QUOTE(nora25 @ 2012 09 10, 11:32)
patarkite labai prasau jusu, ka daryti su pastiliazu, kad jis taip nesigarbanotu... tortu apacios atrodo tragiskai...
Tikriausiai per kietas pastilazas kita karta gal bus geriau.O lyginat su irankiu,ar ranka?
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 09 10, 14:04)
Tikriausiai per kietas pastilazas kita karta gal bus geriau.O lyginat su irankiu,ar ranka?
lyginu ranka, bet po 2 cm nuo virsaus, is leto, bet tokia jau kieta ta mase... nors minkymo diena ji tokia nebuvo. ar jus ja taip pat atsildote, kad suminkstetu?
QUOTE(nora25 @ 2012 09 10, 14:57)
lyginu ranka, bet po 2 cm nuo virsaus, is leto, bet tokia jau kieta ta mase... nors minkymo diena ji tokia nebuvo. ar jus ja taip pat atsildote, kad suminkstetu?
O aš niekaip nesuprantu , kam ją iš vis laikyti , užsiminkei , ir kol elastinga denk tortą , o jei jau sušaldote iki to , kad tampa kieta ( ten juk dedasi želatina ) , tai savaime suprantama , kad reik pašildyti , perminkyti , kol vėl bus tinkama dengti tortą .
Sveikos, kepejeles . Esu nuolatine sios temos skaitytoja, skaitau, zaviuosi jumis ir mokausi. Greitai mano princeses gimtadienis, tai noriu padaryti ir tuos keksiukus, kur su gelytom is ciupa ciups. Tik nelabai zinau is ko ten tie lapeliai padaryti( man jie panasus i zefyrus ar marhsmalow). Zinau, kad ne viena daret, gal nepatingesit ir pasidalinsit patirtimi . Aciu
QUOTE(xIngridax @ 2012 09 10, 22:55)
Sveikos, kepejeles . Esu nuolatine sios temos skaitytoja, skaitau, zaviuosi jumis ir mokausi. Greitai mano princeses gimtadienis, tai noriu padaryti ir tuos keksiukus, kur su gelytom is ciupa ciups. Tik nelabai zinau is ko ten tie lapeliai padaryti( man jie panasus i zefyrus ar marhsmalow). Zinau, kad ne viena daret, gal nepatingesit ir pasidalinsit patirtimi . Aciu
kas dare rase kad susipjauste marhsmalow ir greitu judesiu perbraukus per ugni lipino prie saldainuko. Kitas budas lipinti baltu sokoladu, bet rase kad sunkiau limpa. Pati nebandzius-parasiau ka kitos rase jei negausit atsakymo is ju
Per ugni kai perbrauki,bent jau man liko pajuodes saldainis
SKUBUS PATARIMO PRASYMAS - ar siandien keptas Rafaelo tinkamas siandienos vakaro naudojimui?...
QUOTE(gretusiu @ 2012 09 11, 08:25)
SKUBUS PATARIMO PRASYMAS - ar siandien keptas Rafaelo tinkamas siandienos vakaro naudojimui?...
O kodėl gi ne? Skanesnis pastovėjęs, bet jei jau tokia situacija... Būtinai kuo greičiau sutepti ir palaikyti bent 3 val šaldytuve.
atnesu paveluota rugsejo 1-osios torta
Trupainis, slapia beze (nesigavusi!!! ), pastilazas
[attachmentid=224550]
beje, siuo metu Surbitone akcija raidems http://www.surbitona...tering_237.html
Trupainis, slapia beze (nesigavusi!!! ), pastilazas
[attachmentid=224550]
beje, siuo metu Surbitone akcija raidems http://www.surbitona...tering_237.html
QUOTE(***Meskute*** @ 2012 09 11, 00:48)
Per ugni kai perbrauki,bent jau man liko pajuodes saldainis
per arti ugnies braukėte