Kokie pasakiski visu tortai , net geda savo kelti
Toks klausimelis , kas atsitiko su mano beze? kai padariau atrodo viskas buvo gerai stovejo dzibukai kaip akmeniniai vidurnakti ejau ziuret ar nesusileido viskas buvo tvarkoje, bet diena isemus is saldytuvo ir padejus ant stalo jie pradejo leistis po mazu mazu gal del to kad po apacia nepatepiau sviestinio kremo,( greitas reikalas buvo neturejau kaip ir is ko ) ir kaip reaguoja beze i sviestini plikyta krema?
Sveikos, kepejeles
Na ir grožių po savaitgalio užderėjo
šachmatinis rudeninis su moliūgais barbė ir vestuvinis erikiuxxx krykštynų, labai gražiai aprengta mergytė
Uzbonėlis kaip tikras kai tappšnojat kempine, kiek ant kiek dažų pasidarot? ta prasme, kiek lašų dažų ir kiek vandens ar degtinės? Klausiu todėl, kad bandžiau tapšnot ir aš, nė velnio nesigauna. Ten kur su kempine patapšnoju, ten toj vietoj visi dažai atsikelia, palieka plėmais balta vis tiek teptuku tepiau, o gaunasi dryžiais. Sakau, gal reikia daugiau dažus praskiest, bet tada vėl gausis vos ne vanduo, nubėgs viskas. Vėliau įkelsiu parodysiu, kaip gavos, dariau savaitgalį su rusiškais elementais...
Na ir grožių po savaitgalio užderėjo
šachmatinis rudeninis su moliūgais barbė ir vestuvinis erikiuxxx krykštynų, labai gražiai aprengta mergytė
QUOTE(@adrij@ @ 2012 09 22, 08:25)
Uzbonėlį spec. taip palikau , juostom , netapšnojau kempine , nes norėjau išgauti tikro molio efektą .
Uzbonėlis kaip tikras kai tappšnojat kempine, kiek ant kiek dažų pasidarot? ta prasme, kiek lašų dažų ir kiek vandens ar degtinės? Klausiu todėl, kad bandžiau tapšnot ir aš, nė velnio nesigauna. Ten kur su kempine patapšnoju, ten toj vietoj visi dažai atsikelia, palieka plėmais balta vis tiek teptuku tepiau, o gaunasi dryžiais. Sakau, gal reikia daugiau dažus praskiest, bet tada vėl gausis vos ne vanduo, nubėgs viskas. Vėliau įkelsiu parodysiu, kaip gavos, dariau savaitgalį su rusiškais elementais...
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 09 24, 10:11)
kokie visi grazus!
Labutis gražumynų gamintojos
Dariau šlapią beze, lyg ir gavosi, bet norėjau paklaust - jos paviršius taip ir nekietėja? Nes gavau kritikos, kad turi būti apkietėję.
Tai kaip turi būti?
Dariau šlapią beze, lyg ir gavosi, bet norėjau paklaust - jos paviršius taip ir nekietėja? Nes gavau kritikos, kad turi būti apkietėję.
Tai kaip turi būti?
Tai kad šlapia beze nekietėja
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 09 24, 12:32)
o kaip ta kita vadinasi, kur kietėja?
Nu va velnias, netinka mano chebrai jinai
Sveiki.
Rasa_zyk nugi super
@dria@, zodziu neturiu kaip visada
Kitu tortai taip pat labai labai
cia maniskis naujai iskeptai vairuotojai:
Turtingas kavos 2,1 kg, slapia beze, pastilazas.
[attachmentid=224756]
Rasa_zyk nugi super
@dria@, zodziu neturiu kaip visada
Kitu tortai taip pat labai labai
cia maniskis naujai iskeptai vairuotojai:
Turtingas kavos 2,1 kg, slapia beze, pastilazas.
[attachmentid=224756]
[quote=dani84,2012 09 24, 00:29]
labai dekinga uz issamu atsakyma gavau pakankamai informacijos pradeti savo pabandymus
[quote=Rasa_zyk,2012 09 24, 08:11]
labai grazus visi .as vis dairausi i krikstynu tortus...turiu tris savaites pasiruosimui
labai dekinga uz issamu atsakyma gavau pakankamai informacijos pradeti savo pabandymus
[quote=Rasa_zyk,2012 09 24, 08:11]
labai grazus visi .as vis dairausi i krikstynu tortus...turiu tris savaites pasiruosimui
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 09 24, 12:32)
Teisingai paruoštos šlapios beze paviršius sukietėja, dar priklauso nuo patalpų ir šaldytuvo drėgmės
grazus tortukai
sukieteja?
nu man kartais nelabai, o kartais toks kaip morengiukas apdziuna kaip guminis tas virsus nors viska darau vienodai
QUOTE(likta @ 2012 09 24, 14:24)
Teisingai paruoštos šlapios beze paviršius sukietėja, dar priklauso nuo patalpų ir šaldytuvo drėgmės
sukieteja?
nu man kartais nelabai, o kartais toks kaip morengiukas apdziuna kaip guminis tas virsus nors viska darau vienodai