Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

neiste, per daug suspausta. smile.gif
Atsakyti
laba smile.gif

5ND, kaip jis jums?

AUTO
user posted image
CLOUDY
user posted image
CUSTOM
user posted image
Atsakyti
lunameja, man rods gerai, užskaitau.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 09 07, 15:34)

Šiaulietės, meet'inamės šį sekmadienį 18 valandą. Jaučiu, gal vėl einam į Šokoladinę. Man ten patiko viskas. Net jei ir šviesos beveik nebuvo.  biggrin.gif

Davai biggrin.gif

QUOTE(Ka @ 2012 09 07, 21:49)

Užsimaniau aš tų makro žiedų dabar.. biggrin.gif

Aš jau senai užsimaniusi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 08, 13:09)
lunameja, man rods gerai, užskaitau.

aciukas mirksiukas.gif dar klausimas. prie dirbtinio apsvietimo ar reikia is naujo nusistatyti rankini WB? blush2.gif
labai viliuosi,kad dar gausiu du uzskaitymus. noreciau jungtis prie jusu jau greiciau su savo fotografijomis, ir sulaukti patarimu, kritikos ir t.t. o cia sioj temoj tikrai yra gabiu asmenybiu fotorafijai smile.gif dziaugiuosi atradusi sia tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lunameja: 08 rugsėjo 2012 - 13:16
QUOTE(lunameja @ 2012 09 08, 12:58)
laba  smile.gif

ok
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 09 07, 17:19)
o sektukas neuzkliuvo? Tai toks mazas zmogeliukas, kuris visus seka biggrin.gif

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 09 08, 13:22)

dekui
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2012 09 07, 23:43)
Nepykstu mirksiukas.gif  žinau pati, kad nėra tobula, pamėginau, nesigavo norimas rezultatas ir padėjau į vietą. Laukiu geresnių dienų kai ateis įkvėpimas hihihi.gif
Diafragma daug atverta, todėl kad mažai šviesos buvo ir labai tamsios gavosi nuotraukos...

man irgi neprilipo tie macro ziedai, pamenu Akashai neblogai sekesi. Bet mane nesuzavejo. ir sutinku su RG, kad macro reikia didesni f rinktis.
QUOTE(Kikirike @ 2012 09 06, 22:36)
nu tai davai mergos vaizdų,kad būtų ką paskalpuoti  lotuliukas.gif
Papildyta:
kas manes nepažįsta tai aš esu švelni ir pūkuota,neskalpuosiu tik ranka paglostysiu  sleep.gif  nail.gif

jetau, visos cia svelnios, pukuotos, minkshtos.

ot:
sakau garsiai - as NESU svelni ir pukuota, esu pikta, ashtri ir ziezula apskritai.

35/52

bandziau spalvishkai kaip Kristukas, geltoninti, migla uzdet ;] gavosi vistiek savaip.

user posted image

o siaip, negaliu atsiziuret Makabresku, ir nei Volkova, VV ar Pocejai kazkaip negali to pakeist.
Atsakyti
Laba smile.gif

prisistatau su 3ND

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 09 08, 02:51)
o kodel nesugebejai su kitiniu?

jau rasiau.. Antras ir trecias objektai vis lindo i vienas kito ryskumo zona.. Nesimate didelio skirrtumo. Aisku db jei daryciau, turbut iseitu ir su kitiniu.. Padeciau objektus viena nuo kito zymiai toliau.

QUOTE(.mauskiuke. @ 2012 09 08, 08:16)
Laba  smile.gif

prisistatau su 3ND

grazu! As uz.

lunameja, nu sakes, man ziurint is telefono absoliuciai nesimato skirtumo tarp visu triju. Idomu bus db per kompa paziureti.
O kad nauja custom dirbtinej sviesoj reikia nusistatyti, tai as juk tau jau atsakiau AZ. Nepasitikejai, ane? tongue.gif prie kitokio apsvietimo kitoks ir wb..
Atsakyti
QUOTE(-Tynka- @ 2012 09 08, 14:28)

grazu! As uz.

Ačiū!
Atsakyti