Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

patarkite labai prasau jusu, ka daryti su pastiliazu, kad jis taip nesigarbanotu... tortu apacios atrodo tragiskai...
Atsakyti
QUOTE(nora25 @ 2012 09 10, 11:32)
patarkite labai prasau jusu, ka daryti su pastiliazu, kad jis taip nesigarbanotu... tortu apacios atrodo tragiskai...

Tikriausiai per kietas pastilazas ax.gif kita karta gal bus geriau.O lyginat su irankiu,ar ranka?
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 09 10, 14:04)
Tikriausiai per kietas pastilazas  ax.gif kita karta gal bus geriau.O lyginat su irankiu,ar ranka?

lyginu ranka, bet po 2 cm nuo virsaus, is leto, bet tokia jau kieta ta mase... nors minkymo diena ji tokia nebuvo. ar jus ja taip pat atsildote, kad suminkstetu?
Atsakyti
QUOTE(nora25 @ 2012 09 10, 14:57)
lyginu ranka, bet po 2 cm nuo virsaus, is leto, bet tokia jau kieta ta mase... nors minkymo diena ji tokia nebuvo. ar jus ja taip pat atsildote, kad suminkstetu?

O aš niekaip nesuprantu , kam ją iš vis laikyti , užsiminkei , ir kol elastinga denk tortą , o jei jau sušaldote iki to , kad tampa kieta ( ten juk dedasi želatina ) , tai savaime suprantama , kad reik pašildyti , perminkyti , kol vėl bus tinkama dengti tortą .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 10 rugsėjo 2012 - 18:51
Sveikos, kepejeles smile.gif . Esu nuolatine sios temos skaitytoja, skaitau, zaviuosi jumis ir mokausi. Greitai mano princeses gimtadienis, tai noriu padaryti ir tuos keksiukus, kur su gelytom is ciupa ciups. Tik nelabai zinau is ko ten tie lapeliai padaryti( man jie panasus i zefyrus ar marhsmalow). Zinau, kad ne viena daret, gal nepatingesit ir pasidalinsit patirtimi 4u.gif . Aciu
Atsakyti
QUOTE(xIngridax @ 2012 09 10, 22:55)
Sveikos, kepejeles smile.gif . Esu nuolatine sios temos skaitytoja, skaitau, zaviuosi jumis ir mokausi. Greitai mano princeses gimtadienis, tai noriu padaryti ir tuos keksiukus, kur su gelytom is ciupa ciups. Tik nelabai zinau is ko ten tie lapeliai padaryti( man jie panasus i zefyrus ar marhsmalow). Zinau, kad ne viena daret, gal nepatingesit ir pasidalinsit patirtimi  4u.gif  . Aciu

kas dare rase kad susipjauste marhsmalow ir greitu judesiu perbraukus per ugni lipino prie saldainuko. Kitas budas lipinti baltu sokoladu, bet rase kad sunkiau limpa. Pati nebandzius-parasiau ka kitos rase jei negausit atsakymo is ju smile.gif
Atsakyti
Per ugni kai perbrauki,bent jau man liko pajuodes saldainis doh.gif
Atsakyti
Aciu labai. Bandysiu, gal kas nors gausis smile.gif
Atsakyti
SKUBUS PATARIMO PRASYMAS - ar siandien keptas Rafaelo tinkamas siandienos vakaro naudojimui?... g.gif
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2012 09 11, 08:25)
SKUBUS PATARIMO PRASYMAS - ar siandien keptas Rafaelo tinkamas siandienos vakaro naudojimui?...  g.gif

O kodėl gi ne? Skanesnis pastovėjęs, bet jei jau tokia situacija... Būtinai kuo greičiau sutepti ir palaikyti bent 3 val šaldytuve.
Atsakyti
atnesu paveluota rugsejo 1-osios torta smile.gif

Trupainis, slapia beze (nesigavusi!!! doh.gif ), pastilazas
[attachmentid=224550]

beje, siuo metu Surbitone akcija raidems mirksiukas.gif http://www.surbitona...tering_237.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynas dangus: 11 rugsėjo 2012 - 08:15
QUOTE(***Meskute*** @ 2012 09 11, 00:48)
Per ugni kai perbrauki,bent jau man liko pajuodes saldainis  doh.gif

per arti ugnies braukėte mirksiukas.gif
Atsakyti