Sveikos, atsiprašau, kad neatnešu jokio torto, tiesiog, papuošiau kelis - taip, man be galo patiko, o daugiau progų nebėra Iki šiol atsimenu merginų pagalbą man patarinėjant, tad atnešu parodyti atrastą interneto platybėse rudeninio torto papuošimą. Galbūt pravers ir suteiks jums idėjų
QUOTE(akvilyte @ 2012 09 07, 15:38)
seniai besirodziau, bet kazkaip vel kaiavau darydama vaikiska tortuka... copy paste darytas, nesunkus bet aukstas teko visas lentynas saldytuve isimt vesimes dovanu pas berniuka paskutini auksta nuceliulitinau, bet tiek glosciau ta maza torteliuka kad viskas nuo silumos leidosi
Labai spalvingas,grazus tortas.O sakykit tokiu atveju kai vezates dovanu,tai ar zino jubiliato mamyte,kad bus tortas?Nes jei mama rupinasi tortu ir dar tokio svorio gauna dovanu,tai ka zinau.....
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 09 07, 19:42)
koks jo diametras apatinio tortuko ?
plius minus 17-13-9
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 09 07, 20:32)
.O sakykit tokiu atveju kai vezates dovanu,tai ar zino jubiliato mamyte,kad bus tortas?Nes jei mama rupinasi tortu ir dar tokio svorio gauna dovanu,tai ka zinau.....
niekada nesavivaliauju arba paprašo arba paklausiu ar turės tortuką šiais laikais kai visko pilna ir tie vaikai dovanų gauna daugiau negu proto, tai man labai patogu padovanot tortuką
QUOTE(akvilyte @ 2012 09 07, 20:44)
tai man labai patogu padovanot tortuką
mes labai patogus sveciai
iš pradžių norėjau labai išgirti erikiuką, labai faina pilis, paskui žiūriu hamburgeris fainas, ryklys nerealus, triaukštis su žirafiuku tiesiog fantastiškas, atleiskit jei ko nepaminėjau, kiekvienam puslapį vis aikteldėdavau nuostabu
Vaidosee,nu jau mesainis!!! sesuo turetu buti patenkinta beje,kaip ten ta kotleta padarei
Ginger,superinis ryklys! ir tie kruvini dantys..
Akvilyte,labai tikroviskas,labai fainas torciukas! viskas ten tvarkoj su tuo celiulitu
ir siaip,visi labai grazus tortukai,kuriu nepaminejau aciu ,kad esat,yra kur akis paganyti!
Ginger,superinis ryklys! ir tie kruvini dantys..
Akvilyte,labai tikroviskas,labai fainas torciukas! viskas ten tvarkoj su tuo celiulitu
ir siaip,visi labai grazus tortukai,kuriu nepaminejau aciu ,kad esat,yra kur akis paganyti!
klausykit, draugė mane prigąsdino, kad cukraus mase dengto torto negalima laikyti šaldytuve, nes sukietės masė aš kaip tik galvojau šaldytuve laikyti, kad nekietėtų
prašau pasakykit ar cukraus mase dengto torto tikrai negalima laikyti šaldytuve?
(masę dariau pagal cipciuką - cukraus mase)
prašau pasakykit ar cukraus mase dengto torto tikrai negalima laikyti šaldytuve?
Laikomi tortai kaip ir visi šaldytuve , jie truputi apkieteje , bet tikrai ne tiek kad neprapjautum
QUOTE(Antalija* @ 2012 09 08, 14:53)
klausykit, draugė mane prigąsdino, kad cukraus mase dengto torto negalima laikyti šaldytuve, nes sukietės masė aš kaip tik galvojau šaldytuve laikyti, kad nekietėtų
tai tokia ir draugė Taigi tortas tiesiog privalo būti šaldytuve visą laiką, nuo pagaminimo iki valgymo - KREMAI gali pradėti gesti, rūgti.
Na aišku, masė sukietės, ir ne tik šaldytuve, jeigu dengsit tortą tarkim su mexican paste arba gum paste. Bet jeigu dengsit mase SKIRTA TORTŲ DENGIMUI, tai net ir šaldytuve ta masė liks lengvai pjaunama.
QUOTE(Evelinčiksa @ 2012 09 08, 14:09)
Laikomi tortai kaip ir visi šaldytuve , jie truputi apkieteje , bet tikrai ne tiek kad neprapjautum
ačiū už atsakymą
QUOTE(naitas @ 2012 09 08, 16:06)
tai tokia ir draugė Taigi tortas tiesiog privalo būti šaldytuve visą laiką, nuo pagaminimo iki valgymo - KREMAI gali pradėti gesti, rūgti.
Na aišku, masė sukietės, ir ne tik šaldytuve, jeigu dengsit tortą tarkim su mexican paste arba gum paste. Bet jeigu dengsit mase SKIRTA TORTŲ DENGIMUI, tai net ir šaldytuve ta masė liks lengvai pjaunama.
fuuui kaip palengvėjo nes ir man pasirodė keista, kaip čia negalima šaldytuve laikyt
Sveikutės,ačiū už gražius žodžius mano burgeriui
Kotletukas,sviesūs ir tamsūs biskvitų trupiniai,sumaišyti su sviestiniu kremu
QUOTE(umedyte @ 2012 09 08, 10:06)
beje,kaip ten ta kotleta padarei
Kotletukas,sviesūs ir tamsūs biskvitų trupiniai,sumaišyti su sviestiniu kremu