Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

super "zuvyte" smile.gif nusikopinau, bandysiu ir as savo teciui kazka panasaus sumeistrauti smile.gif
Atsakyti
Sveikos kepėjėlės smile.gif

tortą kepu pirmą kartą, tai labai daug klausimų iškyla mastau.gif

noriu papuošti tortą panašiai kaip šioje foto
user posted image

cukraus masę pasidariau pagal šį cipciuko receptą:
"500g . cukraus pudros
1 kiausinio baltimas( neplaktas )
2 did. saukstai gero ( be skonio ) aliejaus
1 did. saukstas zelatinos ( butu gerai , kad turetumete tos baltosios , stiprios )."

nuoroda - cukraus mases receptas

ar ši masė tinkama ir papuošimus daryti?

pabandymui pridariau balionėlių kaip foto, maniau, kad masė nesukietės, nes su aliejumi, bet šiandien žiūriu viskas kieta kaip akmuo g.gif tai dabar bijau, pasakykit ar ta masė kai uždėsiu ant torto nesukietės kaip akmuo? g.gif

...balionėliai gavosi, skaičių pabijojau daryti, nes nebuvau tikra ar masė sukietės, bet dabar jau gailiuosi, kad nepadariau, na bet panaudosiu žvakę su vienetu.

Dar bandžiau tuos gyvūnus lipdyti, bet nelimpa dalys prie kūno doh.gif gal ši masė netinkama baibokams lipdyt? jei tinkama, tai kaip priklijuojat rankas, kojas ir kitas dalis prie kūno?
Atsakyti
merginos,gal galit padeti, nusilipdziau is pastilazao (asseni) figurele, nelbai man ten ji laikos, ale...ir galvoju kur ja geriau laikyti,kad kuo labiau sutvirtetu.. ar saldytuve, ar tiesiog ant spinteles..
labai laukiu ats
aciu
Atsakyti
QUOTE(ryto_rasa @ 2012 09 07, 15:24)
merginos,gal galit padeti, nusilipdziau is pastilazao (asseni) figurele, nelbai man ten ji laikos, ale...ir galvoju kur ja geriau laikyti,kad kuo labiau sutvirtetu.. ar saldytuve, ar tiesiog ant spinteles..
labai laukiu ats
aciu

jei pastilazas skirtas lipdymui, tai jis kieteja kambario temperaturoj.

Atsakau i savo pasvarstymus del melasos vietoj cukraus - negaiskit laiko- nesigauna biggrin.gif bandziau daryti slapia beze - snipstas - neissiplake. pakeiciau 1/2 dali cukraus melasa. skonis tai labai idomus... g.gif bet vis tiek isverciau lauk blush2.gif dabar laukiu kol atves mikseris, darysiu normalia... bigsmile.gif
ale ot mano tie norai israsdineti dvirati... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Antalija* @ 2012 09 07, 15:29)
pasakykit ar ta masė kai uždėsiu ant torto nesukietės kaip akmuo? g.gif

jei tinkama, tai kaip priklijuojat rankas, kojas ir kitas dalis prie kūno?[/b]

tokios nesu darius, bet siaip ant torto nesukieteja mases smile.gif nors man patinka kai pakieteja, bet niekada nesukieteja tiek kad neimanona pjaut butu smile.gif

vanduo, degtine, kiausinio baltymas 4u.gif

seniai besirodziau, bet kazkaip vel kaiavau darydama vaikiska tortuka... copy paste darytas, nesunkus bet aukstas smile.gif teko visas lentynas saldytuve isimt lotuliukas.gif vesimes dovanu pas berniuka smile.gif paskutini auksta nuceliulitinau, bet tiek glosciau ta maza torteliuka kad viskas nuo silumos leidosi doh.gif

user posted image
Atsakyti
wow!koks grozis!
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2012 09 07, 10:44)

gerulis bigsmile.gif

QUOTE(Gingerr @ 2012 09 07, 15:08)

super pavykes! thumbup.gif
QUOTE(akvilyte @ 2012 09 07, 17:38)

koks fainas! bigsmile.gif ir kokio jis svorio?
Atsakyti
kepu blynus tortui, kol nusisukusi krečiau košę į skardą mano vaikas jau iškeptą blyną apgraužė doh.gif

QUOTE(akvilyte @ 2012 09 07, 17:38)
tokios nesu darius, bet siaip ant torto nesukieteja mases smile.gif nors man patinka kai pakieteja, bet niekada nesukieteja tiek kad neimanona pjaut butu smile.gif

vanduo, degtine, kiausinio baltymas 4u.gif

seniai besirodziau, bet kazkaip vel kaiavau darydama vaikiska tortuka... copy paste darytas, nesunkus bet aukstas smile.gif teko visas lentynas saldytuve isimt  lotuliukas.gif  vesimes dovanu pas berniuka smile.gif  paskutini auksta nuceliulitinau, bet tiek glosciau ta maza torteliuka kad viskas nuo silumos leidosi  doh.gif

ačiū už atsakymą aciuks.gif

bet jau tavo torto gražumas blink.gif swoon.gif laaaabai gražus thumbup.gif wub.gif

o gal kas darėt iš tos masės kur aš pasiruošiau? būtų gerai sulaukti komentro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 09 07, 18:02)
ir kokio jis svorio?

su padeklu 4,4... padekla pamirsau pasvert.. pasversiu kai suvalgysim torta biggrin.gif bet manau tortas bus 3,5-3,8kg biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(melynas dangus @ 2012 09 07, 18:16)
jei pastilazas skirtas lipdymui, tai jis kieteja kambario temperaturoj.

Atsakau i savo pasvarstymus del melasos vietoj cukraus - negaiskit laiko- nesigauna  biggrin.gif  bandziau daryti slapia beze - snipstas - neissiplake. pakeiciau 1/2 dali cukraus melasa. skonis tai labai idomus...  g.gif  bet vis tiek isverciau lauk blush2.gif  dabar laukiu kol atves mikseris, darysiu normalia... bigsmile.gif
ale ot mano tie norai israsdineti dvirati...  lotuliukas.gif

aciu
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2012 09 07, 09:44)

bigsmile.gif toks tikroviskas thumbup.gif

QUOTE(Gingerr @ 2012 09 07, 14:08)

Saunuole, puikus tortukas 4u.gif

QUOTE(akvilyte @ 2012 09 07, 16:38)

WOW koks grazus mielas ir spalvingas wub.gif wub.gif wub.gif
ir sakyciau labai lengvas, kai toks aukstas tortukas bigsmile.gif
koks jo diametras apatinio tortuko ?
Atsakyti