aciu uz pastebetus mano tortukus
malonu sulaukti komplimentu
kriminalo cia jokio tikrai nera
as mases pati negaminu o ja perku ir is jos pati meginu lipdti figureles, gelytes, drugelius. kazkam naudodama formeles kazka savo rankom, be jokiu kriminalu
naitas mano poni-asila jau mate, nes turbut as antra karta idejau sita torta, retai cia dedu, bet kai jau idedu tai visa nuotrauku paklode, tai turbut ir pasikartojau
valgomo popieriaus drugelius, gelytes as perku ebay, kadangi gyvenu uk tai man atsiuntimas greitas, dar paieskau kur pigiau ir greiciau ir turiu
surasti lengviausia ivedus i paieska 'Edible butterflys' arba jei norite ir gelyciu visokiu ar dar visokiu papuosimu is to valgomo popieriaus tai tada 'edible decoration'
jie pagaminti is 'rice paper' tai kaip ir ryziu popierius
mauzeryte2011 labai grazus tavo tortukas, tvarkingas. o mase manau su laiku ismoksi daryt ir gausis blizgi, lygi
Mingailiux labai grazios rozes, as vis pagalvoju kad noreciau pamegint bet vis nedrystu, regis tik torta sugadinsiu ir viska reiks nuimt
o pas kitas kai paziuriu tai laaaaaabai grazu
*saules_zuikutis* jusu figureles labai grazios, mieli veidukai
ar galetumet pasakyti kur jus dziovinat cukraus mases gelytes, kad jos taip graziai idubusios
na lapiukai pasikele visi taip lygiai, vienodai, tvarkingai
Dianaaa1215 peledziukas nerealus
ai, del tortu su bananais. nemeginu erikiuxxx torto, bet pasidalinsiu patirtim kad medutis su bananais labai skanu
rugstesne tik grietinele reik daryti. gaunasi saikingai, skaniai saldus medutis