tortu kepu ne daug, bet pasiziureti kitu mergaiciu darbeliu uzsuku,
Nevutes labai patiko tortukai ypac siuvejiskas, dar toks nematytas
@drij@-,kaip visada be komentaru
ramune.V, pasta 222,Meduve puikus darbeliai
saules zuikuti patiko keksiukai ,visi kaip vienas, tvarkingi ir labai vienodi
keletas mano darbeliu:
medutis,puostas cukrne mase
sokoladiniai tortai, kamuolys puostas cukrine mase, o kitas glazuruoas sokoladu
Aguona,jusu tortukai .Geles nerealios
Aguona,nuostabus Jusu tortukai
agu0na
nuostabu ir nepakartojama , turint tokį talentą tiesiog negalima nekept , jau tas šokoladinis , tai net ašarot tuoj pradėsiu , kad tokį grožį kažkas suvalgė
beje ramune.v nuostabiai papuoštas tortukas , nuostabios rankos , kurios taip tapo
nuostabu ir nepakartojama , turint tokį talentą tiesiog negalima nekept , jau tas šokoladinis , tai net ašarot tuoj pradėsiu , kad tokį grožį kažkas suvalgė
beje ramune.v nuostabiai papuoštas tortukas , nuostabios rankos , kurios taip tapo
pasta222 , jau tas pirmas koks fainas
Meduvė , labai grazu
agu0na , kokios geles grazios, kaip gi jas taip padaryti?kiek laiko uztrunka,tai net bijau pagalvoti... glazura idealiai lygi.pagal koki receptuka daryta?
Meduvė , labai grazu
agu0na , kokios geles grazios, kaip gi jas taip padaryti?kiek laiko uztrunka,tai net bijau pagalvoti... glazura idealiai lygi.pagal koki receptuka daryta?
Dar kart ACIU visom uz mano tortuku pastebejima
agu0na o jau geles o tas paskutinis
o cia PAGALIAU iskankinti ikrai ne visaip tokie kokiu norejau, bet dabar jau "perkandau" kita syk bus geriau
o cia PAGALIAU iskankinti ikrai ne visaip tokie kokiu norejau, bet dabar jau "perkandau" kita syk bus geriau
ramune.v sumustinis-jeginis!niam niam kokio jis mazdaug dydzio?
QUOTE(umedyte @ 2012 09 16, 19:25)
ramune.v sumustinis-jeginis!niam niam kokio jis mazdaug dydzio?
aciu svoris 2,2kg o dydis...niu ilgis apie 30
ech,aguonos groziai
o sumustinis gerulis
o sumustinis gerulis
Aš neturiu žodžių Kokie nuostabūs visų darbai
agu0na, tas šokoladinis tortukas, tai stovi man vis akyse.Tikrai turi Dievo dovaną, tokias tikroviškas puokštes lipdai
@drij@-,žaviuosi Jūsų grožiais
ramune.v,Jūsų tapybos darbas, tai tikras šedevras ,sumuštinis taip pat puikus. O kaip plutelė sumuštiniui padaryta?
agu0na, tas šokoladinis tortukas, tai stovi man vis akyse.Tikrai turi Dievo dovaną, tokias tikroviškas puokštes lipdai
@drij@-,žaviuosi Jūsų grožiais
ramune.v,Jūsų tapybos darbas, tai tikras šedevras ,sumuštinis taip pat puikus. O kaip plutelė sumuštiniui padaryta?
[quote=ramune.v,2012 09 16, 19:15]
Atrodo labai gerai tas sumustinukas, o jauciu klaida buvo tame, kad reikejo stipresnes zelatinos
Papildyta:
Bet nuotrauka paimta is tokio kampo, kad rodos geras smotas to sumustinio
Papildyta:
Dar norejau paklaust, o kokia spalva dazet sonus ir kaip
Atrodo labai gerai tas sumustinukas, o jauciu klaida buvo tame, kad reikejo stipresnes zelatinos
Papildyta:
QUOTE(ramune.v @ 2012 09 16, 19:57)
aciu svoris 2,2kg o dydis...niu ilgis apie 30
Bet nuotrauka paimta is tokio kampo, kad rodos geras smotas to sumustinio
Papildyta:
QUOTE(ramune.v @ 2012 09 16, 19:15)
Dar norejau paklaust, o kokia spalva dazet sonus ir kaip