Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Kokie pasakiski visu tortai , net geda savo kelti blush2.gif

Toks klausimelis , kas atsitiko su mano beze? kai padariau atrodo viskas buvo gerai stovejo dzibukai kaip akmeniniai vidurnakti ejau ziuret ar nesusileido viskas buvo tvarkoje, bet diena isemus is saldytuvo ir padejus ant stalo jie pradejo leistis po mazu g.gif mazu gal del to kad po apacia nepatepiau sviestinio kremo,( greitas reikalas buvo neturejau kaip blush2.gif ir is ko ) ir kaip reaguoja beze i sviestini plikyta krema?
Atsakyti
Sveikos, kepejeles

Na ir grožių po savaitgalio užderėjo smile.gif

šachmatinis wub.gif rudeninis su moliūgais wub.gif barbė ir vestuvinis wub.gif erikiuxxx krykštynų, labai gražiai aprengta mergytė wub.gif

QUOTE(@adrij@ @ 2012 09 22, 08:25)
Uzbonėlį spec. taip palikau , juostom ,  netapšnojau kempine , nes norėjau išgauti tikro molio efektą .

Uzbonėlis kaip tikras wub.gif kai tappšnojat kempine, kiek ant kiek dažų pasidarot? ta prasme, kiek lašų dažų ir kiek vandens ar degtinės? Klausiu todėl, kad bandžiau tapšnot ir aš, nė velnio nesigauna. Ten kur su kempine patapšnoju, ten toj vietoj visi dažai atsikelia, palieka plėmais balta doh.gif vis tiek teptuku tepiau, o gaunasi dryžiais. Sakau, gal reikia daugiau dažus praskiest, bet tada vėl gausis vos ne vanduo, nubėgs viskas. Vėliau įkelsiu parodysiu, kaip gavos, dariau savaitgalį su rusiškais elementais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jumakavec: 24 rugsėjo 2012 - 10:14
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 09 24, 10:11)

kokie visi grazus! bigsmile.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif gražumynų gamintojos 4u.gif
Dariau šlapią beze, lyg ir gavosi, bet norėjau paklaust - jos paviršius taip ir nekietėja? Nes gavau kritikos, kad turi būti apkietėję. rolleyes.gif
Tai kaip turi būti?
Atsakyti
Tai kad šlapia beze nekietėja
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 09 24, 12:32)

o kaip ta kita vadinasi, kur kietėja? bigsmile.gif
Nu va velnias, netinka mano chebrai jinai
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2012 09 24, 12:50)
o kaip ta kita vadinasi, kur kietėja?  bigsmile.gif
Nu va velnias, netinka mano chebrai jinai

beze
http://www.supermama...?...78104&st=36
Atsakyti
Sveiki.
Rasa_zyk nugi super blink.gif
@dria@, zodziu neturiu kaip visada rolleyes.gif
Kitu tortai taip pat labai labai 4u.gif

cia maniskis naujai iskeptai vairuotojai:
Turtingas kavos 2,1 kg, slapia beze, pastilazas.
[attachmentid=224756]
Atsakyti
[quote=dani84,2012 09 24, 00:29]
labai dekinga uz issamu atsakyma 4u.gif gavau pakankamai informacijos pradeti savo pabandymus mirksiukas.gif

[quote=Rasa_zyk,2012 09 24, 08:11]
labai grazus visi thumbup.gif .as vis dairausi i krikstynu tortus...turiu tris savaites pasiruosimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 09 24, 12:32)

Teisingai paruoštos šlapios beze paviršius sukietėja, dar priklauso nuo patalpų ir šaldytuvo drėgmės
Atsakyti
grazus tortukai 4u.gif
QUOTE(likta @ 2012 09 24, 14:24)
Teisingai paruoštos šlapios beze paviršius sukietėja, dar priklauso nuo patalpų ir šaldytuvo drėgmės

sukieteja? g.gif
nu man kartais nelabai, o kartais toks kaip morengiukas apdziuna kaip guminis tas virsus g.gif nors viska darau vienodai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dani84 @ 2012 09 21, 01:33)

pasirodysiu savo kelis tortukus  blush2.gif

rafaelo tortukas, puostas migdolais, saldainiukais, valgomu popierium.

Įdomūs tortukai
O valgomo popieriaus iš kur gaunate. Aš tai tik tokius a le paplotėlius nedidelius radau.

Atsakyti