Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 07, 23:11)
Rg, o ko jis baltu maiseliu apvyniotas? Atrodo kaip sugipsuotas smile.gif net pagailo sad.gif

kur tu ta maiseli matai? biggrin.gif gi ty dangtelis
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 09 07, 15:54)
Tik nesupykit smile.gif
Kam reik fotiko! Jis stebuklus daro  rolleyes.gif Užkerėsiu biggrin.gif

Labai įdomu, papasakok man, kas per stebuklai, gal ko nežinau biggrin.gif pas mane gi toks, tai būtų naudinga sužinoti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 09 07, 23:36)
kur tu ta maiseli matai? biggrin.gif gi ty dangtelis

O, koks kietas smile.gif bet vis tiek estetiskai netinka - kelia gailesti smile.gif neuzskaitau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 09 07, 22:54)
Aš tiek pas RIR, tiek pas Dalyją pastebėjau tą patį - per daug atvertą diafragmą. Macro yra - ryšku, aštru, aišku smile.gif Gali būti visaip, bet tai turėtų būti pateisinta. Pavyzdžiui, Dalyte, tas sausainių galiuko aštrumas o visa kita ne aštrumas - kaip tai pateisinsite? biggrin.gif kas ten per gražios materijos ar pan.? biggrin.gif

Tik nesupykit smile.gif
[

Nepykstu mirksiukas.gif žinau pati, kad nėra tobula, pamėginau, nesigavo norimas rezultatas ir padėjau į vietą. Laukiu geresnių dienų kai ateis įkvėpimas hihihi.gif
Diafragma daug atverta, todėl kad mažai šviesos buvo ir labai tamsios gavosi nuotraukos...
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 09 07, 23:01)
Lauksiu  komentaru siai foto:

Pavadinimas: "Našta" :]]]
Atsakyti
smile.gif+2012 09 08, 01:00-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 09 08, 01:00)
Pavadinimas: "Našta" :]]]

Nu va..
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 07, 22:11)
Rg, o ko jis baltu maiseliu apvyniotas? Atrodo kaip sugipsuotas smile.gif net pagailo sad.gif

laugh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(ich @ 2012 09 07, 22:27)
pats graziai fotografuoja? bigsmile.gif  biggrin.gif
Man truksta labai kaires, ner vietos zvilgsniui 4u.gif
Na, čia nežinau, negaliu pažadėt, nebent ką pribursiu biggrin.gif

QUOTE(Dalyja @ 2012 09 07, 22:43)
Nepykstu mirksiukas.gif  žinau pati, kad nėra tobula, pamėginau, nesigavo norimas rezultatas ir padėjau į vietą. Laukiu geresnių dienų kai ateis įkvėpimas hihihi.gif
Diafragma daug atverta, todėl kad mažai šviesos buvo ir labai tamsios gavosi nuotraukos...
Na, va ir vėl - kalta aplinka biggrin.gif
Neužmesk, bandyk 4u.gif

QUOTE(-Tynka- @ 2012 09 07, 22:39)
Labai įdomu, papasakok man, kas per stebuklai, gal ko nežinau biggrin.gif pas mane gi toks, tai būtų naudinga sužinoti biggrin.gif  biggrin.gif
Tei jeigu pas tave toks pats, tai vadinasi, tau reikia parduoti savo ir nusipirkti mano! biggrin.gif

O jei rimtai, jetus, kiek aš su juo gražių kadrų esu padarius, net keista biggrin.gif Nes prie gero greit priprantama biggrin.gif Žodžiu, pirmai pradžiai tai duper, tik objektyvą normalų įsigyk (aš fotkinau su sigmos 50 1.4), kitinis ir K-x - gaidžių gaidelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 07 rugsėjo 2012 - 23:24
Keliu dar kartą savo 2 ND ax.gif trūksta dar vieno užskaitymo ax.gif

Labai jau noris prie 3 ND prieiti rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 09 07, 17:23)
Tei jeigu pas tave toks pats, tai vadinasi, tau reikia parduoti savo ir nusipirkti mano! biggrin.gif

O jei rimtai, jetus, kiek aš su juo gražių kadrų esu padarius, net keista biggrin.gif Nes prie gero greit  priprantama biggrin.gif Žodžiu, pirmai pradžiai tai duper, tik objektyvą normalų įsigyk (aš fotkinau su sigmos 50 1.4), kitinis ir K-x - gaidžių gaidelis.

Gali būti, kad teks savo parduoti, bet parduoti dalimis lotuliukas.gif Gi išsiunčiau taisyt, padaužiau...
O objektyvą tai jo, kaip tik ir nusipirkau 50 mm 1.4, tik ne sigma, o pentax'inį... ir vat parėjo fotikas po mėnesio doh.gif Jei bus nebepataisomas, nžn ką reiks su tuo objektyvu daryti verysad.gif
su kit'iniu tai net nesugebėjau pirmojo ND padaryti biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 08 rugsėjo 2012 - 01:03
QUOTE(-Tynka- @ 2012 09 08, 01:59)
Gali būti, kad teks savo parduoti, bet parduoti dalimis  lotuliukas.gif Gi išsiunčiau taisyt, padaužiau...
O objektyvą tai jo, kaip tik ir nusipirkau 50 mm 1.4, tik ne sigma, o pentax'inį... ir vat parėjo fotikas po mėnesio  doh.gif Jei bus nebepataisomas, nžn ką reiks su tuo objektyvu daryti  verysad.gif
su kit'iniu tai net nesugebėjau pirmojo ND padaryti  biggrin.gif  blush2.gif

o kodel nesugebejai su kitiniu?

Beje, kai as sudauziau savo viena objektyva, man IF super namai draudimas sumokejo....buvau labai nustebus....
Pervede uz objektyva 700 lt, nes paskaiciavo francize....
Atsakyti
QUOTE(.mauskiuke. @ 2012 09 08, 00:34)
Keliu dar kartą savo 2 ND  ax.gif  trūksta dar vieno užskaitymo  ax.gif

Labai jau noris prie 3 ND prieiti  rolleyes.gif

galvojau, kad jau turi tris už smile.gif keliauk prie trečio ND. Trečioj foto ga ne toks aštrus fokusas, bet vistiek yra
Atsakyti
QUOTE(.mauskiuke. @ 2012 09 08, 00:34)
Keliu dar kartą savo 2 ND  ax.gif  trūksta dar vieno užskaitymo  ax.gif

pirmam psl. rašo, kad prie 2 ND turi būt nustatymai surašyti. tongue.gif

2. Fotografuojame pasirinktą objektą nekeisdami atstumo, nezūmindami, tik kaitaliodami diafragmą. Didžiausia, mažesnė, dar mažesnė. Pvz., f/2, f/11 ir f/20. (Mažindami diafragmą didinkit iso). Surašykite prie kiekvienos foto nustatymus.

Mačiau, mačiau, kad anksčiau buvo. Šiaip prisikabinau. :]]]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 08 rugsėjo 2012 - 10:08