Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Nu merginos tortukai tiesiog neapsakomai grazus wub.gif saunuoles visos 4u.gif

4u.gif Na o as vel ateinu pasikonsultuot del to tortuko be pieno ir be kiausiniu, na biskvitus jau susiradau kur be kiausiniu ( aciu merginom ) o va pertepima darysiu koki nors is naturalaus jogurto nes sake nuo jo nealergizuoja tam vaiiukui, tai va dabar iskilo klausimukas nes visad dariau paprasta jogurtini kur su saldziu jau jogurtu ir grietinele, o gal kas galetu papasakoti kaip padaryti skanu pertepima is naturalaus jogurto, kokiom proporcijom tada cukru ir zelatina det ir kaip visa tai daryt kad toks purus gautusi sluoksnis o ne toks kaip zele tortui g.gif
Labai busiu dekinga jei kuri ir merginu padetu man sitam reikale
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 09 09, 19:37)
Jūs geriau pasakykit, kokio diametro, skonio ir kokio puošimo įsivaizduojat tuos mini torčiukus. Svoris gali svyruoti tarkim nuo 200 gramų iki 700/800 gramų.

Na tarkim jei s juos darysiu kokiu 8 cm skresmens ir kokiu 9 cm aukscio ar nebus per mazi ,buvau skaiciusi ,kad ju kainos yra 8-10 lt ,o tada kaip jei didesnis ,nei kokie 200 gr,ar ju kainos skaiciuojamos kaip ir torto kg kaina ?
Atsakyti
QUOTE(zmogelis @ 2012 09 09, 22:30)
Na tarkim jei s juos darysiu kokiu 8 cm skresmens ir kokiu 9 cm aukscio ar nebus per mazi ,buvau skaiciusi ,kad ju kainos yra 8-10 lt ,o tada kaip jei didesnis ,nei kokie 200 gr,ar ju kainos skaiciuojamos kaip ir torto kg kaina ?

doh.gif .... nebeišlaikiau , kas supranta .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 09 rugsėjo 2012 - 21:34
QUOTE(@adrij@ @ 2012 09 09, 21:34)
doh.gif .... nebeišlaikiau , kas supranta .

na trumpai ir aiskiai kaip apskaiciuojamos tu mini torciuku kaina?
Atsakyti
QUOTE(zmogelis @ 2012 09 09, 22:44)
na trumpai ir aiskiai kaip apskaiciuojamos tu mini torciuku kaina?

Nezinau kaip kas, bet as jei mazucius daryciau tai kaina butu tikrai didesne (jei ikalbetu imtis). Su jais tiek darbo, tiek laiko uzima doh.gif . Uz 8-10Lt as nezaisciau tikrai. schmoll.gif
Atsakyti
SAUNUOLES - grazu uzsukti smile.gif
QUOTE(IwonaBogd @ 2012 09 10, 08:42)
Nezinau kaip kas, bet as jei mazucius daryciau tai kaina butu tikrai didesne (jei ikalbetu imtis). Su jais tiek darbo, tiek laiko uzima doh.gif . Uz 8-10Lt as nezaisciau tikrai. schmoll.gif

nebent kvadratiniai ir kremu puosti smile.gif arba daryti sau doh.gif
Atsakyti
saules zuikuti,su gelytemis-nuostabus torciukai !!! thumbup.gif
@drij@,su gelytemis,drugeliais man jusu patys paciausi.... thumbup.gif thumbup.gif
...esu gelyciu ir drugeliu gerbeja... blush2.gif
Atsakyti
Laba diena, atnesu dar savo keksiukus pasirodyt.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2012 09 09, 11:57)

wub.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 09 09, 12:23)

wub.gif

QUOTE(Nevute @ 2012 09 09, 18:41)

thumbup.gif wub.gif

QUOTE(@adrij@ @ 2012 09 09, 20:24)
Labas vakaras darbštuolės  smile.gif .

erikiuxxx , užjaučiu , žinau kiek darbo yra prie pilaitės statymo  console.gif , bet tortas nuostabus  wub.gif .

Labai daug gražių tortų mačiau  wub.gif .

Kad ir sirgdama , šiaip ne taip sulipinau ir aš kelis .

ACIU jums 4u.gif uz ivertinima mano tortuko ax.gif ir uz patarimus aciuks.gif
O jums linkiu DAUG sveikatos, stiprybes, ir nesirgti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Jusu groziai nuostabus be isimties, ipac patiko krikstinu mergytei tortukas, ir JAI visi salduminai thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes, visad kepdama tortus su dengimo mase, naudodavau MMG, taciau nusprendziau isbandyti pastiliaza dengimui ir susiduriau su DIDELE problema, pastiliaza pasidariau is vakaro, palikau kambario temperaturoje bresti, o kita diena emiausi dengti torta. pirmiausia, mase buvo kaip gabalas gumos, nejo nei minkyti nei kocioti, buvau skaiciusi, kad reikia pasildyti mikrobangeje, taip ir padariau, mase suminkstejo, dar kazkiek paminkiau, stala truputi pabarsciau krakmolu ir iskociojau mase, taciau kai norejau dengti, mase nekibo prie torto sonu ir labai labai klostavosi. Padekit, patarkit, ka dariau ne taip? gal mase per kieta buvo ar kazkas. dengiau du tortus, vienam mase kociojau ploniau, kitam - storiau, rezultatas tas pats, labai labai daug klosciu, kuriu neimanoma istiesinti...
Atsakyti
puodas blink.gif thumbup.gif
pilis labai grazi wub.gif
...ir visi kiti 4u.gif

mano keli paprastuciai ax.gif

sokolado gabaliukai, pastilazas
user posted image

rafaelo, pastilazas
user posted image

bananinis, pastilazas....savo seimina palepinau biggrin.gif ...beje labai skanus, dekui erikiuxxx uz nuostabu recepta 4u.gif
user posted image

Atsakyti
user posted image
user posted image

Mano tortai, pirmam mase kociota storiau, kitam - ploniau. susigarbanojusia apacia turejau slepti po juostelemis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nora25: 10 rugsėjo 2012 - 12:04