@drija, nuostabus ruudeninis
Erikiuxx, krikstynu labai grazus
Keila, kuur ziurkyte pasaka ir taip skaniai arodo
@adrij@-aciu uz atsakyma
keila-jetus kokia grozybe,nu kaip tokius valgyt,tik grozetis galima
keila-jetus kokia grozybe,nu kaip tokius valgyt,tik grozetis galima
+2012 09 22, 07:34-->
Ačiū , taip sukėliau plaukus , nors anūkytė prašė , kad būtų ilgi plaukai , bet man tie krentantys plaukai ant torto , nelabai estetiškai atrodo , kai suvalgys suknutę , galės paleisti plaukus .
Viską blizginu konjaku , arba degtine .
Dar keli rytinukai .
Uzbonėlį spec. taip palikau , juostom , netapšnojau kempine , nes norėjau išgauti tikro molio efektą .
Šitas labai mažas , antras prie ano vakarykščio rudeninio .... tortukas mažiui taškymuisi , na aš ne kaip į tai žiūriu , bet kaip tame posakyje " nei mano daržas , nei mano pupos " ( sienos ir lubos ) , todėl puoštas kremu , kad į linoliaumą nenusilaužtų pirštukų .
QUOTE(Bridz @ 2012 09 22, 07:34)
Labai patiko sachmatu ideja
O @adrij@s barbe tai nuostabi, jus gal jai ir sukuosena dar padaret? ir tas kitas labai patiko su moliugais , tokie blizgantys, kiba importiniai, o ne pas mus skinti
]
O @adrij@s barbe tai nuostabi, jus gal jai ir sukuosena dar padaret? ir tas kitas labai patiko su moliugais , tokie blizgantys, kiba importiniai, o ne pas mus skinti
]
Ačiū , taip sukėliau plaukus , nors anūkytė prašė , kad būtų ilgi plaukai , bet man tie krentantys plaukai ant torto , nelabai estetiškai atrodo , kai suvalgys suknutę , galės paleisti plaukus .
Viską blizginu konjaku , arba degtine .
Dar keli rytinukai .
Uzbonėlį spec. taip palikau , juostom , netapšnojau kempine , nes norėjau išgauti tikro molio efektą .
Šitas labai mažas , antras prie ano vakarykščio rudeninio .... tortukas mažiui taškymuisi , na aš ne kaip į tai žiūriu , bet kaip tame posakyje " nei mano daržas , nei mano pupos " ( sienos ir lubos ) , todėl puoštas kremu , kad į linoliaumą nenusilaužtų pirštukų .
@adrija@, kaip isgavot ta grazia ruda spalva ant medaus asotelio? , labai graziai atrodo.
gražu atėjau, pažiūrėjau ir išėjau
gero laisvaitgalio, bitės- Majos
gero laisvaitgalio, bitės- Majos
QUOTE(*Keila* @ 2012 09 21, 22:50)
Atnesu savo viena labai valgoma
*Keila*, jus tuos vamzdelius pati darot ar kazkur perkat? Kei perkat, tai gal galit pasakyt kur?
o jau uzbonelis koks fainas!
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 09 21, 21:20)
Nuostabus abu
QUOTE(*Keila* @ 2012 09 21, 22:50)
Atnesu savo viena labai valgoma
tai graziausias is man matytu valgomu
QUOTE(@adrij@ @ 2012 09 22, 09:25)
SUPER SUPER grazus uzbonelis, kaip tikras Auksines rankos pas jus
As apakus koks tortu grazumas!!!! Vieni uz kitus grazesni
Mingailiux super sachamtu lenta
ramune.v cia tortukas maziukas ar padekliukas didelis? grazus meskuciai
*saules_zuikutis* kaip visada
@adrij@ ...... atsistojus paplojau uz sedevrus jau ta puodyne, atrodo kaip tikra o gal ji tikra ir tie visi grybukai... kaip porcelianiniai.. ech...
erikiuxxx kruosptumas neispasakytas, kiekviena detale apgalvota, ... labai grazu
Mingailiux super sachamtu lenta
*saules_zuikutis* kaip visada
@adrij@ ...... atsistojus paplojau uz sedevrus jau ta puodyne, atrodo kaip tikra o gal ji tikra ir tie visi grybukai... kaip porcelianiniai.. ech...
erikiuxxx kruosptumas neispasakytas, kiekviena detale apgalvota, ... labai grazu
@adrij@, Keila
aciu tortukas 2kg (18cm) padekliukas 29cm (vat tik tokius takart turejau realiai l. daug laisvos vietos nebuvo, cia i prieki daugiau palikta)
QUOTE(Nevute @ 2012 09 22, 16:28)
aciu tortukas 2kg (18cm) padekliukas 29cm (vat tik tokius takart turejau realiai l. daug laisvos vietos nebuvo, cia i prieki daugiau palikta)