Sveikutes, o jau kokie tortai
toks klausimelis, o jei as vietoj dazu ideciau truputi burokeliu sulciu pvz. Tarkim i pastilaza. Nieko blogo nenutiktu?
SOS!! Kaip patartumėt papuošt tortą 13- mečiui. Ir dar be pastiliažo dengimo
QUOTE(griode @ 2012 09 19, 13:58)
toks klausimelis, o jei as vietoj dazu ideciau truputi burokeliu sulciu pvz. Tarkim i pastilaza. Nieko blogo nenutiktu?
dar galima morkų ir špinatų. Blogo - nieko. Tik kas gausis Vienok, nebandysi - nežinosi.
QUOTE(griode @ 2012 09 19, 12:58)
erikiuxxx bande-gavos visai grazi rozine, tik nezinau kaip ten skonis ir darbas su tokiu pastilazu.
Sveikos kepejeles
visu tortukai nuostabus o labiausiai patiko @adrij@, NEVUTES , Keilos vestuviniai, mingailiux, leila10 tortukai,Dianaaa1215, dani84, pasta222, ramune.v, PELEDZIUKAS, su pakalnutemis ir sokoladisnis, ...ir tt...
Labai smagu kad daug daug kam patiko mano bananisnis tortukas
========================
Atnesu ir savo darbeli parodyti, niekur info neradau kaip daryti, tai bandziau pati, gal truputi ir panasus gavosi. laukiu patarymu, gal kaska reiketu kitaip daryti, keisti? Norejau ant virsaus juodai dazyti, bet taip ir nedrisau
Kokiais dazai dazyti, ir kaip, kad iseitu sidabryne spalvyte ???
turiu miltelius sidabrinius, bet bandziau sausai ir su degtine, bet nieko neisejo
AUTOMOBILIO RATAS , JUODAS MISKAS 3,2 kg. pastilazas pagal cipciuka
==========================
ir labai reikia jusu visu patarimo :
1. Kokiais dazai dazyti, ir kaip, kad iseitu sidabryne spalvyte ???
turiu miltelius sidabrinius, bet bandziau sausai ir su degtine, bet nieko neisejo
2. Reikia siandiena skubiai , iskepti barbe tortuka duktereciai,
bet ant greicio nerandu (kaskur buvo rasyta) kokiu diametru kepti biskvitukus, noriu kad tortukas butu apie 3kg., patarkyte prasau !!!
visu tortukai nuostabus o labiausiai patiko @adrij@, NEVUTES , Keilos vestuviniai, mingailiux, leila10 tortukai,Dianaaa1215, dani84, pasta222, ramune.v, PELEDZIUKAS, su pakalnutemis ir sokoladisnis, ...ir tt...
Labai smagu kad daug daug kam patiko mano bananisnis tortukas
========================
Atnesu ir savo darbeli parodyti, niekur info neradau kaip daryti, tai bandziau pati, gal truputi ir panasus gavosi. laukiu patarymu, gal kaska reiketu kitaip daryti, keisti? Norejau ant virsaus juodai dazyti, bet taip ir nedrisau
Kokiais dazai dazyti, ir kaip, kad iseitu sidabryne spalvyte ???
AUTOMOBILIO RATAS , JUODAS MISKAS 3,2 kg. pastilazas pagal cipciuka
==========================
ir labai reikia jusu visu patarimo :
1. Kokiais dazai dazyti, ir kaip, kad iseitu sidabryne spalvyte ???
2. Reikia siandiena skubiai , iskepti barbe tortuka duktereciai,
bet ant greicio nerandu (kaskur buvo rasyta) kokiu diametru kepti biskvitukus, noriu kad tortukas butu apie 3kg., patarkyte prasau !!!
QUOTE(jumakavec @ 2012 09 19, 13:10)
SOS!! Kaip patartumėt papuošt tortą 13- mečiui. Ir dar be pastiliažo dengimo
galit dzibuoti kamuoli (krepsinio, futbolo), galima deti virsuje plokstele pastilazo ten ka nors piesti ar aplikuoti, o sonus daryt beze ar pan.
erikiuxxx-super padangiukas
o koks tortas viduj barbes bus? as darius is snikerio, puosta pastilazu su daug klosciu viena buvo 3kg kita apie 2,5kg (paprastas sijonas) kepiau 18 ir 16
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 09 19, 14:33)
Sveikos kepejeles
Superinis ratas ,gerai kad ir nedazei ant virsaus
Beje mes sian ir degustavom tavaji bananini ...tik as grietinele iskeiciau i grietine...nes man grietinele per riebu ,tai skonis super ...
QUOTE(griode @ 2012 09 19, 11:58)
dariau su burokeliu sultymis, lasinau ir nemazai jau i gatava pastilaza, skoniui man netrugde, ir visas nejauciau, o atrode taip, bet kita syki daryciau truputi kitaip (nes sunku buvo jos imaisyti i gatava pastilaza), tai manau kad daug geriau iseitu, ir riskesne spalvyte butu, jej zelatina brinkinti sultyse.
O dar buvau sugalvojusi, bet dar nebandziau, norejau isbandyti su visnyne ar esketroziu arbata, uzplikyti nemazai arbatos, ar pora pokeliu su mazai verdanciu vandens, o kai ataus, tai tame vandenuke isbrinkinti zelatina.
QUOTE(ramune.v @ 2012 09 19, 13:34)
erikiuxxx-super padangiukas
o koks tortas viduj barbes bus? as darius is snikerio, puosta pastilazu su daug klosciu viena buvo 3kg kita apie 2,5kg (paprastas sijonas) kepiau 18 ir 16
Aciukas,
dar nesugalvojau, kokio skonio daryti, noreciau savo bananini, bet jis su pastilazu bus jau kitokio skonio , tai gal geriau tada snikersa darysiu, o nepameni kokio aukscio sijonas turetu buti ?
QUOTE(***Meskute*** @ 2012 09 19, 13:37)
Superinis ratas ,gerai kad ir nedazei ant virsaus
Beje mes sian ir degustavom tavaji bananini ...tik as grietinele iskeiciau i grietine...nes man grietinele per riebu ,tai skonis super ...
ACIUKAS
bet kodel dauguma mano, kad grietinele per riebu ? man grietine ir grietinele vienodo riebumo Vat sviestinis kremas, tai tikrai jau riebus skaituosi
Smagu kad patiko
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 09 19, 14:47)
bet kodel dauguma mano, kad grietinele per riebu ? man grietine ir grietinele vienodo riebumo Vat sviestinis kremas, tai tikrai jau riebus skaituosi
Smagu kad patiko
Todel kad angliskos grietineles riebumas kai susiplaka skiriasi nuo LT ...nespeji pradet plakt ir ji jau standi standi ,buciau LT buciau darius su grietinele
QUOTE(***Meskute*** @ 2012 09 19, 13:53)
Todel kad angliskos grietineles riebumas kai susiplaka skiriasi nuo LT ...nespeji pradet plakt ir ji jau standi standi ,buciau LT buciau darius su grietinele
O neperplakat jos, nes tada gaunasi sviestas is grietineles, nors nesu maciusi tos angliskos
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 09 19, 14:56)
O neperplakat jos, nes tada gaunasi sviestas is grietineles, nors nesu maciusi tos angliskos
Ne neperplaku
Erikiuxxx kaip gražu