Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

o aš.. o aš šiandien vieną asmeninę šventę prie zakso pašvenčiau, tai stebėjau vestuvių fotografų darbą.. vajėzus, tegaliu pasakyti.. doh.gif vienintelis, kuris dirbo be priekaištų, kontaktavo su jaunaisiais ir palyda, aiškiai vardino, ką reikia daryti, koregavo minios savivalę, bet tai ir nenuostabu, buvo V. Grigas. O daugiau tai doh.gif dviese fotografuojančios iš tos pačios pozicijos mergaitės arba po vieną mergaitę arba berniuką kažką darančius ten, bet į fotografavimą tai nebuvo panašu.. bent jau man nuo geltono suoliuko prie zakso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 09 08, 14:44)
man irgi neprilipo tie macro ziedai, pamenu Akashai neblogai sekesi. Bet mane nesuzavejo. ir sutinku su RG, kad macro reikia didesni f rinktis.

Kankinau visaip - ir su didesne, ir su mazesne ryskumo zona. Na, dar viskas pries akis.
Man auto savotiskas. Bet kad labai sužavėtų nepasakyčiau. Ir šiaip, kaip ir dauguma tavo auto. Kažkaip nebenustebini.

Mauskiuke, užskaitau.
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2012 09 08, 15:40)

Man irgi patinka pastebėti jų darbą biggrin.gif toks jausmas, kad jiems svarbiausia užsidėti blystę, o paskui jau kaip D duos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2012 09 08, 14:14)
aciukas  mirksiukas.gif dar klausimas. prie dirbtinio apsvietimo ar reikia is naujo nusistatyti rankini WB? 

butinai 4u.gif

bandziau spalvishkai kaip Kristukas, geltoninti, migla uzdet ;] gavosi vistiek savaip.

man patiko, siaip patinka tavo dauguma foto 4u.gif

QUOTE(.mauskiuke. @ 2012 09 08, 15:16)
prisistatau su 3ND

jei dar truksta balsu, tai ir as uzskaitau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2012 09 08, 15:13)

jei dar truksta balsu, tai ir as uzskaitau 4u.gif

Ačiū už 3 pliusiuką 4u.gif

Judu toliau smile.gif
Atsakyti
Laba. Ateinu su pataisytu ketvirtu namų darbu ir keliauju prie penkto, kuris nelabai sekasi...
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Bumbasi, užskaitau.
Atsakyti

bandziau spalvishkai kaip Kristukas, geltoninti, migla uzdet ;] gavosi vistiek savaip.

man tai ne... veidas baisiai geltonuoja, žaliuoja... ir kažkaip nosis lenda į akis ... 4u.gif
Atsakyti
Bandau rodytis su penktuoju namų darbų... ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2012 09 08, 19:14)
Bandau rodytis su penktuoju namų darbų...  ax.gif

man rodos gerai... šiaip patogiau pasirinkt be atspindžių daiktą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 09 08, 19:43)
man rodos gerai... šiaip patogiau pasirinkt be atspindžių daiktą 4u.gif

Aš irgi apie tai galvojau, bet nieko tokio balto nerandu biggrin.gif reik modelino gabalą pasiimt baltą.. bet turbūt nepraleistų niekas su tokiu daiktu..
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2012 09 08, 19:59)
Aš irgi apie tai galvojau, bet nieko tokio balto nerandu biggrin.gif reik modelino gabalą pasiimt baltą.. bet turbūt nepraleistų niekas su tokiu daiktu..

o kodėl... ir jį kūrybiškai galima panaudot...ir jei su mintim... tai liuks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2012 09 08, 12:14)
Bandau rodytis su penktuoju namų darbų...  ax.gif

Gerai yr, dabar prašom dirbtinėje šviesoje bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 08 rugsėjo 2012 - 19:44