Sveiki, gal truputi ne i tema bet norejau paklausti koks tortukas labiausiai tiktu dengiant cukrine mase? nesinori kad butu per saldu, pirmas bus toks torciukas uzsikabinau kazkaip tik niekaip neissirenku atleiskit uz of topic
QUOTE(Antalija* @ 2012 09 08, 14:20)
ačiū už atsakymą
fuuui kaip palengvėjo nes ir man pasirodė keista, kaip čia negalima šaldytuve laikyt
fuuui kaip palengvėjo nes ir man pasirodė keista, kaip čia negalima šaldytuve laikyt
Tai gal pačia mase turejo ji omenyje , be torto , bet ir tai
Papildyta:
QUOTE(griode @ 2012 09 08, 15:45)
Sveiki, gal truputi ne i tema bet norejau paklausti koks tortukas labiausiai tiktu dengiant cukrine mase? nesinori kad butu per saldu, pirmas bus toks torciukas uzsikabinau kazkaip tik niekaip neissirenku atleiskit uz of topic
patys papraščiausi medutis ir rafaelo , juos gali paderinti ir tikrai nera persaldus. O tortao man turi buti saldus , nu nevisi kaip morengiai bet saldus.
labai dekoju uz atsakyma
Tarkim kepu torta meduti, tai ant virsaus reiketu tepti sviestini krema pries dengiant cukraus mase?
Tarkim kepu torta meduti, tai ant virsaus reiketu tepti sviestini krema pries dengiant cukraus mase?
butinai reikia aptepti sviestiniu kremu,pries dengiant mase
Artėja kalėdiniai kepimai - patarkit, kuo puošiat meduolius. Aš pernai nusipirkau tokį kaip švirkštas, bet į jį labai mažai glaisto telpa, tad, kai reikia papuošti nemažai meduoliukų, pabosta terliotis su juo.
QUOTE(JusRuMa @ 2012 09 08, 20:39)
Artėja kalėdiniai kepimai - patarkit, kuo puošiat meduolius. Aš pernai nusipirkau tokį kaip švirkštas, bet į jį labai mažai glaisto telpa, tad, kai reikia papuošti nemažai meduoliukų, pabosta terliotis su juo.
nusipirkit NR 1 (nors sitas labai plonas), arba NR 2 antgaliukus, konditerini maiseli ir .. i darba
QUOTE(naitas @ 2012 09 08, 19:40)
nusipirkit NR 1 (nors sitas labai plonas), arba NR 2 antgaliukus, konditerini maiseli ir .. i darba
QUOTE(JusRuMa @ 2012 09 08, 17:39)
As tai prisisuku ivairiu dydziu tubeliu is sviestinio (ar plastikinio) popieriaus,uzklijuoju sudurimo vieta su lipnia juostele nukerpu galiukus norimo dydzio skylutem ir piesiu-labai patogu-mazesnes tubeles tirstesniam glaistui ornamentams,didesnes-skystesniam,uzpildyt didesni plota..
Labas rytas!
Parodau ir as pora darbeliu-
Varskes su kriausem ir karamele,2,5kg,dengta saldainiu mase
Braskiu skonio varskes ir "Bailley"likerio,4,5kg,saldainiu mase,mase gelem
http://a3.sphotos.ak...278509220_n.jpg
Ir varskes su persikais,3kg,virsus"Vanilla Butter cream" kremas
http://a6.sphotos.ak...536625266_n.jpg
QUOTE(Divia @ 2012 09 09, 11:42)
Koks fainas suniukas
============
ACIU dar karta visiems, kas pastebejo mano tortuka
Aciu,erikiuxxx, Na tavo pilaites neimanome nepastebeti-ji SUPER! Ir tas triaukstis Akvilytes man teeep patiko,nuostabus..
Kiek ir vel groziu prideta . Isimine tas su zirafa, keliu aukstu
Idesiu as pora savo:
Jogurtinis su persikais, 2kg, pastilazas
O sitas tai skirtas draugei, kuri viena skris ilsetis i Turkija darem isleistuves
Idesiu as pora savo:
Jogurtinis su persikais, 2kg, pastilazas
O sitas tai skirtas draugei, kuri viena skris ilsetis i Turkija darem isleistuves