Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 09 19, 14:47)
Aciukas, 4u.gif
dar nesugalvojau, kokio skonio daryti, noreciau savo bananini, bet jis su pastilazu bus jau kitokio skonio unsure.gif , tai gal geriau tada snikersa darysiu, o nepameni kokio aukscio sijonas turetu buti ?

hmmm, kokio aukscio as matavau pagal barbes kojas biggrin.gif galiu pamatuoti jei domina. Va jei jau taip lygiai tai nuo slaunies virsaus (kiek zemiau nei liemuo) 17,5cm (iki pirstu galu smile.gif ). As abu kart pirkau barbes kur graziai kojos isiima, kisau be koju uz tai nedariau suknios zemintu liemeniu-laikesi stabiliai. tada sijona galima ir kiek mazesni daryt tongue.gif bet man ir gavos apie 17-18cm +/-
Atsakyti
Daug ratų mačiau. bet šitas wub.gif
Atsakyti
Erikiuxxx, ruper padanga.
Nu bet as kaip padangiste tai pasakysiu... ax.gif ... Ten karoliukai tai tipo dygliuotos padangos? tada reikia daugiau sudygliuoti. Arba visai nedeti karoliuku. Nebuna dygliu tik per viduri. Nu bet ne visi tarp padangu dirba, gal nesupras lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Mingailiux,2012 09 17, 17:57]
Na, pagaliau isbandziau ir as tas rozytes padarti ant torto. Labai patiko jas daryti thumbup.gif

Sveiki,gal galit pasakyt is kokio kremo formuojat rozytes 4u.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ugne23 @ 2012 09 19, 16:03)
Sveiki,gal galit pasakyt is kokio kremo formuojat rozytes  4u.gif  aciu  4u.gif

Slapia beze
Atsakyti
Sveiki, reikia patarimo... 4u.gif
Gyvas geles pries dedant ant torto - reikia i kolbele imerkti arba folija koteli apvynioti. O kaip su dirbtinemis gelemis? O kaip, jei tortukas bus su beze puostas - nusiteps geles?
Aciukas is anksto!

Ikeliu tortuka ta proga jusu teismui, tik apsvietimas lauko - apsiniauke buvo doh.gif :
Puostas su plikytu sviestiniu kremu - ,,AJ'' berods receptukas - liuks dekoravosi.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p Raganyte: 19 rugsėjo 2012 - 15:41
Sveikutes 4u.gif Man irgi reikia patarimo-kazkur skaiciau ,kad kvadratini torta yra sunkiau apdengti mase,nei apvalu g.gif ar tai tiesa,ar kazka sumaisiau? blush2.gif is anksto dekoju smile.gif
Atsakyti
Dekoju visoms atsakiusioms 4u.gif reiks bandyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 09 19, 13:33)
ir labai reikia jusu visu patarimo :

1. Kokiais dazai dazyti, ir kaip, kad iseitu sidabryne spalvyte ???
turiu miltelius sidabrinius, bet bandziau sausai ir su degtine, bet nieko neisejo verysad.gif
2. Reikia siandiena skubiai , iskepti barbe tortuka duktereciai,
bet ant greicio nerandu (kaskur buvo rasyta) kokiu diametru kepti biskvitukus, noriu kad tortukas butu apie 3kg., patarkyte prasau !!! 4u.gif

MERGAITES, ACIU ACIU visiems, kam patiko mano ratas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

ir labai labai laukiu patarimo del sidabriniu, ir taip apie blizgius dazus dazymo mirksiukas.gif
Aciu ramunei, del barbes darymo aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 19 rugsėjo 2012 - 16:26
merginos,visu torciukai 4u.gif thumbup.gif
man reikia patarimo....is ko padaryti padekla po tortu? tortas bus gan sunkus,apie 10kg ir aukstas..... tai,niekaip galva neisnesa,mazu azuola nurezti,ir pasidaryti hihihi.gif juokas pro asaras laugh.gif toli keliaus,nenoriu savo padeklo duoti,o tai atgausiu,po puses metu doh.gif
pasidalinkit mintimis ax.gif
Papildyta:
erikiuxx,tavo padeklas man lb tiktu laugh.gif
Atsakyti
erikiuxx,liux padanga
Atsakyti
Sveikos, puosybos meistres smile.gif ruosiuosi daryti torta, kuris bus puostas pastilazo detalemis (tos detales tures buti demesio centre), visas kitas torto apdengimas - tik fonas. pastilazo dengimui nenoriu. noriu kazkurio is kremu, gal sokoladini. Kuri patartumet naudoti tam "fonui"? ar visi kremai gerai sutaria su pastilazo detalemis? 4u.gif busiu labai dekinga jei kas nors atsakys 4u.gif
Atsakyti