@adrija@ avinelis koks mielas
saules zuikuti keksiuku gausybe turbut visai armijai
Nevute dizainerei
ramune graze nupiesta, tikra dailininke
su gerberom, sokolado gabaliukai, pastilazas
mini traktoriukai, bananinis, pastilazas
medutis, pastilazas, teletabiai is masytes
Šiaip labai daug kas valgo ta mase ir netgi pašasi kartais čia turbut nuo skonio priklauso , man tortas turi but saldus va marcipanu tai nevisi , o šias valgo .
Aciu kas pastebejo mano tortukus
paisyta buvo su Americolor geliniais, kai kur skiesta degtine, kai kur gryni
pasta222 visi grazus bet tas pirma man krito i aki
SOS darau ikrus "sumustinio" tortui nu pasakykit kas daret. dejau alieju per nakt i kamera tai ryte ziuriu susales i taukus atsilineja-no rodos viskas ok, bet darau ikriukus, jie krinta zemyn bet po to issileidzia, jau ko perplauti tai net neber pliurze gal zele per mazos koncentracijos? dejau du pakiukus (paprasti) ir 300ml kame beda???
paisyta buvo su Americolor geliniais, kai kur skiesta degtine, kai kur gryni
pasta222 visi grazus bet tas pirma man krito i aki
SOS darau ikrus "sumustinio" tortui nu pasakykit kas daret. dejau alieju per nakt i kamera tai ryte ziuriu susales i taukus atsilineja-no rodos viskas ok, bet darau ikriukus, jie krinta zemyn bet po to issileidzia, jau ko perplauti tai net neber pliurze gal zele per mazos koncentracijos? dejau du pakiukus (paprasti) ir 300ml kame beda???
sveiki,
kazkas klause del bokalo rankenos. As dariau taip: pasidariau is meses ta rankena, ikisau i abu galus po pagaliuka ir palikau pora dienu dziuti. gavosi viskas
Del keturiu aukstu torto, tai koki max apatini biskvita kepat? As turiu max 30cm biskvito kepimo forma. Logiskai galvojant antras austas galetu buti 24, paskui gal 18 (ar maziau) o ketvirtasm visai ciuce lele belieka. Tortas turi buti daugiau nei 7kg.
Ar kas esate rade pirkti didesne kepimo forma nei 30cm skersmens?
Papildyta:
mano paskutinis tortas gimtadienio proga: MMG, o juosteles, lapeliai sokoladiniai
kazkas klause del bokalo rankenos. As dariau taip: pasidariau is meses ta rankena, ikisau i abu galus po pagaliuka ir palikau pora dienu dziuti. gavosi viskas
Del keturiu aukstu torto, tai koki max apatini biskvita kepat? As turiu max 30cm biskvito kepimo forma. Logiskai galvojant antras austas galetu buti 24, paskui gal 18 (ar maziau) o ketvirtasm visai ciuce lele belieka. Tortas turi buti daugiau nei 7kg.
Ar kas esate rade pirkti didesne kepimo forma nei 30cm skersmens?
Papildyta:
mano paskutinis tortas gimtadienio proga: MMG, o juosteles, lapeliai sokoladiniai
QUOTE(ramune.v @ 2012 09 16, 11:12)
Pabandykit ideti dar zele. Ir per ilgai i ta paciu alieju nelasinkit, jei bus per siltas tai irgi issileidines ikrai.
QUOTE(IwonaBogd @ 2012 09 16, 11:48)
Pabandykit ideti dar zele. Ir per ilgai i ta paciu alieju nelasinkit, jei bus per siltas tai irgi issileidines ikrai.
aciu bandysiu
dar dadejau zelatino, o alieju ikisau i kamera vel nu rodos toks paprastas reikalas o taip sudetinga jauciu aliejus per mazai saltas, ot cacku su tokiu paprastu tortu
aciu visoms,pastebejusioms manaji torta
Meduve ,oho... o kaip tas sokoladines juosteles padarete? jos ten tokios grazios..aciu
Meduve ,oho... o kaip tas sokoladines juosteles padarete? jos ten tokios grazios..aciu
QUOTE(umedyte @ 2012 09 16, 12:02)
aciu visoms,pastebejusioms manaji torta
su sokoladinem juostelem ir buvo daugiausiai vargo, net vyro prasiau pagalbos
Atsimatavau kepimo popieriaus tiek kiek reikia apie torta ir tokio siaurumo. Tepiau sokolada, palaukiau kol truputi apstinks ir tada su vyru sokinejome apie torta ir buvome abu sokoladini sokoladini
Ziauriai daug darbo. Anrta karta turbut nedaryciau taip
QUOTE(okmantes @ 2012 09 16, 00:46)
@adrij@ ,jau vabaliukas sakykit, mase pirktine ar dazet ant virsaus?
Ačiū , pastilažas , šį kartą dažyta dažais , kempine .
----------------------------------------------------------------
ramune v. visi tortai nuostabūs , bet tas tapytas .
Meduvė .... balta - ruda , visai netoli klasikos , gražu
pasta 222 ... pirmas .
QUOTE(ramune.v @ 2012 09 16, 11:54)
aciu bandysiu
dar dadejau zelatino, o alieju ikisau i kamera vel nu rodos toks paprastas reikalas o taip sudetinga jauciu aliejus per mazai saltas, ot cacku su tokiu paprastu tortu
as kai dariau, tai su dviem stiklinem aliejaus. Vienas kameroj kitame darau. Ir tai kartais per siltas buvo.
Cacku tikrai daug