Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Tikriausiai einu atitempti ir savo ND, nes tik po jūsų kritikos ir N perdarimų supratimas ateina smile.gif

3ND

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 07 rugsėjo 2012 - 14:14
Man dar reikalingas vienas užskaitymas, kad keliaučiau toliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ellux @ 2012 09 07, 13:58)
bandau dar karta 5 ND, si karta WB naturalioje sviesoje...manau objektas geresnis  smile.gif
auto

tikiuosi nieko blogo, kad paskutinej foto gelytes sukrito, tik dbr pamaciau  blush2.gif

užskaitau
Atsakyti
Kažkodėl man atrodo, kad Auto geriau paskaičiavo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 09 07, 14:14)
Kažkodėl man atrodo, kad Auto geriau paskaičiavo. g.gif

man atrodo, kad manual geriau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(smalsi_ @ 2012 09 07, 14:09)
Tikriausiai einu atitempti ir savo ND, nes tik po jūsų kritikos ir N perdarimų supratimas ateina  smile.gif

3ND

niam niam niam, nežinau, man patiko tavo stiklainiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gal kitos dėl estetikos ir kabinėsis, ale man tai labai tinka lotuliukas.gif thumbup.gif

užskaitau smile.gif
Atsakyti
Svajone mūsų, 4u.gif
Dariau kitą ND, estetikos prasme gal geresnis, bet supratau, kad neteisingai pasirinkau daiktų spalvinę gamą...

user posted image

...fokusas į apatinį pastelinį sektuką, bet viršutinis toks ryškus, kad net rėkia, tai išbrokavau pati smile.gif O gal man taip atrodo g.gif Ai, nusibodo kalbėtis su savimi, o kadangi šiandiena čia truputis daugiau erdvės, tai parėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 07, 15:19)
man atrodo, kad manual geriau smile.gif

Nežinau, gal prastai matau, bet toks šaltas atspalvis yra. smile.gif Jei nusikalbu/ne taip matau - nekreipiam dėmesio. biggrin.gif

Šiaulietės, meet'inamės šį sekmadienį 18 valandą. Jaučiu, gal vėl einam į Šokoladinę. Man ten patiko viskas. Net jei ir šviesos beveik nebuvo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Crystalia @ 2012 09 07, 12:59)
o išlaikymas koks? ir kokiu rėžimu fotografavai?  ax.gif

rEEEEEEEEžimu..... nu kas Jums su tuo rĖĖĖĖžimu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 07, 15:43)

ok ok, persiprašom, rezimu biggrin.gif notworthy.gif
Papildyta:
"2. Fotografuojame pasirinktą objektą nekeisdami atstumo, nezūmindami, tik kaitaliodami diafragmą. Didžiausia, mažesnė, dar mažesnė. Pvz., f/2, f/11 ir f/20. (Mažindami diafragmą didinkit iso). "

čia tik patarimas kad iso didinti, ar galima tarkim iso palikti, o žaisti išlaikymu? g.gif
toks vat klausimas gudrus iškilo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 07, 14:43)

reikia ir man šitą į galvą įsidėt biggrin.gif ir dar keletą žodžių biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Crystalia @ 2012 09 07, 14:50)
ok ok, persiprašom, rezimu  biggrin.gif  notworthy.gif
Papildyta:
"2. Fotografuojame pasirinktą objektą nekeisdami atstumo, nezūmindami, tik kaitaliodami diafragmą. Didžiausia, mažesnė, dar mažesnė. Pvz., f/2, f/11 ir f/20. (Mažindami diafragmą didinkit iso). "

čia tik patarimas kad iso didinti, ar galima tarkim iso palikti, o žaisti išlaikymu?  g.gif
toks vat klausimas gudrus iškilo  biggrin.gif

o tu pabandyk ir taip ir taip padaryt biggrin.gif pamatysi skirtumą wink.gif
Atsakyti
Man tai irgi auto geriau atrodo nei manual WB... aš čia apie ellux smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 07 rugsėjo 2012 - 15:29
QUOTE(Ka @ 2012 09 07, 16:34)

Šiaulietės, meet'inamės šį sekmadienį 18 valandą. Jaučiu, gal vėl einam į Šokoladinę. Man ten patiko viskas. Net jei ir šviesos beveik nebuvo.  biggrin.gif

Galim smile.gif

Truputis rudeniniu uogu:
user posted image
Atsakyti