Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 09 19, 16:24)
MERGAITES, ACIU ACIU visiems, kam patiko mano ratas 4u.gif 4u.gif  4u.gif 
ir labai labai laukiu patarimo del sidabriniu, ir taip apie blizgius dazus dazymo mirksiukas.gif

as naudoju va tokius http://sal2.puslapia.../americolor.htm ten apacioj yra blizgus dazai.....man patinka ir dar dulkes blizgias naudoju.....
Atsakyti
Kirbe, o tuos blizgancius dazus Americolor tu su teptuku tepi ar spec. aparatu?
Atsakyti
QUOTE(melynas dangus @ 2012 09 19, 18:08)
Sveikos, puosybos meistres smile.gif  ruosiuosi daryti torta, kuris bus puostas pastilazo detalemis (tos detales tures buti demesio centre), visas kitas torto apdengimas - tik fonas. pastilazo dengimui nenoriu. noriu kazkurio is kremu, gal sokoladini. Kuri patartumet naudoti tam "fonui"? ar visi kremai gerai sutaria su pastilazo detalemis?  4u.gif  busiu labai dekinga jei kas nors atsakys 4u.gif

Man patinka šlapia beze 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 09 19, 17:50)
Kirbe, o tuos blizgancius dazus Americolor tu su teptuku tepi ar spec. aparatu?

teptuku....neturiu aparato...bet as naudoju tik smulkiom detalem...pvz visam tortui neteko....su teptuku ko gero graziai neiseitu nudazyti.....
Atsakyti
atsakykit, prašau, kokiom proporcijom daryti sviestinį kremą iš sviesto ir cukraus pudros. 1:1?
4u.gif
Atsakyti

QUOTE(keno @ 2012 09 19, 16:40)
erikiuxx,tavo padeklas man lb tiktu laugh.gif

o tu paziurek JYSK parduotuveje, as ten pirkau si padekliuka, tai su akcija kainavo tik 9,9 lt

QUOTE(kirbe @ 2012 09 19, 17:17)
as naudoju va tokius http://sal2.puslapia.../americolor.htm ten apacioj yra blizgus dazai.....man patinka ir dar dulkes blizgias naudoju.....

Tai kur pirkti yra, maciau daug kur, bet kaip jais dazyti ??? kaip nauduoji tas dulkes ?

QUOTE(estella @ 2012 09 19, 21:41)
atsakykit, prašau, kokiom proporcijom daryti sviestinį kremą iš sviesto ir cukraus pudros. 1:1?
4u.gif

tai tokiom ir daryti, 1 prie vieno biggrin.gif
pvz. Jej imsi 100gr. svesto, tai 100gr, pudros reiktu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 09 19, 14:58)
Erikiuxxx, ruper padanga.
Nu bet as kaip padangiste tai pasakysiu...  ax.gif ... Ten karoliukai tai tipo dygliuotos padangos? tada reikia daugiau sudygliuoti. Arba visai nedeti karoliuku. Nebuna dygliu tik per viduri. Nu bet ne visi tarp padangu dirba, gal nesupras  lotuliukas.gif

Cia del grozio biggrin.gif pritruko karoliuku doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(estella @ 2012 09 19, 20:41)
4u.gif

aš iš akies , kad butų skanus .
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 09 20, 01:35)
o tu paziurek JYSK parduotuveje, as ten pirkau si padekliuka, tai su akcija kainavo tik 9,9 lt

kokio plocio yra tavo padekliukas? nes ten raso,kad 60cm,ar nebus lb didelis? (tipo pjaustymo lenta ten smile.gif )
Atsakyti
O kokias blizgias dulkes naudojat? Norėčiau kada pasidaryti pastilažo rutuliukus ir su kokiom perlo spalvos dulkėm juos padengti
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 09 20, 10:46)
O kokias blizgias dulkes naudojat? Norėčiau kada pasidaryti pastilažo rutuliukus ir su kokiom perlo spalvos dulkėm juos padengti

pasidarai pastilažo rutuliukus, padžiovini, prisipili tų perlo dulkių į kokį nors indelį, supili į jas rutuliukus ir volioji, indelio galus laikydama tai žemiau, tai aukščiau. Tik va nedariau nei karto. Įdomu, kiek tų dulkių turi būt g.gif visgi dapilti visada lengviau, negu perteklių valyt.
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2012 09 20, 08:24)
kokio plocio yra tavo padekliukas? nes ten raso,kad 60cm,ar nebus lb didelis? (tipo pjaustymo lenta ten smile.gif  )

mano padeklas ligtai 30cm., dabar neismatosiu ax.gif
Atsakyti