neiste, per daug suspausta.
laba
5ND, kaip jis jums?
AUTO
CLOUDY
CUSTOM
5ND, kaip jis jums?
AUTO
CLOUDY
CUSTOM
QUOTE(Ka @ 2012 09 07, 15:34)
Šiaulietės, meet'inamės šį sekmadienį 18 valandą. Jaučiu, gal vėl einam į Šokoladinę. Man ten patiko viskas. Net jei ir šviesos beveik nebuvo.
Davai
QUOTE(Ka @ 2012 09 07, 21:49)
Aš jau senai užsimaniusi
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 08, 13:09)
lunameja, man rods gerai, užskaitau.
aciukas dar klausimas. prie dirbtinio apsvietimo ar reikia is naujo nusistatyti rankini WB?
labai viliuosi,kad dar gausiu du uzskaitymus. noreciau jungtis prie jusu jau greiciau su savo fotografijomis, ir sulaukti patarimu, kritikos ir t.t. o cia sioj temoj tikrai yra gabiu asmenybiu fotorafijai dziaugiuosi atradusi sia tema
QUOTE(lunameja @ 2012 09 08, 12:58)
laba
ok
QUOTE(robobebras @ 2012 09 07, 17:19)
o sektukas neuzkliuvo? Tai toks mazas zmogeliukas, kuris visus seka
QUOTE(Dalyja @ 2012 09 07, 23:43)
Nepykstu žinau pati, kad nėra tobula, pamėginau, nesigavo norimas rezultatas ir padėjau į vietą. Laukiu geresnių dienų kai ateis įkvėpimas
Diafragma daug atverta, todėl kad mažai šviesos buvo ir labai tamsios gavosi nuotraukos...
Diafragma daug atverta, todėl kad mažai šviesos buvo ir labai tamsios gavosi nuotraukos...
man irgi neprilipo tie macro ziedai, pamenu Akashai neblogai sekesi. Bet mane nesuzavejo. ir sutinku su RG, kad macro reikia didesni f rinktis.
QUOTE(Kikirike @ 2012 09 06, 22:36)
nu tai davai mergos vaizdų,kad būtų ką paskalpuoti
Papildyta:
kas manes nepažįsta tai aš esu švelni ir pūkuota,neskalpuosiu tik ranka paglostysiu
Papildyta:
kas manes nepažįsta tai aš esu švelni ir pūkuota,neskalpuosiu tik ranka paglostysiu
jetau, visos cia svelnios, pukuotos, minkshtos.
ot:
sakau garsiai - as NESU svelni ir pukuota, esu pikta, ashtri ir ziezula apskritai.
35/52
bandziau spalvishkai kaip Kristukas, geltoninti, migla uzdet ;] gavosi vistiek savaip.
o siaip, negaliu atsiziuret Makabresku, ir nei Volkova, VV ar Pocejai kazkaip negali to pakeist.
Laba
prisistatau su 3ND
prisistatau su 3ND
QUOTE(Whatever? @ 2012 09 08, 02:51)
o kodel nesugebejai su kitiniu?
jau rasiau.. Antras ir trecias objektai vis lindo i vienas kito ryskumo zona.. Nesimate didelio skirrtumo. Aisku db jei daryciau, turbut iseitu ir su kitiniu.. Padeciau objektus viena nuo kito zymiai toliau.
QUOTE(.mauskiuke. @ 2012 09 08, 08:16)
grazu! As uz.
lunameja, nu sakes, man ziurint is telefono absoliuciai nesimato skirtumo tarp visu triju. Idomu bus db per kompa paziureti.
O kad nauja custom dirbtinej sviesoj reikia nusistatyti, tai as juk tau jau atsakiau AZ. Nepasitikejai, ane? prie kitokio apsvietimo kitoks ir wb..