KLAUNAS NEREALUS
cukrines geles noreciau ir as taip ismokti, bet siuo metu kursai man perbrangus, tai sakiau reiks vyrui sakyt, kad esant progai dovana butu man, kursai
merginos, norejau paklausti, ar imanoma slapia beze perplakti? nezinau ka ne taip padariau, regis kol plakiau viskas ejosi lyg ir gerai, isplakiau. paskui pastovejo dybenyje koki gera pusvalandi kol pradejau puosti torta ir beze pasidare kaip putesiai, tokia koreta ka as ne taip padariau?
vajezau,Keila,kooooks gelyciu grozis .As savo vestuviu torto puokste laikau sekcijoj,laabai matomoj vietoj .Dar karteli aciu uz ta grozi
Papildyta:
vajezau,Keila,kooooks gelyciu grozis .As savo vestuviu torto puokste laikau sekcijoj,laabai matomoj vietoj .Dar karteli aciu uz ta grozi
Papildyta:
QUOTE(kr1stute @ 2012 09 25, 19:11)
Papildyta:
Papildyta:
Kad tik macytu
Papildyta:
QUOTE(kr1stute @ 2012 09 25, 19:39)
kaip as cia taip du kartus ta pati parasiau
Jau koks klounas gražus
O čia pora mano
Jogurtinis su persikų gabaliukais, šlapia beze, pastiliažas. Vyro mamai.
O čia trijų žmonių gimtadieniams vienas tortas. Erikiuxxx bananinis. Labai skanus buvo. Visiems patiko.
O čia pora mano
Jogurtinis su persikų gabaliukais, šlapia beze, pastiliažas. Vyro mamai.
O čia trijų žmonių gimtadieniams vienas tortas. Erikiuxxx bananinis. Labai skanus buvo. Visiems patiko.
Dažnai skaitinėju temutę ir žaviuosi jūsų darbais.
Tad šiandien radus pasiūlymą, nutariau įdėt nuorodą, gal kam pravers:
http://www.zizu.lt/d...mp;city=Vilnius
Tad šiandien radus pasiūlymą, nutariau įdėt nuorodą, gal kam pravers:
http://www.zizu.lt/d...mp;city=Vilnius
ausrap, dėkui, aš kaip tik ieškojau kur raides nusipirkti nebrangiai, nes puošiu tik sau, ne pardavimams, tai kadien tortų nekepu, nesinori ir labai investuoti. Tik kaži ar gražiai raidės išsiims iš tų formelių ir šeip ar jis kokybiškas tas rinkinukas. Aišku nereikia kad būtų amžinas, bet ir kad nelūžtų po poros kartų panaudojimo Turėjau čia tokį vieną seniai jau pirktą, tai visiškas ššššš... Jei kas turit parašykit atsiliepimą, tik gal į až. nes turbūt čia nelabai galima temoje
Kiek ižiūriu, tai tam rinkiny raidės įspaudžiamos, ne išimamos.
As turiu sita ri nkini, siunciau per ebay, mokejau tiek pat. Ten raideles ir skaiciai yra ispaudziami I mase, del to kai dariau torta bokala, teko gerokai pavargti. Jei kas dar neaisku apie ta rinkini tai klauskit
Sveikos,
Eina sau, širdis apsalo puokštes pamačius, žiaur gražu
O klounas fantastika
ir kitų torta gražūs, bet šitie labiausiai įstrigo
Štai mano rusiškas, matot kaip ant viršaus nusidažo nesigauna man taip gražiai, nors per pusę kaip adrijai
Eina sau, širdis apsalo puokštes pamačius, žiaur gražu
O klounas fantastika
ir kitų torta gražūs, bet šitie labiausiai įstrigo
Štai mano rusiškas, matot kaip ant viršaus nusidažo nesigauna man taip gražiai, nors per pusę kaip adrijai
Sakykite, merginos, ant virsaus mases dazyti rekia su kokia kempinele? Kazkokia spes ar belekokia is maxsimkos nusipirkti?