Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Grietinėle smile.gif .

Aš ryžių popierių dėjau ant pastilažo , netirpo , gerai laikė spalvas ( tortas per naktį buvo šaltai ) , bet kai kur iškilo kelios puslytės .
Kiek žinau , ant kremo jis išlaiko atspalvius tik kažkiek tai valandų ( grietinėlės ) .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 23 rugsėjo 2012 - 16:16
ot tai aciu uz greita atsakyma 4u.gif tada dar paklausiu:
grietinele buvo su standikliu ar be jo(cia vel apie ta rudenini tortuka );
dar del ryziu popieriaus...ar ant jo galima su dazais dazyti (piesti,tapyti ir pan.) kaip ir ant pastilazo?manyciau gal tik ne slapiai g.gif
ir vel aciu uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
Aš nenaudoju standiklio smile.gif .

Apie kitus darbus su ryžiniu popieriumi negaliu pasakyti , nedariusi .
Atsakyti
@drija jusu tortai pasakiski. dar prie visu klausimu noriu paklausti kokia forma naudojat drugeliams kuris ant puodynes su pukuotuku? man jie be galo grazus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 09 22, 10:25)

Ir kaip galejau nepastebeti siu groziu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif .............
Atsakyti
Sveikutes.Atnesu savaji.Kirbes medutis,pastilazas.[COLOR=yellow]beje,kokiomis svarstyklemis sveriate tortus?turiu tik maistines iki 3 kg,bet tortai gaunasi didesni....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(umedyte @ 2012 09 23, 21:30)
Sveikutes.Atnesu savaji.Kirbes medutis,pastilazas.[COLOR=yellow]beje,kokiomis svarstyklemis sveriate tortus?turiu tik maistines iki 3 kg,bet tortai gaunasi didesni....

labai grazus smile.gif naudoju mergaiciu patarima jei tortukas virsija mano svarstykliu galimybes smile.gif ji uzdejus "nunulinu" na lyg nuimciau tara ir pakeli rodo tortuko svori tik su minuso zenkliuku smile.gif be to visad atminusuoju padekliukus ir barbes (jei jos torte biggrin.gif), su kitokiom figurelem dar neteko daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MergickaN @ 2012 09 23, 20:29)
@drija jusu tortai pasakiski. dar prie visu klausimu noriu paklausti kokia forma naudojat drugeliams kuris ant puodynes su pukuotuku? man jie be galo grazus. 4u.gif

Silikoninis moldas smile.gif .

IwonaBogd , čia tiek gražių tortų , kad man irgi galva apsisuka , gal kurių ir nepaminiu , bet ne dėl to , kad negražu , o dėl to , kad pasimetu tarp visų grožių smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 23 rugsėjo 2012 - 21:43
Visų jūsų, mergaitės, tortai labai gražūs wub.gif aš stebiuosi, iš kur jūs semiatės tiek idėjų...
Niekaip nepavyko nulipdyti gražaus Nemo... Rafaelo, mmg
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nora25: 23 rugsėjo 2012 - 21:51
Ramune v. aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(okmantes @ 2012 09 23, 16:50)
laba diena,mergaites  smile.gif .turiu pora klausimeliu:
kas naudojat ryziu popieriu (valgoma popieriu) puosti tortams, ant kokio kremo ji galima deti,nebijant, kad jis istirps, pasigarbanuos ar dar kas atsitiks...
@drij@ , kokiu kremu puostas Jusu paskutinis tortukas (tas mazas rudeninis-pasitaskymui  biggrin.gif )?

as puosiu tortukus naudodama ta popieriu ax.gif as dedu ji ant sviestinio kremo (sviestas+kondensuotas pienas), niekas niekur neiskyla, spalvos nesilieja. man patinka ax.gif piesiu ant jo maistiniais dazais.
sitam tortuka virsus dengtas valgomu popierium, piesta maistiniais dazais. tik foto labai prasta, velu vakara daryta blush2.gif
user posted image

esu bandzius deti ir ant grietineles, plaktos be jokiu standikliu. tai vietomis tas popierius bande pasigarbatos, bet kadangi piesiau ant so sokoladu, tai jis kiek prispaude ta popieriu, bet daugiau niekad nebedesiu ant grietineles, daug geriau ant sviestinio mirksiukas.gif

ai prisiminiau, dar esu dejus ta popieriu ant tortuko tepto slapia beze, tai irgi viskas gerai buvo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dani84: 24 rugsėjo 2012 - 01:31
Sveikos grožių kūrėjos bigsmile.gif

Visų tortukai puikūs wub.gif . Labiausiai įstrigę Erikiuko pilis bigsmile.gif thumbup.gif , ratas irgi cool.gif super , Adrija kaip visada wub.gif numero uno . Gal galite pašnibžėti kur drugelių moldas buvo pirktas, tyliai, be komercijos unsure.gif , nerealūs tie drugeliai wub.gif

Mano keletas
Vis dar krikštynos tongue.gif , ....batukai batukai batukai ..... wub.gif , bet man jei visai patinka biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Keksiukai prie krikštynų tortuko

user posted image
Gimtadienio voras

user posted image
Rudeninis
user posted image
Atsakyti