Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Crystalia @ 2012 09 07, 10:49)
merginos o kokia didžiausia baisybė netinkamai sufokuosuoti? Rankų drebėjimas, per didelis išlaikymas ar dar kas?

na, ziurint ka reiskia netinkamai sufokusuoti? Skaitau "netinkamai sufokusuoti" ranku drebejimas aktualus tik labai siauroj ryskumo zonoj. Del ilgo islaikymo atsiranda motion blur, o ne pabega fokusas.
Atsakyti
didžiausia baisybė, kai sufokusuoji ne tą objektą, kurį norėjai sufokusuot biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Prisistatau su antru 2ND rolleyes.gif

Bandau padaryti kažką įdomesnio.. ne tik techniškai atlikti, bet ieškoti kažkokio ryšio su antru planu, dar nesuprantu kaip čia man gaunasi.. ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(.mauskiuke. @ 2012 09 07, 10:32)
Sveiki  4u.gif

Prisistatau su antru 2ND  rolleyes.gif

Bandau padaryti kažką įdomesnio.. ne tik techniškai atlikti, bet ieškoti kažkokio ryšio su antru planu, dar nesuprantu kaip čia man gaunasi..  ax.gif

viskas būtų gerai, jeigu trečioji būtų sufokusuota smile.gif neužsktaitau..
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 07, 10:42)
viskas būtų gerai, jeigu trečioji būtų sufokusuota smile.gif neužsktaitau..

pritariu.
Atsakyti
mauskiuke, o kokie parametrai? smile.gif
Atsakyti
va, įdomus pokalbs apie šviesą, paskaitykit smile.gif

http://www.efoto.lt/...ija/apie_sviesa
Atsakyti
Ačiū už komentarą, keliu pataisytą smile.gif

user posted image

Nustatymai:
F5 ISO200
F16 ISO400
F30 ISO800
Atsakyti
QUOTE(.mauskiuke. @ 2012 09 07, 12:39)
Ačiū už komentarą, keliu pataisytą smile.gif

Nustatymai:
F5      ISO200
F16    ISO400
F30    ISO800

liuks, užskaitau wink.gif
Atsakyti
AČIŪ aciuks.gif
Atsakyti
Užskaitau ir aš. smile.gif
Atsakyti
.mauskiuke. dėl trečio fokuso aš šiek tiek abejoju g.gif , man labiau panašu kad į siena jis yra, nes arbatinuko asele(tikiuosi teisingai ja pavadinau smile.gif ) nelabai fokuse, o su f30 ji turėtu būt fokuse. Nors gal daiktas nedėkingas kad aiškiai matytusi. Gal kabinėjuosi, tai lai dauguma nusprendžia, bet šaunus tavo ND, estetika man patika mirksiukas.gif
Atsakyti