Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(absonata @ 2012 09 16, 21:40)
ramune.v,Jūsų tapybos darbas, tai tikras šedevras thumbup.gif ,sumuštinis taip pat puikus. O kaip plutelė sumuštiniui padaryta?

aciu smile.gif pastilazas Ivori, po to teptuku ruda, maisyta-zodziu pagal poreiki biggrin.gif
QUOTE(airius @ 2012 09 16, 22:18)
*Atrodo labai gerai tas sumustinukas, o jauciu klaida buvo tame, kad reikejo stipresnes zelatinos
**Bet nuotrauka paimta is tokio kampo, kad rodos geras smotas to sumustinio lotuliukas.gif  thumbup.gif
***Dar norejau paklaust, o kokia spalva dazet sonus ir kaip 4u.gif

*aciu. Taip, reikejo stiriau, nes dadejau zelatinos (arba vandens reikejo ne 300ml) ir dar PER SILTAS aliejus, kita syk ji pilciau i dvi stiklines aukstas siauras, kisciau i kamera kokiom 3-4val. ir tada pakaitom smile.gif nes jei tik jis persiltas zele lasas nusileidzia labai greit ir nesusiformuoja.
** biggrin.gif joo smotelis neblogas atrodo biggrin.gif bet realiai tokio tipo tortukai kaip toks ar marskiniai dideli ir atrodo, tai ne kokia backa kur svorio zymiai daugiau, o vizualiai maziukas biggrin.gif
***jau atsakiau virsuje smile.gif

aciu toms, kurios turejo kantrybes man pasakoti apie ikriuku gamyba ir patarinejo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 16 rugsėjo 2012 - 21:40

! 
Primenu, kad visos žinutės, kuriose paliktos cituojamos nuotraukos, yra trinamos be išankstinio/asmeninio perspėjimo.
Necituokite nuotraukų !
Atsakyti
Cia mano praritos savaites darbai, vyrui gimtadienio proga
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2012 09 17, 08:34)
Cia mano praritos savaites darbai, vyrui gimtadienio proga

labai jau skaaaniai atrodo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos. Seniai jau buvau cia. Visu darbeliai tikrai grazus, saunuoles 4u.gif Mano keli tortukai jusu teismui blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Geros jums dienos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 17 rugsėjo 2012 - 08:42
QUOTE(ramune.v @ 2012 09 16, 18:15)

o cia PAGALIAU iskankinti ikrai doh.gif ne visaip tokie kokiu norejau, bet dabar jau "perkandau" biggrin.gif kita syk bus geriau smile.gif

laba gerulišks sumuštinis drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pasirodau ir aš su savo darbais
Mascarponės su persikais 2,7 kg pastilažas
user posted image
Mascarponė ir šokoladinis 3,3 kg pastilažas
user posted image
Varškinis 2 kg šl. beze, pastilažas
user posted image
Varškinis 1,8 kg pastilažas
user posted image
Atsakyti
Labas visoms

Gražūs torčiukai, bet labaiusiai įstrigo pirmą kartą tapytas, sumuštinis, nuo aguonos ir adrijos nuvirst gali. biggrin.gif
Ir paskutinis smailiakas paprastas, bet fainas.. smile.gif

Šaunuolės visos thumbup.gif
Atsakyti
Jogurtinis, mmg, gėlytės - pastiliažas.
user posted image
Rafaelo, mmg, dukrytes gimtadieniui
user posted image
Atsakyti
kokie pasakiski visu tortai wub.gif

klausimelis gal kas daretes namie dirptini medu? koks skonis gaunas? nekaip deginto cukraus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nora25 @ 2012 09 17, 13:02)
Jogurtinis, mmg, gėlytės - pastiliažas.

labai gražūs drugeliai wub.gif

Atsakyti
laba diena visoms 4u.gif

turbut jau yprasta kad pradedant rasyti vis paraso - visu tortai nuostabus. bet kad istikro taip yra, tik tiek kad maziau cia rasant ir bendraujant labai sunku isvardinti. o dar plius kai pati tik pradedancioji tai ir patart ar savo nuomone pasakyt tikrai nedrasu blush2.gif

man labai patiko sumustinis. vis ruosiuosi padaryt is kursenu vyniotinio sumustinuku kalna su ikrais, bet mane tie ikrai vis dar baugina, bijau net pabandyt doh.gif

zaviuosi visomis, kurios lipdot, bandot lipdyti figureles, idomesnes gelytes wub.gif as irgi meginau, bet visai nesiseka man, atrodo kad abi rankos kairiosios doh.gif

merginos, norejau jusu paklausti, tik nezinau ar cia sulauksiu atsakymo, gal ne toj temoj reiktu rasyt ax.gif KOKIO STORIO MAN REIKTU VIELYTES NUSIPIRKTI, JEI NORI KAD JOS ATLAIKYTU VALGOMO POPIERIAUS GRUGELIUS, ARBA CUKRAUS MASES MAZAS ZVAIGZDELES?

o kad klausineju vis karts nuo karto ne be reikalo, pasirodysiu ir savo kelis blush2.gif

nepamenu kas viduje blush2.gif pirmas bandymas nulipdyti poni, bet gavosi asilas lotuliukas.gif beze, cukraus mases gelytes.
user posted image

mascarpones surio tortas, ganasas, valgomas popierius
user posted image

rafaelo tortas, slapia beze, valgomo popieriaus gulbes
user posted image

vaisinis, slaipa beze, valgomo popieriaus drugeliai
user posted image

rafaelo, kokoso drozles, valgomi popieriaus drugeliai
user posted image

vaisinis, slapia beze, valgomo popieriaus papuosimai
user posted image

medutis, ganasas, cukraus mases meskiukas ir gelytes, valgomo popieriaus drugeliai
user posted image

Atsakyti