Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sveikutes, o jau kokie tortai wub.gif
toks klausimelis, o jei as vietoj dazu ideciau truputi burokeliu sulciu pvz. Tarkim i pastilaza. Nieko blogo nenutiktu? g.gif
Atsakyti
SOS!! Kaip patartumėt papuošt tortą 13- mečiui. Ir dar be pastiliažo dengimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(griode @ 2012 09 19, 13:58)
toks klausimelis, o jei as vietoj dazu ideciau truputi burokeliu sulciu pvz. Tarkim i pastilaza. Nieko blogo nenutiktu?  g.gif

dar galima morkų ir špinatų. Blogo - nieko. Tik kas gausis g.gif Vienok, nebandysi - nežinosi.
Atsakyti
QUOTE(griode @ 2012 09 19, 12:58)
toks klausimelis, o jei as vietoj dazu ideciau truputi burokeliu sulciu pvz. Tarkim i pastilaza. Nieko blogo nenutiktu?  g.gif

erikiuxxx bande-gavos visai grazi rozine, tik nezinau kaip ten skonis ir darbas su tokiu pastilazu. g.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles 4u.gif 4u.gif 4u.gif

visu tortukai nuostabus wub.gif wub.gif wub.gif o labiausiai patiko @adrij@, NEVUTES , Keilos vestuviniai, mingailiux, leila10 tortukai,Dianaaa1215, dani84, pasta222, ramune.v, PELEDZIUKAS, su pakalnutemis ir sokoladisnis, ...ir tt...

Labai smagu kad daug daug kam patiko mano bananisnis tortukas bigsmile.gif thumbup.gif
========================

Atnesu ir savo darbeli parodyti, niekur info neradau kaip daryti, tai bandziau pati, gal truputi ir panasus gavosi. laukiu patarymu, gal kaska reiketu kitaip daryti, keisti? Norejau ant virsaus juodai dazyti, bet taip ir nedrisau biggrin.gif
Kokiais dazai dazyti, ir kaip, kad iseitu sidabryne spalvyte ???
turiu miltelius sidabrinius, bet bandziau sausai ir su degtine, bet nieko neisejo verysad.gif

AUTOMOBILIO RATAS , JUODAS MISKAS 3,2 kg. pastilazas pagal cipciuka
user posted image
user posted image

==========================

ir labai reikia jusu visu patarimo :

1. Kokiais dazai dazyti, ir kaip, kad iseitu sidabryne spalvyte ???
turiu miltelius sidabrinius, bet bandziau sausai ir su degtine, bet nieko neisejo verysad.gif
2. Reikia siandiena skubiai , iskepti barbe tortuka duktereciai,
bet ant greicio nerandu (kaskur buvo rasyta) kokiu diametru kepti biskvitukus, noriu kad tortukas butu apie 3kg., patarkyte prasau !!! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 19 rugsėjo 2012 - 14:02
QUOTE(jumakavec @ 2012 09 19, 13:10)
SOS!! Kaip patartumėt papuošt tortą 13- mečiui. Ir dar be pastiliažo dengimo g.gif

galit dzibuoti kamuoli (krepsinio, futbolo), galima deti virsuje plokstele pastilazo ten ka nors piesti ar aplikuoti, o sonus daryt beze ar pan. g.gif

erikiuxxx-super padangiukas smile.gif
o koks tortas viduj barbes bus? as darius is snikerio, puosta pastilazu su daug klosciu viena buvo 3kg kita apie 2,5kg (paprastas sijonas) kepiau 18 ir 16
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 19 rugsėjo 2012 - 13:38
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 09 19, 14:33)
Sveikos kepejeles 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Superinis ratas thumbup.gif ,gerai kad ir nedazei ant virsaus biggrin.gif

Beje mes sian ir degustavom tavaji bananini ...tik as grietinele iskeiciau i grietine...nes man grietinele per riebu ,tai skonis super ...
Atsakyti
QUOTE(griode @ 2012 09 19, 11:58)

dariau su burokeliu sultymis, lasinau ir nemazai jau i gatava pastilaza, skoniui man netrugde, ir visas nejauciau, o atrode taip, bet kita syki daryciau truputi kitaip (nes sunku buvo jos imaisyti i gatava pastilaza), tai manau kad daug geriau iseitu, ir riskesne spalvyte butu, jej zelatina brinkinti sultyse.
O dar buvau sugalvojusi, bet dar nebandziau, norejau isbandyti su visnyne ar esketroziu arbata, uzplikyti nemazai arbatos, ar pora pokeliu su mazai verdanciu vandens, o kai ataus, tai tame vandenuke isbrinkinti zelatina.

user posted image

QUOTE(ramune.v @ 2012 09 19, 13:34)
erikiuxxx-super padangiukas smile.gif
o koks tortas viduj barbes bus? as darius is snikerio, puosta pastilazu su daug klosciu viena buvo 3kg kita apie 2,5kg (paprastas sijonas) kepiau 18 ir 16

Aciukas, 4u.gif
dar nesugalvojau, kokio skonio daryti, noreciau savo bananini, bet jis su pastilazu bus jau kitokio skonio unsure.gif , tai gal geriau tada snikersa darysiu, o nepameni kokio aukscio sijonas turetu buti ?

QUOTE(***Meskute*** @ 2012 09 19, 13:37)
Superinis ratas  thumbup.gif ,gerai kad ir nedazei  ant virsaus  biggrin.gif

Beje mes sian ir degustavom tavaji bananini ...tik as grietinele iskeiciau i grietine...nes man grietinele per riebu ,tai skonis super ...

ACIUKAS 4u.gif
bet kodel dauguma mano, kad grietinele per riebu ? unsure.gif man grietine ir grietinele vienodo riebumo ax.gif Vat sviestinis kremas, tai tikrai jau riebus skaituosi bigsmile.gif mirksiukas.gif
Smagu kad patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 19 rugsėjo 2012 - 13:49
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 09 19, 14:47)

bet kodel dauguma mano, kad grietinele per riebu ? unsure.gif man grietine ir grietinele vienodo riebumo ax.gif  Vat sviestinis kremas, tai tikrai jau riebus skaituosi bigsmile.gif  mirksiukas.gif
Smagu kad patiko thumbup.gif

Todel kad angliskos grietineles riebumas kai susiplaka skiriasi nuo LT ...nespeji pradet plakt ir ji jau standi standi rolleyes.gif ,buciau LT buciau darius su grietinele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2012 09 19, 13:53)
Todel kad angliskos grietineles riebumas kai susiplaka skiriasi nuo LT ...nespeji pradet plakt ir ji jau standi standi rolleyes.gif ,buciau LT buciau darius su grietinele  4u.gif

O neperplakat jos, nes tada gaunasi sviestas is grietineles, nors nesu maciusi tos angliskos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 09 19, 14:56)
O neperplakat jos, nes tada gaunasi sviestas is grietineles, nors nesu maciusi tos angliskos ax.gif

Ne neperplaku biggrin.gif
Atsakyti
Erikiuxxx kaip gražu 4u.gif
Atsakyti