Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

@adrija@ avinelis koks mielas wub.gif thumbup.gif

saules zuikuti keksiuku gausybe blink.gif turbut visai armijai biggrin.gif

Nevute dizainerei thumbup.gif

ramune graze nupiesta, tikra dailininke

su gerberom, sokolado gabaliukai, pastilazas
user posted image

mini traktoriukai, bananinis, pastilazas
user posted image

medutis, pastilazas, teletabiai is masytes
user posted image
Atsakyti
noriu paklaust čia matau labai populiaru puošt tortus dengimo mase man kažkaip dar neteko ragaut tokio torto ,esu skaičiusi kad jos nevalgo šeip jau ,bet kartasi pžiurejus matosi kad šitos masės yra ant torto yra labai daug tai ją visa išmeta lauk ?
Atsakyti
Šiaip labai daug kas valgo ta mase ir netgi pašasi kartais smile.gif čia turbut nuo skonio priklauso , man tortas turi but saldus wink.gif va marcipanu tai nevisi , o šias valgo .
Atsakyti
Aciu kas pastebejo mano tortukus smile.gif
paisyta buvo su Americolor geliniais, kai kur skiesta degtine, kai kur gryni ax.gif
pasta222 visi grazus bet tas pirma man krito i aki wub.gif smile.gif

SOS darau ikrus "sumustinio" tortui doh.gif nu pasakykit kas daret. dejau alieju per nakt i kamera tai ryte ziuriu susales i taukus doh.gif atsilineja-no rodos viskas ok, bet darau ikriukus, jie krinta zemyn bet po to issileidzia, jau ko perplauti tai net neber pliurze doh.gif gal zele per mazos koncentracijos? dejau du pakiukus (paprasti) ir 300ml g.gif kame beda???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 16 rugsėjo 2012 - 10:24
sveiki,
kazkas klause del bokalo rankenos. As dariau taip: pasidariau is meses ta rankena, ikisau i abu galus po pagaliuka ir palikau pora dienu dziuti. gavosi viskas thumbup.gif

Del keturiu aukstu torto, tai koki max apatini biskvita kepat? As turiu max 30cm biskvito kepimo forma. Logiskai galvojant antras austas galetu buti 24, paskui gal 18 (ar maziau) o ketvirtasm visai ciuce lele belieka. Tortas turi buti daugiau nei 7kg.

Ar kas esate rade pirkti didesne kepimo forma nei 30cm skersmens?
Papildyta:
mano paskutinis tortas gimtadienio proga: MMG, o juosteles, lapeliai sokoladiniai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meduvė: 16 rugsėjo 2012 - 10:36
QUOTE(ramune.v @ 2012 09 16, 11:12)

Pabandykit ideti dar zele. Ir per ilgai i ta paciu alieju nelasinkit, jei bus per siltas tai irgi issileidines ikrai.
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2012 09 16, 11:48)
Pabandykit ideti dar zele. Ir per ilgai i ta paciu alieju nelasinkit, jei bus per siltas tai irgi issileidines ikrai.

aciu bandysiu smile.gif
dar dadejau zelatino, o alieju ikisau i kamera vel doh.gif nu rodos toks paprastas reikalas o taip sudetinga biggrin.gif jauciu aliejus per mazai saltas, ot cacku su tokiu paprastu tortu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 16 rugsėjo 2012 - 10:54
4u.gif aciu visoms,pastebejusioms manaji torta 4u.gif smile.gif
Meduve ,oho... bigsmile.gif bigsmile.gif o kaip tas sokoladines juosteles padarete? blush2.gif jos ten tokios grazios..aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo umedyte: 16 rugsėjo 2012 - 11:11
QUOTE(umedyte @ 2012 09 16, 12:02)
4u.gif aciu visoms,pastebejusioms manaji torta 4u.gif  smile.gif
Meduve ,oho...  bigsmile.gif  bigsmile.gif  o kaip tas sokoladines juosteles padarete?  blush2.gif jos ten tokios grazios..aciu 4u.gif

su sokoladinem juostelem ir buvo daugiausiai vargo, net vyro prasiau pagalbos biggrin.gif
Atsimatavau kepimo popieriaus tiek kiek reikia apie torta ir tokio siaurumo. Tepiau sokolada, palaukiau kol truputi apstinks ir tada su vyru sokinejome apie torta biggrin.gif ir buvome abu sokoladini sokoladini biggrin.gif
Ziauriai daug darbo. Anrta karta turbut nedaryciau taip
Atsakyti
QUOTE(okmantes @ 2012 09 16, 00:46)

@adrij@ ,jau vabaliukas  wub.gif sakykit, mase pirktine ar dazet ant virsaus?

Ačiū , pastilažas , šį kartą dažyta dažais , kempine 4u.gif .

----------------------------------------------------------------

ramune v. visi tortai nuostabūs , bet tas tapytas wub.gif .

Meduvė .... balta - ruda , visai netoli klasikos , gražu wub.gif

pasta 222 ... pirmas wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 09 16, 11:54)
aciu bandysiu smile.gif
dar dadejau zelatino, o alieju ikisau i kamera vel doh.gif nu rodos toks paprastas reikalas o taip sudetinga biggrin.gif jauciu aliejus per mazai saltas, ot cacku su tokiu paprastu tortu  doh.gif  doh.gif  doh.gif

as kai dariau, tai su dviem stiklinem aliejaus. Vienas kameroj kitame darau. Ir tai kartais per siltas buvo.
Cacku tikrai daug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 09 15, 22:11)

pirmas bandymas piesti  blush2.gif

labai labai wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti