Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sveikos, atsiprašau, kad neatnešu jokio torto, tiesiog, papuošiau kelis - taip, man be galo patiko, o daugiau progų nebėra biggrin.gif Iki šiol atsimenu merginų pagalbą man patarinėjant, tad atnešu parodyti atrastą interneto platybėse rudeninio torto papuošimą. Galbūt pravers ir suteiks jums idėjų 4u.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 09 07, 15:38)

seniai besirodziau, bet kazkaip vel kaiavau darydama vaikiska tortuka... copy paste darytas, nesunkus bet aukstas smile.gif teko visas lentynas saldytuve isimt  lotuliukas.gif  vesimes dovanu pas berniuka smile.gif  paskutini auksta nuceliulitinau, bet tiek glosciau ta maza torteliuka kad viskas nuo silumos leidosi  doh.gif

Labai spalvingas,grazus tortas.O sakykit tokiu atveju kai vezates dovanu,tai ar zino jubiliato mamyte,kad bus tortas?Nes jei mama rupinasi tortu ir dar tokio svorio gauna dovanu,tai ka zinau..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 09 07, 19:42)
koks jo diametras apatinio tortuko ?

plius minus 17-13-9 4u.gif

QUOTE(O-RE-AR @ 2012 09 07, 20:32)
.O sakykit tokiu atveju kai vezates dovanu,tai ar zino jubiliato mamyte,kad bus tortas?Nes jei mama rupinasi tortu ir dar tokio svorio gauna dovanu,tai ka zinau..... ax.gif

niekada nesavivaliauju biggrin.gif arba paprašo arba paklausiu ar turės tortuką biggrin.gif šiais laikais kai visko pilna ir tie vaikai dovanų gauna daugiau negu proto, tai man labai patogu padovanot tortuką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 09 07, 20:44)
tai man labai patogu padovanot tortuką  biggrin.gif

mes labai patogus sveciai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 09 07, 21:12)
mes labai patogus sveciai  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
iš pradžių norėjau labai išgirti erikiuką, labai faina pilis, paskui žiūriu hamburgeris fainas, ryklys nerealus, triaukštis su žirafiuku tiesiog fantastiškas, atleiskit jei ko nepaminėjau, kiekvienam puslapį vis aikteldėdavau smile.gif nuostabu 4u.gif
Atsakyti
Vaidosee,nu jau mesainis!!! thumbup.gif thumbup.gif sesuo turetu buti patenkinta biggrin.gif beje,kaip ten ta kotleta padarei bigsmile.gif bigsmile.gif
Ginger,superinis ryklys! thumbup.gif ir tie kruvini dantys.. thumbup.gif
Akvilyte,labai tikroviskas,labai fainas torciukas! thumbup.gif viskas ten tvarkoj su tuo celiulitu smile.gif
ir siaip,visi labai grazus tortukai,kuriu nepaminejau 4u.gif aciu ,kad esat,yra kur akis paganyti! bigsmile.gif
Atsakyti
klausykit, draugė mane prigąsdino, kad cukraus mase dengto torto negalima laikyti šaldytuve, nes sukietės masė mastau.gif aš kaip tik galvojau šaldytuve laikyti, kad nekietėtų unsure.gif

prašau pasakykit ar cukraus mase dengto torto tikrai negalima laikyti šaldytuve?
(masę dariau pagal cipciuką - cukraus mase)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Antalija*: 08 rugsėjo 2012 - 13:08
Laikomi tortai kaip ir visi šaldytuve , jie truputi apkieteje , bet tikrai ne tiek kad neprapjautum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Antalija* @ 2012 09 08, 14:53)
klausykit, draugė mane prigąsdino, kad cukraus mase dengto torto negalima laikyti šaldytuve, nes sukietės masė  mastau.gif aš kaip tik galvojau šaldytuve laikyti, kad nekietėtų  unsure.gif

prašau pasakykit ar cukraus mase dengto torto tikrai negalima laikyti šaldytuve?
(masę dariau pagal cipciuką - cukraus mase)

tai tokia ir draugė irnesakyk.gif Taigi tortas tiesiog privalo būti šaldytuve visą laiką, nuo pagaminimo iki valgymo - KREMAI gali pradėti gesti, rūgti.

Na aišku, masė sukietės, ir ne tik šaldytuve, jeigu dengsit tortą tarkim su mexican paste arba gum paste. Bet jeigu dengsit mase SKIRTA TORTŲ DENGIMUI, tai net ir šaldytuve ta masė liks lengvai pjaunama.
Atsakyti
QUOTE(Evelinčiksa @ 2012 09 08, 14:09)
Laikomi tortai kaip ir visi šaldytuve , jie truputi apkieteje , bet tikrai ne tiek kad neprapjautum smile.gif

ačiū už atsakymą 4u.gif

QUOTE(naitas @ 2012 09 08, 16:06)
tai tokia ir draugė irnesakyk.gif Taigi tortas tiesiog privalo būti šaldytuve visą laiką, nuo pagaminimo iki valgymo - KREMAI gali pradėti gesti, rūgti.

Na aišku, masė sukietės, ir ne tik šaldytuve, jeigu dengsit tortą tarkim su mexican paste arba gum paste. Bet jeigu dengsit mase SKIRTA TORTŲ DENGIMUI, tai net ir šaldytuve ta masė liks lengvai pjaunama.

aciuks.gif

fuuui kaip palengvėjo karsta.gif nes ir man pasirodė keista, kaip čia negalima šaldytuve laikyt mastau.gif

Atsakyti
Sveikutės,ačiū už gražius žodžius mano burgeriui 4u.gif

QUOTE(umedyte @ 2012 09 08, 10:06)
beje,kaip ten ta kotleta padarei bigsmile.gif  bigsmile.gif

Kotletukas,sviesūs ir tamsūs biskvitų trupiniai,sumaišyti su sviestiniu kremu mirksiukas.gif
Atsakyti