti
Registras naujoj klasėj. 4u.gif

Nu aš saviškį irgi nešioju na, jis TIK 9 kg, gal kai kam mažai kai kam daug, bet nu nėr rankos užkačialintos, man nugara pakerta nešiojat ne rankas,o va su fotiku, man riešus kažkaip kerta.. g.gif ir nznau db paklausiu durno gal klausimo, gal reik stengtis įsiliet į pilką masę? g.gif nes gražiau apsirenk tai kaip tik tik ir mato ir da į ta fotiką akis blizgina visokie mėlynanosiai.. schmoll.gif Nepatinka man taip... schmoll.gif

Aj, dar pasikartosiu, ar dedat blenda, nu durnas klausimas bet ar dedat? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 09 06, 15:24)
Registras naujoj klasėj. 4u.gif

Nu aš saviškį irgi nešioju na, jis TIK 9 kg, gal kai kam mažai kai kam daug, bet nu nėr rankos užkačialintos, man nugara pakerta nešiojat ne rankas,o va su fotiku, man riešus kažkaip kerta..  g.gif  ir nznau db paklausiu durno gal klausimo, gal reik stengtis įsiliet į pilką masę?  g.gif  nes gražiau apsirenk tai kaip tik tik ir mato ir da į ta fotiką akis blizgina visokie mėlynanosiai..  schmoll.gif  Nepatinka man taip...  schmoll.gif

Aj, dar pasikartosiu, ar dedat blenda, nu durnas klausimas bet ar dedat?  blush2.gif

sportbačiai, džinsai, nutysęs megztinis, riebaluota galva- fotografo įvaizdis thumbup.gif lotuliukas.gif juokauju aišku smile.gif nu bet jei su miniaku ir kablais varai, tai kaip nežiūrės žmonės biggrin.gif

aš dedu blendą, jei saulėta
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 06, 14:15)
tad nieko nelaukus ir atsiskaityk

turiu palaukt vieno daikciuko (uzsisakiau vakar Lastolite Ezybalance pilka korta), tada is karto padarysiu 4u.gif Turejau as Opticos kisenine, bet niekur neberandu arba kur laukuose pameciau arba reiks dar karta visus kisenius perkratyt, o gal i svetima idejau?! lotuliukas.gif Na nieko sita bus 30 cm tai tikrai nepamesiu...tikiuosi biggrin.gif
QUOTE(chiquitka @ 2012 09 06, 14:15)
bigsmile.gif Aciuks! Dalinkis, kas per zinios! Gi idomu! bigsmile.gif

oj, kad jau cia gausis Off topic, nes cia su vaiko sveikata susije reikalai blush2.gif Trumpai, sirdele dirba gerai, nebereikes daugiau gert vaistu ir gavom palaiminima kelionems lektuvu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 09 06, 15:31)
oj, kad jau cia gausis Off topic, nes cia su vaiko sveikata susije reikalai blush2.gif Trumpai, sirdele dirba gerai, nebereikes daugiau gert vaistu ir gavom palaiminima kelionems lektuvu  thumbup.gif

Nezinau, kas su tavo leliuku buvo, taciau labai dziaugiuosi, kad gavote geru ziniu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 06, 16:29)
sportbačiai, džinsai, nutysęs megztinis, riebaluota galva- fotografo įvaizdis  thumbup.gif  lotuliukas.gif  juokauju aišku smile.gif nu bet jei su miniaku ir kablais varai, tai kaip nežiūrės žmonės  biggrin.gif

aš dedu blendą, jei saulėta

Oj neee, nei kablų nei miniako.. lotuliukas.gif

O jei čia saulė, čia nebėr jos, tai ar nededi ar nuiminėji? blush2.gif
Peonny , valioooo.. clap.gif kaip džiugu dėl jūsų... Kitaip ir būti negalėjo.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 09 06, 15:44)
Oj neee, nei kablų nei miniako..  lotuliukas.gif

O jei čia saulė, čia nebėr jos, tai ar nededi ar nuiminėji? blush2.gif
Peonny , valioooo.. clap.gif kaip džiugu dėl jūsų... Kitaip ir būti negalėjo.. wub.gif

nu nežinau, ant 50 tuko pvz niekada nededu, nes kažkaip pavyksta išvengt tų blikų jei jų nepageidauju.. o su 85-tuku, tai dažniausiai visada su blebda , nes tingiu nuiiminėt biggrin.gif jei reikia blikų, tai nusiimu.. na žiūri pagal situaciją, reikia tau tos blendos ar ne
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 06, 16:53)
nu nežinau, ant 50 tuko pvz niekada nededu, nes kažkaip pavyksta išvengt tų blikų jei jų nepageidauju.. o su 85-tuku, tai dažniausiai visada su blebda , nes tingiu nuiiminėt  biggrin.gif  jei reikia blikų, tai nusiimu.. na žiūri pagal situaciją, reikia tau tos blendos ar ne

Aaaa, na tegu guli tašėj ji ten, nes ir taip griozdas objektyvas, tai su ta blenda tik dar didesnis atrodo.. biggrin.gif

Žiūriu foto nu didesnio Š nznau, jaučiu nieks nepadarytu... verysad.gif
Atsakyti
Niekada nuo nė vieno nenuimu blendos. Tik 85 metalinis, man žiauriai nelimpa, tai jaučiu mesiu jį lauk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 09 06, 15:55)

Žiūriu foto nu didesnio Š nznau, jaučiu nieks nepadarytu...  verysad.gif

rodyk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 09 06, 14:31)
oj, kad jau cia gausis Off topic, nes cia su vaiko sveikata susije reikalai blush2.gif Trumpai, sirdele dirba gerai, nebereikes daugiau gert vaistu ir gavom palaiminima kelionems lektuvu  thumbup.gif

Uch, kaip gera tokiu ziniu girdet bigsmile.gif Sveikinimai visai seimynai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga000 @ 2012 09 06, 15:45)
Sveikutes.Jau kelinta diena bandau atlikti namu darbus, kurie yra tevos pradzioje.Nesigauna nors tu verk.Vat galvoju ar su Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6G isejo kam nors padaryti?

Labas, objektyvo drauge biggrin.gif Susuk iki 105, padidink ISO ir nedrebink rankų, aš vis dar bandau doh.gif

Atsakyti