Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sveiki, gal truputi ne i tema blush2.gif bet norejau paklausti koks tortukas labiausiai tiktu dengiant cukrine mase? nesinori kad butu per saldu, pirmas bus toks torciukas uzsikabinau kazkaip tik niekaip neissirenku blush2.gif atleiskit uz of topic 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Antalija* @ 2012 09 08, 14:20)
ačiū už atsakymą  4u.gif
aciuks.gif

fuuui kaip palengvėjo  karsta.gif nes ir man pasirodė keista, kaip čia negalima šaldytuve laikyt  mastau.gif

Tai gal pačia mase turejo ji omenyje , be torto , bet ir tai g.gif
Papildyta:
QUOTE(griode @ 2012 09 08, 15:45)
Sveiki, gal truputi ne i tema blush2.gif  bet norejau paklausti koks tortukas labiausiai tiktu dengiant cukrine mase? nesinori kad butu per saldu, pirmas bus toks torciukas uzsikabinau kazkaip tik niekaip neissirenku blush2.gif  atleiskit uz of topic 4u.gif  4u.gif

patys papraščiausi medutis ir rafaelo , juos gali paderinti ir tikrai nera persaldus. O tortao man turi buti saldus , nu nevisi kaip morengiai bet saldus.
Atsakyti
labai dekoju uz atsakyma 4u.gif

Tarkim kepu torta meduti, tai ant virsaus reiketu tepti sviestini krema pries dengiant cukraus mase? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo griode: 08 rugsėjo 2012 - 17:46
butinai reikia aptepti sviestiniu kremu,pries dengiant mase rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Artėja kalėdiniai kepimai - patarkit, kuo puošiat meduolius. Aš pernai nusipirkau tokį kaip švirkštas, bet į jį labai mažai glaisto telpa, tad, kai reikia papuošti nemažai meduoliukų, pabosta terliotis su juo.
Atsakyti
QUOTE(JusRuMa @ 2012 09 08, 20:39)
Artėja kalėdiniai kepimai - patarkit, kuo puošiat meduolius. Aš pernai nusipirkau tokį kaip švirkštas, bet į jį labai mažai glaisto telpa, tad, kai reikia papuošti nemažai meduoliukų, pabosta terliotis su juo.

nusipirkit NR 1 (nors sitas labai plonas), arba NR 2 antgaliukus, konditerini maiseli ir .. i darba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 09 08, 19:40)
nusipirkit  NR 1 (nors sitas labai plonas), arba NR 2 antgaliukus, konditerini maiseli ir .. i darba  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(JusRuMa @ 2012 09 08, 17:39)

As tai prisisuku ivairiu dydziu tubeliu is sviestinio (ar plastikinio) popieriaus,uzklijuoju sudurimo vieta su lipnia juostele nukerpu galiukus norimo dydzio skylutem ir piesiu-labai patogu-mazesnes tubeles tirstesniam glaistui ornamentams,didesnes-skystesniam,uzpildyt didesni plota.. 4u.gif
Labas rytas!
Parodau ir as pora darbeliu-
Varskes su kriausem ir karamele,2,5kg,dengta saldainiu mase
user posted image
Braskiu skonio varskes ir "Bailley"likerio,4,5kg,saldainiu mase,mase gelem
http://a3.sphotos.ak...278509220_n.jpg
Ir varskes su persikais,3kg,virsus"Vanilla Butter cream" kremas
http://a6.sphotos.ak...536625266_n.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Divia: 09 rugsėjo 2012 - 11:49
QUOTE(Divia @ 2012 09 09, 11:42)

Koks fainas suniukas bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif

============

ACIU dar karta visiems, kas pastebejo mano tortuka biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu,erikiuxxx, ax.gif Na tavo pilaites neimanome nepastebeti-ji SUPER! 4u.gif Ir tas triaukstis Akvilytes man teeep patiko,nuostabus.. thumbup.gif
Atsakyti
Kiek ir vel groziu prideta thumbup.gif . Isimine tas su zirafa, keliu aukstu wub.gif
Idesiu as pora savo:

Jogurtinis su persikais, 2kg, pastilazas
user posted image
O sitas tai skirtas draugei, kuri viena skris ilsetis i Turkija lotuliukas.gif darem isleistuves blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Divia @ 2012 09 09, 12:42)

jau suniuko grazumas! wub.gif

QUOTE(IwonaBogd @ 2012 09 09, 12:57)

lotuliukas.gif
---------------------
mano keletas nesikartojanciu ax.gif
varskinis su persikais,2100gr
user posted image
snikers/varskinis su persikais/vysninis karamelinis. viso10,5kg.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 09 rugsėjo 2012 - 12:23