Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Musyte24 @ 2012 09 17, 18:44)
Labai jau ilgaausis simpatiškas thumbup.gif
Sakykit, o kaip padarot tas gėlytes, kur ant pirmo torto?
Čia gal su rožių žiedlapių forma?

Ten paprasta gelytes formele,kur su penkiais lapeliais, du dydziai ir pavinguriuoti lapeliai su pagaliuku. Dvi gelytes, mazesne ir didesne sudetos ir viskas smile.gif
Atsakyti
atnesu savo tortuka, pirmieji mano bandymai su mase, ir zinau,kad kazka darau ne taip , nes ji poreta gaunasi ir neturi jokio lygumo ir jokio blizgesio, gal kas galit pasakyt ka darau ne taip , aciu atsakiusioms 4u.gif
Papildyta:
sitoj foto gal geriau matysis blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Erikiuxx, tortukas labai skanus thumbup.gif Kazkas naujo ir neragauto. Niekada nevalgau tortu su bananais. Teisingiau net neisivaizdavau, kad jie gali ikti i torta. Skanu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dani84 @ 2012 09 17, 14:05)
laba  diena visoms  4u.gif
vaisinis, slaipa beze, valgomo popieriaus drugeliai

o kur galima įsigyti tokių drugelių? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gyvačiukas: 17 rugsėjo 2012 - 20:07
QUOTE(mauzeryte2011 @ 2012 09 17, 20:43)
atnesu savo tortuka,

gal mase ir nelabai lygi,bet pats tortukas labai grazus
Atsakyti
Mano pelėdžiukas 2,4 kg šokoladinis, pastilažas
user posted image
Atsakyti
aciu uz pastebetus mano tortukus 4u.gif malonu sulaukti komplimentu 4u.gif
kriminalo cia jokio tikrai nera biggrin.gif as mases pati negaminu o ja perku ir is jos pati meginu lipdti figureles, gelytes, drugelius. kazkam naudodama formeles kazka savo rankom, be jokiu kriminalu lotuliukas.gif naitas mano poni-asila jau mate, nes turbut as antra karta idejau sita torta, retai cia dedu, bet kai jau idedu tai visa nuotrauku paklode, tai turbut ir pasikartojau biggrin.gif

valgomo popieriaus drugelius, gelytes as perku ebay, kadangi gyvenu uk tai man atsiuntimas greitas, dar paieskau kur pigiau ir greiciau ir turiu ax.gif surasti lengviausia ivedus i paieska 'Edible butterflys' arba jei norite ir gelyciu visokiu ar dar visokiu papuosimu is to valgomo popieriaus tai tada 'edible decoration' mirksiukas.gif jie pagaminti is 'rice paper' tai kaip ir ryziu popierius ax.gif

mauzeryte2011 labai grazus tavo tortukas, tvarkingas. o mase manau su laiku ismoksi daryt ir gausis blizgi, lygi mirksiukas.gif

Mingailiux labai grazios rozes, as vis pagalvoju kad noreciau pamegint bet vis nedrystu, regis tik torta sugadinsiu ir viska reiks nuimt blush2.gif o pas kitas kai paziuriu tai laaaaaabai grazu wub.gif

*saules_zuikutis* jusu figureles labai grazios, mieli veidukai wub.gif ar galetumet pasakyti kur jus dziovinat cukraus mases gelytes, kad jos taip graziai idubusios ax.gif na lapiukai pasikele visi taip lygiai, vienodai, tvarkingai ax.gif

Dianaaa1215 peledziukas nerealus thumbup.gif wub.gif

ai, del tortu su bananais. nemeginu erikiuxxx torto, bet pasidalinsiu patirtim kad medutis su bananais labai skanu mirksiukas.gif rugstesne tik grietinele reik daryti. gaunasi saikingai, skaniai saldus medutis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dani84: 18 rugsėjo 2012 - 08:21
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 09 18, 09:58)
Mano pelėdžiukas 2,4 kg šokoladinis, pastilažas

Dievulėliau, koks simpatulka wub.gif wub.gif
Atsakyti
oi graziu tortuku pridejot-saunuoles 4u.gif

o as su klausimu doh.gif
ar galima padaryti normaliai atrodancia masina is... "iki 2kg torto" ? doh.gif nu man tai nelabai realu...nu bet ka as zinau..nedarius dar masinos biggrin.gif
Atsakyti
noriu meduti papuosti sokolado tvorele. kada ja deti - tik sutepus torta ar kita diena ,kai jis bus valgomas? nes tada jau kremas bus susitinges ir gali neprilipti ji, ir jei is anksto desiu, ar laukysis tas sokoladas, neistirps?
Atsakyti
Peledziukas tai superinis thumbup.gif

Cia mano pirmas bandymas daryti zolyte. Nemaniau, kad tiek daug dazu reikia i ta beziuka deti. Kazkaip galvojau laso uzteks (kaip i aisinga). Na, vat kas gavosi is to mano bandymo:
Vaikinui, sugrįzimo is JAV (buvo vasara islekes padirbeti) proga
Maskarpones su persikais, 2kg
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 18 rugsėjo 2012 - 16:08
Merginos,ar esat kuri dariusios tortuka karine tematika? Kaip reikia padaryti ta marga rasta g.gif
Atsakyti