Grietinėle .
Aš ryžių popierių dėjau ant pastilažo , netirpo , gerai laikė spalvas ( tortas per naktį buvo šaltai ) , bet kai kur iškilo kelios puslytės .
Kiek žinau , ant kremo jis išlaiko atspalvius tik kažkiek tai valandų ( grietinėlės ) .
ot tai aciu uz greita atsakyma tada dar paklausiu:
grietinele buvo su standikliu ar be jo(cia vel apie ta rudenini tortuka );
dar del ryziu popieriaus...ar ant jo galima su dazais dazyti (piesti,tapyti ir pan.) kaip ir ant pastilazo?manyciau gal tik ne slapiai
ir vel aciu uz atsakymus
grietinele buvo su standikliu ar be jo(cia vel apie ta rudenini tortuka );
dar del ryziu popieriaus...ar ant jo galima su dazais dazyti (piesti,tapyti ir pan.) kaip ir ant pastilazo?manyciau gal tik ne slapiai
ir vel aciu uz atsakymus
@drija jusu tortai pasakiski. dar prie visu klausimu noriu paklausti kokia forma naudojat drugeliams kuris ant puodynes su pukuotuku? man jie be galo grazus.
QUOTE(@adrij@ @ 2012 09 22, 10:25)
Ir kaip galejau nepastebeti siu groziu .............
QUOTE(umedyte @ 2012 09 23, 21:30)
Sveikutes.Atnesu savaji.Kirbes medutis,pastilazas.[COLOR=yellow]beje,kokiomis svarstyklemis sveriate tortus?turiu tik maistines iki 3 kg,bet tortai gaunasi didesni....
labai grazus naudoju mergaiciu patarima jei tortukas virsija mano svarstykliu galimybes ji uzdejus "nunulinu" na lyg nuimciau tara ir pakeli rodo tortuko svori tik su minuso zenkliuku be to visad atminusuoju padekliukus ir barbes (jei jos torte ), su kitokiom figurelem dar neteko daryti
QUOTE(MergickaN @ 2012 09 23, 20:29)
@drija jusu tortai pasakiski. dar prie visu klausimu noriu paklausti kokia forma naudojat drugeliams kuris ant puodynes su pukuotuku? man jie be galo grazus.
Silikoninis moldas .
IwonaBogd , čia tiek gražių tortų , kad man irgi galva apsisuka , gal kurių ir nepaminiu , bet ne dėl to , kad negražu , o dėl to , kad pasimetu tarp visų grožių .
Ramune v. aciu
QUOTE(okmantes @ 2012 09 23, 16:50)
laba diena,mergaites .turiu pora klausimeliu:
kas naudojat ryziu popieriu (valgoma popieriu) puosti tortams, ant kokio kremo ji galima deti,nebijant, kad jis istirps, pasigarbanuos ar dar kas atsitiks...
@drij@ , kokiu kremu puostas Jusu paskutinis tortukas (tas mazas rudeninis-pasitaskymui )?
kas naudojat ryziu popieriu (valgoma popieriu) puosti tortams, ant kokio kremo ji galima deti,nebijant, kad jis istirps, pasigarbanuos ar dar kas atsitiks...
@drij@ , kokiu kremu puostas Jusu paskutinis tortukas (tas mazas rudeninis-pasitaskymui )?
as puosiu tortukus naudodama ta popieriu as dedu ji ant sviestinio kremo (sviestas+kondensuotas pienas), niekas niekur neiskyla, spalvos nesilieja. man patinka piesiu ant jo maistiniais dazais.
sitam tortuka virsus dengtas valgomu popierium, piesta maistiniais dazais. tik foto labai prasta, velu vakara daryta
esu bandzius deti ir ant grietineles, plaktos be jokiu standikliu. tai vietomis tas popierius bande pasigarbatos, bet kadangi piesiau ant so sokoladu, tai jis kiek prispaude ta popieriu, bet daugiau niekad nebedesiu ant grietineles, daug geriau ant sviestinio
ai prisiminiau, dar esu dejus ta popieriu ant tortuko tepto slapia beze, tai irgi viskas gerai buvo
Sveikos grožių kūrėjos
Visų tortukai puikūs . Labiausiai įstrigę Erikiuko pilis , ratas irgi super , Adrija kaip visada numero uno . Gal galite pašnibžėti kur drugelių moldas buvo pirktas, tyliai, be komercijos , nerealūs tie drugeliai
Mano keletas
Vis dar krikštynos , ....batukai batukai batukai ..... , bet man jei visai patinka
Keksiukai prie krikštynų tortuko
Gimtadienio voras
Rudeninis
Visų tortukai puikūs . Labiausiai įstrigę Erikiuko pilis , ratas irgi super , Adrija kaip visada numero uno . Gal galite pašnibžėti kur drugelių moldas buvo pirktas, tyliai, be komercijos , nerealūs tie drugeliai
Mano keletas
Vis dar krikštynos , ....batukai batukai batukai ..... , bet man jei visai patinka
Keksiukai prie krikštynų tortuko
Gimtadienio voras
Rudeninis