Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 09 19, 12:33)

AUTOMOBILIO RATAS , JUODAS MISKAS 3,2 kg. pastilazas pagal cipciuka

Koks gražus thumbup.gif
jei sakai, kad nedažei ant viršaus juodais dažais, tai pylei į želatiną? Bet tai sakyčiau ryškiai nusidažė g.gif Aš šiandien raudoną dariaus, 4 lašus įlašinau, ir gavosi rožinė o ne raudona, Vis tik reiiks ant viršaus dažyt.

QUOTE(p Raganyte @ 2012 09 19, 14:39)
Puostas su plikytu sviestiniu kremu - ,,AJ'' berods receptukas - liuks dekoravosi.

Koks čia kremukas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jumakavec @ 2012 09 20, 12:28)
Koks gražus  thumbup.gif
jei sakai, kad nedažei ant viršaus juodais dažais, tai pylei į želatiną? Bet tai sakyčiau ryškiai nusidažė g.gif Aš šiandien raudoną dariaus, 4 lašus įlašinau, ir gavosi rožinė o ne raudona, Vis tik reiiks ant viršaus dažyt.

As kai noriu raudona isgaut ciut ne puse saukstelio dazu idedu i zelatina doh.gif
Atsakyti
Mano praitos savaitės arkliukas. Jogurtinis su persikais, pastiliažas, 1,6kg
user posted image
Krepšinio kamuolys, cipciuko medaus, pastiliažas, 1,4kg
user posted image
Ir paprasta knyga, jogurtinis su persikais, 3,5kg
user posted image
Atsakyti
Nenorejau komentuoti "nekomentuojamoj" temoj. Bet ten kazkoks burdakas jau gaunasi. Nuorodu prikrauta be jokios tavrkos.

Atsiprasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2012 09 20, 14:38)
Nenorejau komentuoti "nekomentuojamoj" temoj. Bet ten kazkoks burdakas jau gaunasi. Nuorodu prikrauta be jokios tavrkos.

Atsiprasau  4u.gif

ir as is pradziu nesupratau tu nuorodu i internetine parduotuve, bet paskui pamaciau kad tu knygu kelis puslapius galima nemokamai paskaityti.. Nors realiai ten nieko gero nerodo, pvz kaip pasidaryti grazu torta su grazia aguona: pasigaminkite aguona, kaip parodyta 80 puslapyje esancioje pamokoje. O to 80 psl. aisku kad nemokamai nerodo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynas dangus: 20 rugsėjo 2012 - 15:00
QUOTE(astuftis @ 2012 09 20, 14:33)
Mano praitos savaitės arkliukas.

jei jau padarytas sokinejimo barjeras,tai cia jau visas zirgas bigsmile.gif biggrin.gif
grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2012 09 20, 15:38)

Atsiprasau  4u.gif

aha reik rasyt moderatorem kad ten tvarka padarytu nes tokiu nesamoniu prikelta doh.gif

---
MERGAITES jei jau koks paveksliukas patiko issisaugokit savo kompe, bet nekiskit foto i santrauku tema doh.gif
o jei dedat nuorodas tai koki aprasymuka ar foto dar idekit, kad butu aisku kas ten, o ne tik uzrasas "grazu gal kam tiks..." doh.gif
Atsakyti
snikers 2700gr
user posted image
user posted image
Atsakyti
*saules_zuikutis*
lova superinė thumbup.gif ale tik ko tas vaikis taip persigandęs g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 09 20, 20:04)
*saules_zuikutis*
lova superinė thumbup.gif  ale tik ko tas vaikis taip persigandęs  g.gif  lotuliukas.gif

sakai persigandes?o gal sako- oooch buvo..! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 09 20, 19:40)
o gal sako- oooch buvo..!  lotuliukas.gif

jis vis dar devintam danguj biggrin.gif

Mergaitės, o kokie dažai geriausiai tinka sviestiniams kremams ar beze? Sausi ar geliniai? Ir kokie tinkamiausi valgymui? Na, kad galima nebijoti, kad ir vaikas suvalgys ax.gif Ar jei parašyta 'maistiniai', tai viskas su jais gerai?
Atsakyti
SZ - lova gerule biggrin.gif
QUOTE(saintlina @ 2012 09 20, 21:07)
Ar jei parašyta 'maistiniai', tai viskas su jais gerai?

thumbup.gif gerai gerai, oi prajuokinot lotuliukas.gif
as i sviestini (nors retai darau) dejau gelinius-man ok ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 20 rugsėjo 2012 - 21:34