Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(naitas @ 2012 09 18, 17:17)
jetau jetau  wub.gif  būčiau naujokė temoj, lažinčiaus, kad vaiduokliai plastmasiniai laugh.gif

priimu tai kaip dideli komplimenta biggrin.gif aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 09 18, 15:46)
nagi taip. gi sumirko torte. Reikėjo galus įkišti į ištirpdytą šokoladą, bent jau.. taip sakant, užrakinti ausų galiukus sausai.  biggrin.gif  Vienok, galėjo nulūžti ir nuo savo svorio.
Anot lietuvių liaudies patarlės - gyveni, ir mokaisi. 4u.gif

Jo,tikra. Tiesa,tik labai gaila kai tokios pamokos ateina. As jau aptepiau sviestiniu kremu,maniau uzteks,bet deja,labai gaila.
Atsakyti
Sveikos ax.gif

gal kuri turite issivertusi, kaip gamintis ikrus? MB isverte per google verteja, bet visiskai neimanoma suprast doh.gif O rusu kalbos nemoku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ddovilux @ 2012 09 18, 20:48)
Sveikos  ax.gif

gal kuri turite issivertusi, kaip gamintis ikrus? MB isverte per google verteja, bet visiskai neimanoma suprast  doh.gif O rusu kalbos nemoku  verysad.gif

rasau kaip dariau as, kai man patare. Tiksliau jau cia bus pakoreguota kaip dabar daryciau smile.gif

reikes:
1. po 1 pakeli stiprios zele (vysniu ir persiku)
2. poros stikliniu aliejaus (kuo tamsesnis tuo geriau) (naudosim pakaitom)
3. svirksto
4. sietelio
5. tuscios stiklines
6. serveteles

procesas:
1. zele abu kartu istirpinti 300ml karsto vandens (arba silpnos bet tada i koki 100ml) atvesinti iki kambario temperaturos.
2. pries kelias val. i saldymo kamera ideti pora aukstesniu (gali buti siauros) stikliniu aliejaus. aukstos, nes turi buti ilgesnis kelias lasiukui nuo virsaus iki dugno leistis jei aliejus jau nebebus toks saltas.
orginale rase alieju palaikyti per nakti, man tokiu budu aliejus virto taukais ir vargau kol jis atsilo... todel rekomenduoju laikyti 3-4val. uztenka smile.gif
3. imam svirksta (gali buti be adatos) pritraukiam zele lasinam i stikline su saltu aliejumi (jis baltos spalvos tirstas), jei lasas "ikriukas" mazas-jungiam kelis lasiuku. jis letai leidziasi zemyn, kai jau aliejus pasidaro gelsvas ir ikriukai greit leidziasi viska perpilam per sieteli i tuscia stikline. Ikriukus sietelyje perskalaujam po stipria srove vandens, galima papurksti citrinos sultimis (as to nedariau), pilam ant serveteles kad nusigertu vanduo (ilgai nelaikyti nes prilips). imam kita salta alieju ir kartojam procesa...

jei jusu ikriukai issileidzia kol skalaujat-jusu aliejus persiltas arba zele koncentracija permaza.

tikiuos suprasit mano greita rasyma biggrin.gif lauksim rezultato smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 18 rugsėjo 2012 - 20:35
QUOTE(likta @ 2012 09 18, 15:14)
arba sviestas +cukraus  pudra

kokios proporcijos turėtų būti? 1:1?
Atsakyti
Labukas merginos,labai senai cia bebuvau pas jusu temuteje,turbut vasara savo daro.... Lysiu ziureti jusu groziu ,taciau pirmiausia noriu gal gausiu patarima ar kokia ideja...Man reikia torta padaryti su BAMBAIU ALAUS smile.gif kadangi sia vasara Lietuvoje sveciavosi uzsienietis vaikinukas ir jis liko suzavetas lietuviskais alaus bambaliais biggrin.gif taigi artejant jo gimtadieniu galvoju gal reiketu ji pralinksminti .... Gal kas darete,bet nereikia buteliuku,backuciu,ar bokalu..Aciu labai

Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 09 18, 21:32)
rasau kaip dariau as, kai man patare. Tiksliau jau cia bus pakoreguota kaip dabar daryciau smile.gif

reikes:
1. po 1 pakeli stiprios zele (vysniu ir persiku)
2. poros stikliniu aliejaus (kuo tamsesnis tuo geriau) (naudosim pakaitom)
3. svirksto
4. sietelio
5. tuscios stiklines
6. serveteles

procesas:
1. zele abu kartu istirpinti 300ml karsto vandens (arba silpnos bet tada i koki 100ml) atvesinti iki kambario temperaturos.
2. pries kelias val. i saldymo kamera ideti pora aukstesniu (gali buti siauros) stikliniu aliejaus. aukstos, nes turi buti ilgesnis kelias lasiukui nuo virsaus iki dugno leistis jei aliejus jau nebebus toks saltas.
orginale rase alieju palaikyti per nakti, man tokiu budu aliejus virto taukais ir vargau kol jis atsilo... todel rekomenduoju laikyti 3-4val. uztenka smile.gif
3. imam svirksta (gali buti be adatos) pritraukiam zele lasinam i stikline su saltu aliejumi (jis baltos spalvos tirstas), jei lasas "ikriukas" mazas-jungiam kelis lasiuku. jis letai leidziasi zemyn, kai jau aliejus pasidaro gelsvas ir ikriukai greit leidziasi viska perpilam per sieteli i tuscia stikline. Ikriukus sietelyje perskalaujam po stipria srove vandens, galima papurksti citrinos sultimis (as to nedariau), pilam ant serveteles kad nusigertu vanduo (ilgai nelaikyti nes prilips). imam kita salta alieju ir kartojam procesa...

jei jusu ikriukai issileidzia kol skalaujat-jusu aliejus persiltas arba zele koncentracija permaza.

tikiuos suprasit mano greita rasyma biggrin.gif lauksim rezultato smile.gif


Aciu, reiks bandyt 4u.gif As dar tik kaupiuosi, spalio 6 d gaminsiu. Jei gausis, parodysiu blush2.gif Bandysiu melynus gamint ax.gif Gal dar vandens lelijos gamybos nuorodu kas turit? blush2.gif
Atsakyti
sveikutės puikių tortų kepėjos.....
atnešu keleta savo darbelių
vestuviniai
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

krikštynų

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2012 09 19, 09:32)
sveikutės puikių tortų kepėjos.....

krikstynu labai mieli, ypac tas angeliukas wub.gif
O vestuviniai nuostabus. thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif doh.gif labai idomus tie padekliukai mediniai rudeniniams tortams.
Atsakyti
Sveikos. Visų tortai nuostabūs, negaliu atsižiūrėti 4u.gif
Atsakyti
Kirbe kokie vestuviniai wub.gif ir kriksto aisku bet tas netradicinos rudeninis thumbup.gif
Atsakyti
zuikuti , skubis labai wub.gif smile.gif gražiai persigandęs

kirbe visi labai labai , bet tas pirmas vestuvinis wub.gif wub.gif wub.gif , žodžių pritrūkau wub.gif
Atsakyti