Merginos, reikia pagalbos, apdengiau savo bokala ir tik dabar susigriebiau patikrint savo figurines raides, pasirodo jos ispaudziamos I mase ir joje palieka plona ispauda, o man tai reikia tokiu kaip dauguma cia turi, dabar nebezinau ka daryti
+2012 09 07, 10:22-->
o ispjauti neimanoma?
QUOTE(Bridz @ 2012 09 07, 10:22)
Merginos, reikia pagalbos, apdengiau savo bokala ir tik dabar susigriebiau patikrint savo figurines raides, pasirodo jos ispaudziamos I mase ir joje palieka plona ispauda, o man tai reikia tokiu kaip dauguma cia turi, dabar nebezinau ka daryti
o ispjauti neimanoma?
Ne, niekaip
Labas rytas
erikiuxxx pilis nuostabi,ideali,tiesiog tobula
+2012 09 07, 09:34-->
Na tada,bandyčiau įspausti ir dažais gražiai nudažyti,arba belieka darytis iš lapo trafaretus .
Atneš,dar vieną,sesės gimtadieniui,ji dabar labai sportuoja,dietinasi,tai va sakau tegu pasilepina,bent per gimtadienį
Turtingas kavos tortas.
erikiuxxx pilis nuostabi,ideali,tiesiog tobula
+2012 09 07, 09:34-->
QUOTE(Bridz @ 2012 09 07, 09:34)
Ne, niekaip
Na tada,bandyčiau įspausti ir dažais gražiai nudažyti,arba belieka darytis iš lapo trafaretus .
Atneš,dar vieną,sesės gimtadieniui,ji dabar labai sportuoja,dietinasi,tai va sakau tegu pasilepina,bent per gimtadienį
Turtingas kavos tortas.
+2012 09 07, 10:34-->
o etikete daryti netiktu? ale ant metalo raizyto ispausti ir uzklijuoti
QUOTE(Bridz @ 2012 09 07, 10:34)
Ne, niekaip
o etikete daryti netiktu? ale ant metalo raizyto ispausti ir uzklijuoti
Vaidose, oho, kaip apatitnai atrodo labai grazus torcikas
----------------------------
----------------------------
+2012 09 07, 10:54-->
O tu nenori tiesiog ranka uzrasyti?
Pavyzdziui:
QUOTE(Bridz @ 2012 09 07, 10:54)
O tu nenori tiesiog ranka uzrasyti?
Pavyzdziui:
Su ta etikete labai neblogas pavyzdukas, o su kuo rasoma? Aisingu? Pamirda dar prie savo backos priklijuoti keleta ornamentu, kazin galima aisingu prilipdyt ar reikia juo kitu? O gal tik su vandenuku laikytusi?
+2012 09 07, 11:36-->
Taip, rasyta su aisingu. O klijuoju as visada arba vandeniu, arba degtinyte. Gerai prilimpa
QUOTE(Bridz @ 2012 09 07, 11:36)
Su ta etikete labai neblogas pavyzdukas, o su kuo rasoma? Aisingu? Pamirda dar prie savo backos priklijuoti keleta ornamentu, kazin galima aisingu prilipdyt ar reikia juo kitu? O gal tik su vandenuku laikytusi?
Taip, rasyta su aisingu. O klijuoju as visada arba vandeniu, arba degtinyte. Gerai prilimpa
As rodau savaji, man cia buvo pats didziausias issukis nesu nei profe, nei gamintoja, tiesiog megeja )
taigi viduj medaus tortas su bananais, isore Italiskas morenginis sviestinis kremas. (Tokiu budu puosiau pirma karta, tad labai nepykit )
taigi viduj medaus tortas su bananais, isore Italiskas morenginis sviestinis kremas. (Tokiu budu puosiau pirma karta, tad labai nepykit )
QUOTE(Gingerr @ 2012 09 07, 15:08)
As rodau savaji, man cia buvo pats didziausias issukis nesu nei profe, nei gamintoja, tiesiog megeja )
ech , kokia akula simpatiška labai linksma taip ir traukia peleko atsikąsti
QUOTE(Gingerr @ 2012 09 07, 15:08)
taigi viduj medaus tortas su bananais
labai pavykes pabaisiukas
Papildyta:
Erikiuxx labai daili pilaite bet,tiek laiko puosti man miegas-sventas reikalas sakau,nemiegosiu per naktis,kai prasides,chm [klimaksas]tuomet ir taip nesimiega