Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(.mauskiuke. @ 2012 09 07, 13:39)
Ačiū už komentarą, keliu pataisytą smile.gif

Nustatymai:
F5      ISO200
F16    ISO400
F30    ISO800

o išlaikymas koks? ir kokiu rėžimu fotografavai? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalia: 07 rugsėjo 2012 - 12:59
QUOTE(vienintelė @ 2012 09 07, 12:50)
.mauskiuke. dėl trečio fokuso aš šiek tiek abejoju g.gif , man labiau panašu kad į siena jis yra, nes arbatinuko asele(tikiuosi teisingai ja pavadinau smile.gif ) nelabai fokuse, o su f30 ji turėtu būt fokuse. Nors gal daiktas nedėkingas kad aiškiai matytusi. Gal kabinėjuosi, tai lai dauguma nusprendžia, bet šaunus tavo ND, estetika man patika mirksiukas.gif

Šį kartą labai įdėmiai fokusavau.. Gali būt daiktas nelabai dėkingas, pakankamai sunkiai jį sekėsi fotografuot, kad šviesa gražiai jį apšviestų.
Ačiū už komentarus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Crystalia @ 2012 09 07, 12:59)
o išlaikymas koks? ir kokiu rėžimu fotografavai?  ax.gif

Kadangi esu dar tik pradedanti fotografuoti, tai fotografuoju AV, bet tikiuosi po ND jau bandyti su M. Kaip suprantu ISO ir yra išlaikymas.
Sėkmės, matau ir tau dabar laikas antram ND smile.gif
Atsakyti
QUOTE(.mauskiuke. @ 2012 09 07, 14:03)

Kadangi esu dar tik pradedanti fotografuoti, tai fotografuoju AV, bet tikiuosi po ND jau bandyti su M. Kaip suprantu ISO ir yra išlaikymas.
Sėkmės, matau ir tau dabar laikas antram ND smile.gif

ISO čia susiję su šviesa man rodos, ne su išlaikymu... g.gif
Atsakyti
ISO tai ne islaikymas, tai jautrumas rolleyes.gif
Atsakyti
Oi.. blush2.gif

Einu geriau tada intrukciją paskaitysiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 09 07, 13:50)
.mauskiuke. dėl trečio fokuso aš šiek tiek abejoju g.gif , man labiau panašu kad į siena jis yra, nes arbatinuko asele(tikiuosi teisingai ja pavadinau smile.gif ) nelabai fokuse, o su f30 ji turėtu būt fokuse. Nors gal daiktas nedėkingas kad aiškiai matytusi. Gal kabinėjuosi, tai lai dauguma nusprendžia, bet šaunus tavo ND, estetika man patika mirksiukas.gif

beda ta, kad ir pirmas jos bandymas buvo geras, taciau prie f/32 jau pats objektyvas muilina wink.gif. Na ir aisku idomu koks islaikymas buvo prie tokios diafragmos smile.gif

.mauskiuke., su kokiu cia objektyvu fotkini?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 07 rugsėjo 2012 - 13:18
QUOTE(robobebras @ 2012 09 07, 13:15)
beda ta, kad ir pirmas jos bandymas buvo geras, taciau prie f/32 jau pats objektyvas muilina wink.gif. Na ir aisku idomu koks islaikymas buvo prie tokios diafragmos smile.gif

nu man dabar fokusas kur kas aiškesnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 07, 14:20)
nu man dabar fokusas kur kas aiškesnis  g.gif

gal ranka maziau sudrebejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 09 07, 13:15)

Gal juokingai nuskambės, bet fotoaparatą rankose laikau truputi daugiau nei mėnuo, visą tą laiką gilinausi į instrukciją, ir apie objektyvus dar nenusimanau blush2.gif ND yra pirmieji mano rimtesni darbai biggrin.gif doh.gif

Fotoaparatas mano yra toks http://www.fotofabri...3-5-5-6-IS.html
Papildyta:
QUOTE(robobebras @ 2012 09 07, 13:22)
gal ranka maziau sudrebejo biggrin.gif

Rankos tikrai kai fotografuoju kažkodėl dreba biggrin.gif tai buvo pastatytas ant kėdės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(.mauskiuke. @ 2012 09 07, 14:24)
Gal juokingai nuskambės, bet fotoaparatą rankose laikau truputi daugiau nei mėnuo, visą tą laiką gilinausi į instrukciją, ir apie objektyvus dar nenusimanau  blush2.gif  ND yra pirmieji mano rimtesni darbai biggrin.gif  doh.gif

Fotoaparatas mano yra toks http://www.fotofabri...3-5-5-6-IS.html
Papildyta:
Rankos tikrai kai fotografuoju kažkodėl dreba biggrin.gif tai buvo pastatytas ant kėdės  ax.gif

uj, tai paskaityk apie diafragma, islaikyma ir ISO, nes kitaip nesuprasi kas kodel ir i kuria puse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 09 07, 13:26)
uj, tai paskaityk apie diafragma, islaikyma ir ISO, nes kitaip nesuprasi kas kodel ir i kuria puse smile.gif

Jau skaičius, šiandien dar pasikartojau, supratau kas yra išlaikymas smile.gif
Atsakyti
bandau dar karta 5 ND, si karta WB naturalioje sviesoje...manau objektas geresnis smile.gif
auto
user posted image
cloudy
user posted image
manual
user posted image

tikiuosi nieko blogo, kad paskutinej foto gelytes sukrito, tik dbr pamaciau blush2.gif
Atsakyti