Tikriausiai einu atitempti ir savo ND, nes tik po jūsų kritikos ir N perdarimų supratimas ateina
3ND
Man dar reikalingas vienas užskaitymas, kad keliaučiau toliau
QUOTE(ellux @ 2012 09 07, 13:58)
bandau dar karta 5 ND, si karta WB naturalioje sviesoje...manau objektas geresnis
auto
tikiuosi nieko blogo, kad paskutinej foto gelytes sukrito, tik dbr pamaciau
auto
tikiuosi nieko blogo, kad paskutinej foto gelytes sukrito, tik dbr pamaciau
užskaitau
Kažkodėl man atrodo, kad Auto geriau paskaičiavo.
QUOTE(Ka @ 2012 09 07, 14:14)
Kažkodėl man atrodo, kad Auto geriau paskaičiavo.
man atrodo, kad manual geriau
Papildyta:
QUOTE(smalsi_ @ 2012 09 07, 14:09)
Tikriausiai einu atitempti ir savo ND, nes tik po jūsų kritikos ir N perdarimų supratimas ateina
3ND
3ND
niam niam niam, nežinau, man patiko tavo stiklainiai gal kitos dėl estetikos ir kabinėsis, ale man tai labai tinka
užskaitau
Svajone mūsų,
Dariau kitą ND, estetikos prasme gal geresnis, bet supratau, kad neteisingai pasirinkau daiktų spalvinę gamą...
...fokusas į apatinį pastelinį sektuką, bet viršutinis toks ryškus, kad net rėkia, tai išbrokavau pati O gal man taip atrodo Ai, nusibodo kalbėtis su savimi, o kadangi šiandiena čia truputis daugiau erdvės, tai parėjau
Dariau kitą ND, estetikos prasme gal geresnis, bet supratau, kad neteisingai pasirinkau daiktų spalvinę gamą...
...fokusas į apatinį pastelinį sektuką, bet viršutinis toks ryškus, kad net rėkia, tai išbrokavau pati O gal man taip atrodo Ai, nusibodo kalbėtis su savimi, o kadangi šiandiena čia truputis daugiau erdvės, tai parėjau
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 07, 15:19)
man atrodo, kad manual geriau
Nežinau, gal prastai matau, bet toks šaltas atspalvis yra. Jei nusikalbu/ne taip matau - nekreipiam dėmesio.
Šiaulietės, meet'inamės šį sekmadienį 18 valandą. Jaučiu, gal vėl einam į Šokoladinę. Man ten patiko viskas. Net jei ir šviesos beveik nebuvo.
QUOTE(Crystalia @ 2012 09 07, 12:59)
o išlaikymas koks? ir kokiu rėžimu fotografavai?
rEEEEEEEEžimu..... nu kas Jums su tuo rĖĖĖĖžimu?
QUOTE(sayonara @ 2012 09 07, 15:43)
ok ok, persiprašom, rezimu
Papildyta:
"2. Fotografuojame pasirinktą objektą nekeisdami atstumo, nezūmindami, tik kaitaliodami diafragmą. Didžiausia, mažesnė, dar mažesnė. Pvz., f/2, f/11 ir f/20. (Mažindami diafragmą didinkit iso). "
čia tik patarimas kad iso didinti, ar galima tarkim iso palikti, o žaisti išlaikymu?
toks vat klausimas gudrus iškilo
QUOTE(sayonara @ 2012 09 07, 14:43)
reikia ir man šitą į galvą įsidėt ir dar keletą žodžių
Papildyta:
QUOTE(Crystalia @ 2012 09 07, 14:50)
ok ok, persiprašom, rezimu
Papildyta:
"2. Fotografuojame pasirinktą objektą nekeisdami atstumo, nezūmindami, tik kaitaliodami diafragmą. Didžiausia, mažesnė, dar mažesnė. Pvz., f/2, f/11 ir f/20. (Mažindami diafragmą didinkit iso). "
čia tik patarimas kad iso didinti, ar galima tarkim iso palikti, o žaisti išlaikymu?
Papildyta:
o tu pabandyk ir taip ir taip padaryt pamatysi skirtumą
Man tai irgi auto geriau atrodo nei manual WB... aš čia apie ellux
QUOTE(Ka @ 2012 09 07, 16:34)
Šiaulietės, meet'inamės šį sekmadienį 18 valandą. Jaučiu, gal vėl einam į Šokoladinę. Man ten patiko viskas. Net jei ir šviesos beveik nebuvo.
Galim
Truputis rudeniniu uogu: